-
و عسی ان تکرهوا شیئاوهوخیرلکم وعسی ان تحبو شیئاوهوشرلکم:چه بساچیزی راناخوش بدارید وخیرشما درآن باشد وچه بسا چیزی را خوش بدارید وشر شما درآن باشد...خانم سان آی شما اینطوری وضعیت رابرای خودتعریف کرده ایدکه ادامه بارداری یک تصمیم احساسیست وسقط یک تصمیم منطقی.ازکجامعلوم عکسش درست نباشه؟؟حضرت مریم(س)وقتی قبول کرد که بارداربشه میدونست کلی تهمت ناجوربهش میزنن وتهمت زنندگان درظاهرحق دارن میتونست به خدا شک کنه ازکجا معلوم بعدا مبراش کنه ولی اعتماد کردوشد مریم مقدس. حضرت موسی(ع)میتونست شک کنه جلو فرعون با اون همه سازوبرگ عصا رو بندازه وتبدیل به مارنشه وجلو یک پادشاه واون همه مردم ضایع بشه ولی اعتمادکرد. الان شوهرت داره ازت دعوت میکنه سقط کنی و وعده های سر خرمن میده و"تصمیم گیرنده"نهایی توی.یابه شوهرت توکل کن ونتایج پس ازسقط اوروبپذیر یا به خدا اعتمادکن ونتایج ادامه بارداری روازجانب خدا بپذیر.ان وعد الله حق :همانا وعده خدا حق است /ان الله لایخلف المیعاد:خداوند خلف وعده نمیکند._ ژان پیاژه میگوید اخلاق منطق اقدام است،امیدوارم قوی وپرتوان باشی ازهیچی نترسی.ما فقط وظیفه مون رو انجام میدیم نتیجه باخداست.:72:
-
به خدا بگو خدایا تمام سرکوفتاش تمام اعتراضشان تمام شاید تنهای اشک ریختنم(بعد از تصمیم برای نگه داشتن بچه) تمام نا امیدیهام را فقط به این خاطر که ایمان دارم به وعدت و میدانم روزی همه مخصوصا همسرم به اسرارم برا نگه داشتن بچه به من افتخار میکنن. وقتی بچه ش بغل گرفت میگه خدایا چه خوب شد و زنم همکاری نکرد. و من نشدم صادر کننده قتل فرزندم و زنم هم قاطل
به خدا آدم داشتیم از داشتن بچه متنفر (به معنی واقعی کرچه بچه ها را دوست داشته اما میگفت هیچ وقت بچه. نه....) حالا که به اسرار بچه داره. حتی تو حاملگی همسرش هم صدو هشتاد درجه خوب شده بود گرچه از خبر بارداری خوشحال نشد.حالا میگه من نمیدونستم بچه یعنی چه؟... یعنی این...هر روز خدا باشکر میکنه و خیلی وقتا به خاطر بچه دست از. چیزای گذشته. که ناراحت میشده خبری نیست
به خدا توکل کن بگو بسم الله بزار ناراحت باشه بگو من تو رو دوست دارم در حقم همسر خوبی بودی(با وجود همه اختلاف نظر ها)متمعا نم پدر خوبی میشی و من نمیتونم چیزی که خدا از تو بهم هدیه داده را بکشم فقط همین باورش با تو...(جراتمندانه و سنجیده صحبت کن
- - - Updated - - -
مشکل دیگه نپرداختیم چون ما شاید. بر خلاف تو فک میکنیم این تصمیم خیلی مهمتر از. مشکل همسرته بیا بگو که نگه داشتیش به امید خدا اون هم حل میشه
-
اقای اس سی ای و فرشته مهربان و دیگر دوستان عزیز که به تاپیک من سر زدید دیروز بعد از کلی کلنجار رفتن رفتیم پیش متخصصی که شوهرم نزدش پرونده داشت دکتر گفت من پیشنهاد نمی کنم تو این شرایط بچه دار بشید ولی بهت نمی گم سقط کن این مسئله کاملا به خودتون ربط داره ولی مطمئن باشید تا این مسئله حل نشه نمی شه به بچه دار شدن فکر کرد گفت با توجه به بیماری وسواسی شوهرم باید 3 ماه تحت درمان باشه بعدش باید تحت نظر سکس تراپ باشه من خیلی خودمو اذیت می کنم برام سخته سقطش کنم ولی دیگه چاره ای نیست همه می گفتنید زیادم مشکلش بزرگ نیست ولی حالا دید که خود دکترشم توصیه کرد که بچه دار نشیم من با تمام وجودم الان داغون بعداظهر می رم واسه سقطش امیدوارم خدا منو ببخشه
- - - Updated - - -
اینم بگم که دکتر گفت من بارها به شوهرت گفتم این موضوع رو با خانمت در میان بزار یا یه بار با خودت بیار ولی اصلا گوش نکرده و بعد از 6 جلسه دیگه بر نگشته ولی قول داده دیگه پی گیرش باشه
-
سلام. پس با این وجود قابله درمانه! خوشحالم دوست عزیز.
