بله بهش گفتم ولی، شب قبل عقد موقت -چطور مگه؟
- - - Updated - - -
بله بهش گفتم ولی،شب قبل از عقد موقت-چطور مگه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بله بهش گفتم ولی، شب قبل عقد موقت -چطور مگه؟
- - - Updated - - -
بله بهش گفتم ولی،شب قبل از عقد موقت-چطور مگه؟
والا من از هیچ کدوم از دخترها نخواستم یه نظر ببینم چون فکر میکردم اگه فقط صورتشون رو ببینم میتونم بقیشم کامل تصور کنم
درضمن از نظر من یه نظر دیدن برای جلسات اول و دوم نیست برای وقتیه که دو طرف به این نتیجه رسیدن که اگه این موردم اکی باشه بله برون انجام میشه هست
مسلما برای یه دختر معتقد سخته که هرکی اومد خواستگاری یه بار بی حجاب جلوش ظاهر بشه و باید این کار رو گذاشت مرحله اخر قبل بله برون و واقعا هم باید یه نظر باشه یعنی در طول یک جلسه لازم نیست دختر بی حجاب باشه فقط در این حد که تصویر ذهنی برای پسر شکل بگیره که تصمیم اخرش رو بگیره
قیافه هم اینقدرها که برای باز کننده این تاپیک مهمه برای من مهم نبود پس از هیچ کدوم نخواستم
من به هیچ موردی بخاطر قیافه جواب رد ندادم ولی از خوش شانسیم خدا دختری رو سر راهم گذاشت که ظاهرشم منو جذب میکنه
اینکه گفتم تجربه کردم یکیش بطور خفیف در مورد محرم هام بود و یکیش هم نامزدمه
من وقتی چهره نامزدم رو با حجاب دیدم به دلم نشست ولی وقتی اولین بار تصویر بی حجابش رو دیدم دیدم چقدر با تصورم فرق میکرد و بیشتر جذب چهرش شدم و همینطور وقتی بصورت زنده دیدم بازم دیدم از عکسش هم بهتره:227:
نمی دونم شاید این برای ادمای ندید بدیدی مثل من فرق کنه و برای همه مردا مصداق نداشته باشه
من از تجربه خودم گفتم
به نظرمن شمافقط دلتون میخواد یکی رو داشته باشید که تنهاییتون رو پرکنه.
ی چیز بی دلیله که شما دختر رو بی حجاب ببینید بعد بپسندید معذرت میخواما ولی مگه دارید میرید خرید که باید ازهر لحاظ ایشون روببینید من خودم دوتا خواهر داشتم شوهر کردن همچین چیزی نداشتیم تصورشم سخته واسم بلاخره نامحرم بحساب میومدن قبل ازدواج
من فقط میدونم که دارید با زندگی واحساسات خودتون بازی میکنید
نمی دونم ولی شاید دعای دوستان و خانواده گرفت و من اولویت خودمو عوض کردم - زیبایی برام دیگه اولویت اول نیست- این دختر خانم در کنار چهره معمولی، زیبایی های زنانه دیگری هم داره البته جلسه سوم به خاطر من ساق ننداخته بود و چند بار چادرش از دوشش افتاد ، فقط همین ولی در کل ظاهرشم قبول کردم ولی قرار شد به متخصص پوست برای درمان مراجعه بکنه-ولی واقعیت اینکه فکر می کنم به خاطر دعاهای حضرت فاطمه زهرا (س) محبت این دختر توی دلم افتاد و مطمئن هستم بعد از ازدواج هم هرگز پشیمون نمی شم چون بسیار جذابیت معنوی داره و حتما در کنار ظاهر معمولی ایشون، زندگی خوبی خواهیم داشت- برای من ظاهر حل شد - ولی تیپ شخصیتی ما کاملا فرق می کنه من سازماندهی فکری(منظم ،بابرنامه) هستم و ایشون واقع گرا(نامنظم ،تصمیم لحظه ای)-اگه دوستان در این مورد نظر بدن ممنون می شم-
کجا همه چیز درست شد
تازه شروع ماجراست
خوبه که معیاراتو اولویت بندی کردی
قبلا اینقدر تو یه ملاک گیر کرده بودی که خیلی چیزا رو ندیدی یا اون موقع بهش اهمیت نمی دادی(البته اگه هنوز ملاک زیبایی برات حیاتی بود متوقف شدن روش اشکالی نداشت)
فقط مواظب باش از اونور بوم نیفتی یعنی اینقدر وابستش نشی که نتونی ایراداشو ببینی
نامنظم یعنی چی یعنی شلخته هست یا فکرش نامنظمه ؟
همشه در لحظه تصمیم میگره یا گاهی وقتا یا اکثر اوقات ؟
خیلی کلی گفتی و سخته که نظری بشه داد
لطفا یک ماه دیگه بیاید توسایت و تجربه خودتون رو در این مورد به ما بگید
ممنون
امیدوارم چند سال دیگه هم همینطور باشیدوپشیمون نشید
احتمالا بعد عقد يه شوك بهت وارد ميشه يه شوك پشيموني و مقايسه خانمت با ديگران.
مواظب باش كه اون شوك رو به درستي كنترل كني كه احتمالا چند ماهي طول ميكشه. بعدش مشكلي نخواهد بود انشالله
من بحث زیبایی رو برای خودم حل کردم و فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد - تنها علتش این بود که کلی نگاه کردم ،به همه زیبایی های نامزدم نگاه کردم و فقط صورت برام ملاک نبود(البته در جلسه دوم تصحیح کردم).هیچ وقت نمی تونی همسری با تمام زیبایی های مورد نظر پیدا کرد بلکه باید کلیت اون رو پسندید.با تشکر از دوستان خداحافظ