نوشته اصلی توسط
shahrear
دوست خوبم!!!تحمیل عقیده یعنی چه؟تو باید امر به معروف کنی ونهی ازمنکر کنی به این کارا میگی تحمیل عقیده؟؟اینها واجبند .بش بگو رک تر .من ازارایش خوشم نمی اد بگو ارایش نکنی خیلی دلچسبی !!متقاعدش کن بش بگو دیدگاه مردم نسبت به دختری که موهاش بیرونه چی هست!بگو بی حجابان را یک فاحشه میپندارند تااینکه اینها را بگی خودش منصرف میشه ازاین کارهاش!!
من یه روز خواستکاری رفته بودم دختر دراول گفت من از چادر متنفرم همونجا با صدای بلند گفتم من هم ازتو//پا شدم با عصبانیت ترکش کردم اخه تو میگی دوستش دارم برا ی چی؟خانومی که حجاب نداره هیچی نداره .وجدان هم نداره..اونا اعتقادشون غلطه /چرا دلتو راضی میکنی ازهمچین خانومی فردا بچه دار بشی وبچه ای به جهان اوری که مادرش بی حجاب بود واینم حتما میشه قاتل وچاقو کش!!!!!!!!
جوانان ترا خدا دور بر دخترا ی بی حجاب خط بکشین برین دخترا ی مسن هست با حیا که درکنج خونه از معصوممیتشون منتظر شوهرند..ازاونها بگیرید نخ ..حیف نیست مرد بره نازیک بی حجابو بکشه؟
خدایا !!!!این مردها چقد متفاوتند!!یکیش انقدر سیاه وکد اون یکی انقدر سفید وبراق!!!!!!!!!!!فاصله ها را دریاب!!
حجاب بهای زن هست.زن اگه محجبه ابرو مند با حیا باشه بعد از خداوند باید اورا ستود همونقدر که از خدا تشکذر میکنی ازاونهم قدردانی باید بکنی حیفاااااااااااااااا نعلت به این تقدیر بی بند وبار که خوبان در تله نانجیبان گرفتار ونانجیبان بر ظلمهاشون میفزایند..
شر منده ناراحت شدم نتنستم خودمو کنترل کنم.