من مجردم و تجربه سقط رو ندارم اما هم اتاقی من این مشکل رو داشت. من شاهد دردهای داخل شکم و خونریزیهای چندماهش و افسردگیش بودم.
براتون خوشبختی ارزومندم
-
خانم سان آی،نمیخام مته به خشخاش بذارم.ولی جوازادامه یامنع بارداری رو بایدمتخصصین مامایی وروانشناسان موردتأیید دولت وزارت بهداشت که دراین زمینه تعیین شدند بدهند.اون متخصص مبهم صحبت کرده وفقط نظر خودشو گفته.هروقت نوشت وزیرشو امضا کرد که شما"قطعا نبایدباتوجه به شرایط حاضرشوهرت بارداربشی"اون وقت حرفش سند محسوب میشه.لطفا با یه متخصصین زنان که مورد تأییدهست صحبت کنید.درپستهای قبلی هم من روی این تأکیدکردم.موفق باشید.
- - - Updated - - -
خانم سان آی،نمیخام مته به خشخاش بذارم.ولی جوازادامه یامنع بارداری رو بایدمتخصصین مامایی وروانشناسان موردتأیید دولت وزارت بهداشت که دراین زمینه تعیین شدند بدهند.اون متخصص مبهم صحبت کرده وفقط نظر خودشو گفته.هروقت نوشت وزیرشو امضا کرد که شما"قطعا نبایدباتوجه به شرایط حاضرشوهرت بارداربشی"اون وقت حرفش سند محسوب میشه.لطفا با یه متخصصین زنان که مورد تأییدهست صحبت کنید.درپستهای قبلی هم من روی این تأکیدکردم.موفق باشید.
-
شما منتظر بودید تا یه دکتری بگه س ِ تا با خیال راحت بگید خب دیگه دکتر هم گفت سقط کنید!
خیلی حرفا میخواستم بنویسم اما الان دیگه فایده ای نداره. قبلشم فایده ای نداشت. شما تصمیم خودتون رو گرفته بودید.
و من متوجه نشدم چرا اینجا تاپیک زدید!
بگذریم.
امیدوارم مشکلی که به خاطرش این کارو انجام دادین حل بشه.
زندگی خوبی داشته باشید.
-
سلام دوست عزیز خیلی نارحت شدم که نی نی کوچولو از دست دادید واقعا امیدوارم بعدا از این کارتون پشیمون نشید میدونم دل خودتون خون و شما بیش از هرکسی غم فرزند خودتونو دارید امیدوارم از این به بعد کارها روی روال باش شما هم خوشبخت شید از خوبیها بگید:43:
-
-
تو یک قاتل هستی و یک قاتل هر مشکلی برایش پیش بیاید حقش است. مطمئن باش خدا جای حق نشسته است و نمی گذارد خون بنده بی گناهش که به خاطر خودخواهی شما ریخته شد پایمال شود.
-
ببخشید دوستان ایشان هم گفته بودند این کار برایش آسان نیست و کلی با خودشون کلنجار رفته بودن ازتون خواهش میکنم خودتون رو کنترل کنید ایشون به اندازه کافی فشار روش بوده و خواهد بود انرژی های منفی تون رو خواهشا کنترل کنید ...
قطعا خانم سان آی با خدای خودش کنار خواهد آمد
گاهی اوقات فکر میکنم میبینم میگم چقدر خوبه که خدا مثل ما آدمها نیست که در هر لحظه که از دست بندگانش ناراحت میشه بخواد تلافی کنه من اصلا آدم مذهبی نیستم فقط این رو میدونم خدا خیلی مهربان تر و با گذشتت تر از ما انسانهاست بذاریم حساب این کار بین خدا و خان سان آی پاک بشه ...