-
RE: تقاضاي سكس زن برادرم
سلام پپست اقا محمد خیلی زشت بود البته اگر دوستان سری به پست شخصی ایشون بزنن میشه به شخصیت ایشون پی برد!!!!!! اما در جواب به نظر من شما قاطع و تند بر خورد نکردین میشه تند تر و صریح تر هم با زن برادرتون برخورد کنید.. در مورد برادرتون خوبه که براش فیلم بازی کنید تعریف کنید از زندگی یک دوستتون مثلا که به خاطر کم توجهی دوستتون به همسرش از لحاظ عاطفی که زندگیش به هم خورده و زنش الان به کار های خلاف شرع و عرف روی اوردن و ابروی شوهرش و خانوادشو برده شاید ماثر باشه.تا اون جایی هم که برای شما مقدور از زن برادرتون دور باشید و وقتی خونه کسی غیر ایشون و شما حضور نداره شما هم منزل را ترک کنید و به فکر ازدواج باشید اگر میشه و برای شما امکان پذیره.
-
سلام دوست عزیز داشتن اینهمه مقاومت را به شما تبریک میگم بهترین روش پیشنهاد استاد" مدیر همدردی" تا بهقول دوستمون MKE بعدا دچار مشکلات بیشتری نشن حالا اگه این خانوم گیر یه آدم ضعیف النفسی بیفته به نظر شما میشه عواقبش رو جبران کرد.
-
اول :اینکه سعی کن باهاش به هیچ عنوان تنها نشی.......
دوم:ضمنا به طور مستقیم کاری هم نکنی که اون خودشو تو موضع خطر ببینه و بره قضیه رو کاملا وارونه جلوه بده,چون فکر کنم اینطور بشه حرفش بیشتر مورد قبول باشه تا شما...
سوم: به نظرم طبق پیشنهاد دوستمون sogol93 میتونی برای داداشت یه داستان تعریف کنی و در نهایت اگر جواب نگرفتی میتونی با مادرت اونم کاملا معقولانه صحبت کنی که برای زن برادرتون هم بد نشه چون باید قبول کرد که برادر شما هم مقصره تو این قضیه...
-
زن ها زمانی از یک مرد متنفر می شوند یا بی خیالش می شن که یک زن دیگه تو زندگیش باشه .شما مجرد هستید و می تونید که با یک دختر خانوم ارتباط داشته یاشید وپیش خانوم داداشتون خیلی بهش ابراز علاقه کنید این جوری بی خیال شما می شه
-
با سلام
سعي كنيد هر چه سريعتر و از راه مناسب مساله را فيصله بدهيد .
شما بايد بهترين راه را انتخاب كنيد و طوري رفتار كنيد كه در آينده از كردارتون پشيمون نباشيد.
موفق باشي
-
آقای escspee رفتن و ما رو در جریان کارشون قرار ندادن!! امیدوارم مشکلتون به بهترین شکل حل شده باشه.
-
سلام و ممنون از كمك همه
احساس خيلي بدي دارم و البته يه احساس سردرگمي
- زن برادرم از برادرم تقاضاي طلاق كرده !!
من سردرگم هستم .... حس عجيبي دارم.... خدا به اونا و به من كمك كنه
-
با سلام به نظر من و تا اونجا که از صحبتتون دستگیرم شده (البته شاید هم کاملا اشتباه می کنم)در هر صورت او به زن ایده ال شما نزدیک است و شما این مطلب را مسلما به طور ناخوداگاه به او اعلام کرده اید که باعث دردسرتان شده است .دیدتان را نسبت به او عوض کنید و سعی کنید دنبال دختری باشید که ایده آل شما را ارضا کند یا در مورد زن ایده ال و نمونه بیشتر تفکر و تحقیق کنید .نیاز نیست همه چیز را به زنها بگوئید آنها خودشان خیلی چیزها را خواهند فهمید.بدن در مقابل شهوت ناتوان است واین طرز تفکر شماست که میتواند با شهوت مبازره کند.
-
say konid ba khodesh sohabt konid o ghane konid vali age nashod behtare ba baradareton dar moiyon bezarin
-
شاید شما رفتارتون طوری بوده که زن برادرتون این استنباطو داشته که میتونه با شما راحت باشه و...هرکسی ممکنه توی زندگی اشتباه کنه باید بهش فرصت داد!نه اینکه با برادرتون صحبت کنین یا با مادرتون چون دراین صورت هم زندگی اون دو نفر ازهم میپاشه و هم برادرتون احساس بدی نسبت به شما پیدا میکنه...حداقل باهاش جدی صحبت کنین و اگر باز کارهاشو تکرار کرد اغدام به صحبت با برادرتون کنین.سعی کنین هیچوقت باهاش تنها نباشین کم توجهی شما ممکنه راه حل خوبی باشه...(ببخشید ممکنه شماهم دراین مسئله بی تقصیر نباشید)ممکنه ناخودآگاه و کاملا"غیرعمد رفتاری نشون دادین که زن برادرتون که حتما"زمینه ی این مسایل رو داشته به شما احساس خاصی پیداکنه...