هنوز نمیدونم!
واقعا دوست ندارم بهش ضربه بزنم با رفتنم!
از طرفی میدونم با این طرز فکر موندننم هم کار درستی نیست
- - - Updated - - -
هنوز نمیدونم!
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز نمیدونم!
- - - Updated - - -
هنوز نمیدونم!
هر جور رفتار كني در اينده باهات رفتار ميشه (با هر دستي بدي با همون دست پس ميگيري):47:
فایل صوتی کتاب را می تونی دانلود کنی.
چهار اثر فلورانس اسکاول شین
حالا نفر بعدی وقتی بهش می گه چرا یک سال طول کشید چی بگه؟
وقتی ازش می پرسه دوستش داشتی یا نه چی بگه؟
وقتی می گه چرا به هم خورد چی بگه؟
امیر عزیز
نمی گم جدا نشو. چون با این فکر هم اون را اذیت می کنی و هم خودت را.
اما ازش بخواه حتما بره مشاوره. بره پیش یه روانشناس خوب که کمکش کنه دیگه به این راحتی دل نسپره فداکاری نکنه باور نکنه.یاد بگیره کجا و به کی باید اعتماد کرد.
و اما در مورد خودتون تصور كنيد با فرد ديگه اي ازدواج كرديد كه بهترين بوده بعد متوجه بشين قبل از شما فرد ديگه اي رو دوست داشته طلاقشون ميديد.هزارتا چرا مياريد؟با منطق جور در نمياد اگر اخلاقتون عوض نميشه بايد با يكي ازدواج كنيد آفتاب مهتاب نديده باشه حتي خيابونهاي شهرش هم بلد نباشه.
رک وراست بهت میگم ازت خیلی دلخورم که همچین طرز فکری داری
باشه ولش کن اما پس فردایه زن باب میلت گیرت میادکه شایدبعدازمدتها زندگی باهاش یاشایدحتی دردوران نامزدی ازدیگران چیزهایی بشنوی که حقته
هرکاری بااین بنده خدابکنی صدبرابرش سرت میاد.
درضمن منظورمن بیشتراین بودکه به خودت وکارت ایمان نداری تونمیخوای فراموش کنی رابطه قبلیش رو
توبایدبخوای که فراموش کنی فقط داری:97: تظاهرمیکنی به خودت بیا
به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.
گفتید چرا رابطه قبلی به هم خورده است خوب دلیلش همین رفتار خانم است که توضیح دادم. به نظر من ایشان بیش از سهم خودش در رابطه فداکاری می کند و همین باعث می شود شما احساس خوبی نداشته باشید. نشانه اش هم اینکه هنوز تصمیم قطعی برای ازدواج نگرفته اید دارد پس انداز می کند برای زندگی و مسایل دیگر که مطرح کردید. اگرچه نشانه دلسوزی و محبت ایشان است اما از جذابیت زنانه کم می کند و باعث می شود چنین فکرهایی به شما هجوم بیاورد. به نظر من شما درست احساس کرده اید که ایشان بیش از حد رفتار محبت گونه با طرف قبلی داشته است. دلیلش این است که آموزشی راجع به مردان ندیده و شما را همانند خودش می داند. اما مشکلی که در رابطه قبلی بوده در رابطه شما هم باقی است و دارد رابطه را خراب می کند.
- - - Updated - - -
او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.
به خدا من خودمم از دست خودم دلخورم!!
چرا کسی حرف منو متوجه نمیشه؟
من میگم تمام مشکلم فقط و فقط با خودمه میدونم که هیچ تقصیری به گردن اون نیست!
اومدم اینجا که از شما کمک بخوام که خودم رو درست کنم! دوست ندارم با به هم زدن رابطه بهش ضربه بزنم و به قول شما بعد این بلا سر خودم بیاد به مراتب بدترش!
