نوشته اصلی توسط
sajad2020
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستانی که اظهار نظر کردن و اومدن بالاخره به این تاپیک سر زدن- راستش تعجب کردم بعد از این همه مدت بالاخره مدیریت محترم و سایر دوستان اومدن و نظر دادن میدونید توی این مدت تنها کسی که به نوعی همدرد من بودم و منو راهنمایی میکرد فقط جناب عادل بود و دیگران حتی فکر کنم اجازه کوچکترین لحطه ای به خودشون ندادن که حتی یه سر به این تاپیک بزنن یا اگه هم میومدن به نوعی ارشاد میکردن نه راهنمایی و همدردی! در مورد این ارتباطم بهتون بگم در رابطه اول حضوری که چند هفته پیش بود طرز برخورد دختره و به نوعی زبان بدن طرف طوری بود که قطعا جوابش نه نبود و طوری برخورد کرد که انگار میخواد2-از دیدار اون روز به بعد 2 باری که مامانشو دیدم رفتارمامانش بسیار با من بهتره شده نمیدونم چرا حتی دیروز منو هم به اسم کوچک صدا زد.3- من علاوه ب مشاوره با اینجا مشاوره حضوری با یک دکتر روانپزشک دارم که اونم بهم گفت کاری خوبی کردی و قطعا جواب دختره نه نیست چون اگه نه بود طوری برخورد میکرد که منو از خودش طرد کنه ودیگه من نیام-من فکر میکنم برای بار دوم باید برم تا به قول عادل عزیز به نتیجه گیری برسم و ببینم قطعا جوابش چیه؟ این که یکی از دوستان گفتن که چند باری بیشتر منو ندیده نباید عاشق بشه منم نظرم همینه پس میخوام سعی کنم طرف منو بیشتر ببینه تا عاشقم بشه و بیشتر اشنا بشه-
حالا من یه سوال دارم من میخوام مجددا برم و دختره رو ببینم فقط خواهشمندم راهنمایی کنید چه سوالاتی باید از ایشون بپرسم و طرز رفتارم چگونه باشه ممنونم