سلام راضیه جان، عزیزم من جواب سوالاتت را می دم حتماً فقط بذار یه کم بریم جلوتر و تو یه چند تا جواب به سوالات من بده تا من اول بفهمم منظورت از اینکه اوضاع بدتر می شه چی هست؟ مگه تو کی هستی؟ مگه وجود تو برای این دنیا چه معنا و ارزشی داره آخه؟ تو اگر خطا کنی به کجای این کاینات بر می خوره یا اگر خطا نکنی چه گلی به سر کاینات می زنی؟ هفت میلیارد و صد و هفتاد میلیون و خورده ای آدم داربم زندگی می کنیم توی این دنیا، عملکرد تو یک نفر بین این همه آدمیزاد چه ارزش و معنایی برای این عالم هستی داره که خدا قسم خورده که حواسم بهت هست؟!
- - - Updated - - -
راضیه جان دو تا مسئله اورژانسی هم هست که تو باید در مورد خودت رعایت کنی فوری:
1. هر چه سریع تر به جمع دوستان هم جنس خودت پناه ببری. یک محیط سالم و دوستانه و سرشار از انرژی مثبت از جنس همون انرژی هایی که یک زن نیاز داره. خانمها و دخترای گلی که با هم بگید بخندید شوخی کنید برای هم درد دل کنید. از هم توجه و محبت و صمیمیت بگیرید. دوست خوب و صمیمی که داری دیگه؟! دوره های زنونه، دوستای جدید هر فعالیت دسته جمعی با اینها خوبه برات.
2. همبستر شدن با همسرت و تلاش کردن برای اینکه ایشون از بودن کنار تو لذت ببره. اینقدر این کار را انجام میدی که از نظر جسمی و ذهنی نیاز تو به حالت اشباع برسه. مثل یه ادم که اونقدر غذا خورده که دیگه اگر رنگین ترین سفره هم جلوش باشه میل به خوردن نداشته باشه.