-
عزیزم من تو تاپیک دیگه ای که با موضوع سئوال حقوقی برای طلاق باز کردی و اصلا هم از اسم تاپیکت خوشم نیومد، برای تصمیم موندت نظرمو گفتم.
امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل بشه و در ضمن به حرفای خواهرت هم زیاد بها نده. اگه خواهرت خیلی خاطرتو میخواد چرا از همسرش نمیخواد با شوهرت حرف بزنه و حرف دلشو بفهمه؟؟/
فقط نشسته اونجا و رفتارای اونا رو ببینه و خبرچینی کنه و تو رو دق بده؟؟؟؟؟؟؟؟:97:
-
kmrمرسی دوستم..خواهرم به شوهرش گفته اون گفته من دخالت نمیکنم.به من ربطی نداره..تازه شوهرمم سر قضیه داداشش رابطه خییلی خوبی با شوهرخواهرم نداره.زیاد باهاش جوش نمیخوره بهش رو نمیده..شوهرخواهرمم میگه وقتی اون راجع به قهرش حرفی نمیزنه من چی بگم؟اعصابم خیلی خورده..اونجایی که ما زندگی میکینم روستاست..هیچی نداره..الان خواهرم زنگ زد گفت شوهرمو مادر پدرش ساعت 7شب رفتن بیرون ساعت 8 اومدن..کجا رفته بودن یعنی؟؟؟؟:315:
-
طناز جون انقدر نترس،شاید رفتن جایی کار دارن،ببین به نظر من برو خونه خواهرت به شوهرت اس ام اس بده ببین میا بالا بدون اینکه کسی بفهمه؟بهش بگوکه خیلی دوسش داری بگو که کسیو به اون ترجیح نمی دی،بگو به خاطرش حاضری از خیلی چیزا بگذری،بگو که خواهرت خیلی از خبرا رو اون موقع الکی می گفته،بگو تو فقط برام مهمی، با زبون خوش حرف بزنی گوش میده،امتحان کن اثر داره
-
tititititi عزیز مرسی از راه حلت..اما از وقتی ما عروسی کردیم چیزی به نام یواشکی واسه شوهرم معنی نداره.شاید یه کم صبر کنم پدر مادرش برن بعدش این کارو بکنم..اما با این کار در واقع خانوادمو زیر پاهام له کردم..بابام خیلی داغونه.همش داره واسه کاری که خواهرم کرده حرص میخوره و میگه از دامادم توقع این کارو نداشتم که اجازه بده برادرش در حق ما خیانت کنه.در ضمن من هنوز مطمئن نیستم رابطه خواهرمو برادرشوهرم قطع شده باشه..بابامم از همین میترسه.خیلی داغونم..از یه طرف خانوادم از یه طرف زندگی خودم..موندم چه کار کنم..:47:
- - - Updated - - -
بچه ها نظرتون چیه به داییش که دو سری اومده مشکلمونو حل کرده قبلا بگم با شوهرم صحبت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟هرچند خودم زیاد دلم راضی نیست..:325::325:
- - - Updated - - -
بچه ها دارم اتیش میگیرم .تا عید قربان میخوان خونم بمونن..همه وسیله هامو ربختن بیرون..مادرشوهرم همه فرشام رختخوابام همه رو داره میشوره..شوهرم داره یه عالمه واسشون پول خرج میکنه..برادرشوهرم میخواد بیاد شهرمون.از شهرمون تا اینجا 700 کیلومتره شوهرم میخواد واسش ازانس بگیره..دارم میسوزم..:54:
- - - Updated - - -
خیالم از شوهرم راحت نیست وگرنه فردا میرفتم خونم..میترسم این همه راه برم بگه واسه چی اومدی..تو خونه راهم نده جلوی اونا ضایع ام کنه..قلبم درد میکنه.بغض داره خفه ام میکنه..چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:54::54:
-
طناز جون به نظر من برو خونت حداقلش دیگه از دور واینمیسی و بسوزی.از راه دور فقط غصه میخوری.به خدا مردا انقدی که فک می کنی وابسته نیستن به خانوادشون.خانوادش رگ خوابشو می دونن که از تو دورش کردن،بازم میگم هیچکس مثه تو نمیتونه وابستش کنه هیچکس.باید یه جورایی بدون عصبانیت و گلایه باهاش حرف بزنی و نرمش کنی.
- - - Updated - - -
ببین با خانوادت راجع به شوهرت مشورت نکن چون اونا تورو دوس دارن احساسی عمل می کنن،با عقلت تصمیم بگیر
-
tititi جان میخوام برم اما اصلا خیالم از شوهرم راحت نیست.میترسم اینهمه راهو برم خونه راهم نده..مخصوصا الان که خانوادش پیششن شیرش کردن.من مطمئنم خانوادش رفتن اونجا سرشو گرم کنن که بهم زنگ زنه..خیلی اشغالن.خییییییییییییللللل لللللیییییییی...هیچ وقت ازشون نمیگذرم..ایشالله خدا جوابشونو بده:315:
- - - Updated - - -
tititi جان میخوام برم اما اصلا خیالم از شوهرم راحت نیست.میترسم اینهمه راهو برم خونه راهم نده..مخصوصا الان که خانوادش پیششن شیرش کردن.من مطمئنم خانوادش رفتن اونجا سرشو گرم کنن که بهم زنگ زنه..خیلی اشغالن.خییییییییییییللللل لللللیییییییی...هیچ وقت ازشون نمیگذرم..ایشالله خدا جوابشونو بده:315:
- - - Updated - - -
-
عزیزم برو خونه خواهرت،شوهرتو یه جوری گولش بزن باهاش حرف بزن،نذار با لجبازی زندگیتو داغون کنن،یا رومی روم یا زنگیه زنگ،فردا برو،باشه؟
-
tititiجان فردا که نمیتونم برم..راهم خیلی دوره..خواهرم اینا 4شنبه میان جمعه برمیگردن.شاید جمعه با اونا برگردم..خیلی میترسم..میدونم با این کارم فقط خودمو کوچیک میکنم..بازم باید فکر کنم:325:
- - - Updated - - -
من میدونم..اینا رفتن اونجا منو تحریک کنن من خودم با پای خودم برگردم..بچه ها تو روخدا بیاین راه حل 20 بدین..مشاورای سایت کجان پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
ببین باید پیروز بشی باید.پس نا امید نباش.اگه شوهرتو دوس داری پس بجنگ،چون اگه الان بجنگی بدن پشیمون نمیشی که کاری نکردی،به نظر من نذار خانوادش خامش کنن،باهاش نرم باش حتی اگه تو لحظه دیدار زبونم لال کتکت زد هیچی نگو
- - - Updated - - -
عزیزم زندگی دو روزه تو که نمیخای همشو بجنگی اگه با پای خودتم بری و با سیاست زندگی کنی و شوهرتو جذب خودت کنی خانوادش شکست خوردن،با زندگیت دارن بازی میکنن نذار
-
طناز جان،
می دونم که خانواده همسرت هم مشکل دارند،
اما رفتارهای هیجانی و پر سرو صدای شما هر کسی را خسته می کنه.
دست از این خبرچینی ها بردارید.
دست از دخالت تو زندگی همدیگه بردارید.
خواهر شما باز براتون خبر آورد؟