[QUOTE=نوپو;293837]به نظر من اگر این خانم این قدر به دل شما راه نرود و کمی خودش را از دسترس شما خارج کند مشکل حل می شود. حداقلش این است که می توانید امتحان کنید. خوب وقتی یک خانم کاملا برای آقا دست یافتنی باشد آن آقا کمی سرد می شود و ذهنش دنبال چنین مسایلی کشیده می شود. اما اگر دست یافتن به این خانم کمی برای شما سخت تر باشد و مجبور باشید کمی تلاش کنید تا ایشان را داشته باشید ذهنتان دیگر دنبال این چیزها نیست. من فکر می کنم شما به کمی استرس در رابطه نیاز دارید تا این خانم برایتان جذاب تر شود . شما گفتید ایشان همه کار برای نفر قبلی می کرده است. خوب از همین جا معلوم است که این خانم بیش از اندازه به پسری که با او رابطه دارد محبت می کند. ظاهرا در رابطه با شما کمی تعدیل شده است اما هنوز هم نشانه هایی از این رفتار که مردان را زده می کند در او هست. اگر خانم بیش از اندازه در رابطه محبت کند و بیش از حد در دسترس مرد باشد مرد از او دلسرد می شود.
گفتید چرا رابطه قبلی به هم خورده است خوب دلیلش همین رفتار خانم است که توضیح دادم. به نظر من ایشان بیش از سهم خودش در رابطه فداکاری می کند و همین باعث می شود شما احساس خوبی نداشته باشید. نشانه اش هم اینکه هنوز تصمیم قطعی برای ازدواج نگرفته اید دارد پس انداز می کند برای زندگی و مسایل دیگر که مطرح کردید. اگرچه نشانه دلسوزی و محبت ایشان است اما از جذابیت زنانه کم می کند و باعث می شود چنین فکرهایی به شما هجوم بیاورد. به نظر من شما درست احساس کرده اید که ایشان بیش از حد رفتار محبت گونه با طرف قبلی داشته است. دلیلش این است که آموزشی راجع به مردان ندیده و شما را همانند خودش می داند. اما مشکلی که در رابطه قبلی بوده در رابطه شما هم باقی است و دارد رابطه را خراب می کند.
- - - Updated - - -
او نتوانسته است احساسات ( مردانه ) شما را ارضا کند. در حالی که این مساله بسیار مهم است.[/QUOTE]
نوپو جان مرسی بابت پاسخهای زیبات. میشه کتابی تو این زمینه ( کتاب خوب) اگه سراغ داری معرفی کنی! یا کلا مهارت ها و.. من م یبینم تو این تالار این مشکل خ از کاربرای خانمه. امیدوارم پستم رو ببینی.
راستی نوپوجان یه سری تاپیکها امروز زده شدن که مشکلشون خاص بود میشه سری به اونها بزنی. مرسی( کلا شارژ نمی کنی؟) مرسی
ممنون که وقت گذاشتید !
ببینید من اصلا مشکل سرد شدن ندارم! اتفاقا به وقتش از دسترس هم خارج میشه! شکر خدا ایندفعه وقتی دیگه مشکلی از طرف من میبینه همه واکنش نشون میده هم یه جورایی به قول شما کاری میکنه که برای به دست آوردن دوبارش تلاش کنم!
چیزی که خودم ازش خواستم!
من مشکلم با شخص خودمه و طرز فکری که میدونم غلطه ولی هست !
- - - Updated - - -
ممنون به خاطر کتاب!
چشم بهش میگم!
اتفاقا بهش سر بسته یه چیزایی گفتم خودشم کفت خوبه که بره دنبالش پیگیری کنه علت داستان رو :)
تا حالا از احساساتت بهش گفتی؟
امیر جان من کاری به خوبی و بدی این افکار شما ندارم ولی تمام تلاشت رو بکن تا با دلی صاف بری جلو وگرنه کاری نکن تو تجربه دومش باز غصه بخوره!
زودتر تصمیمت رو بگیر!
فقط به خودت فکر نکن . هر چه فرایند تصمیم گیریت طولانی تر بشه فرایند جداشدن واسه این خانم و حتی خودت سخت تر میشه و از طرفی ناخاسته شما فرصتهای ازدواج ایشون رو می گیرید
می دونین که خانمها در ایران مثل اقایون فرصت ازدواجشون همیشگی نیست!
تازه هر چه شما ارتباطت با این خانم بیشتر باشه اونوقت نفر بعدی که می اد براش دوتا مشکل وجود داره رابطه با نفر قبلی و با شما. می دونین که گذشته ادمها خ مهمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سعی کن از یه مشاور حضوری بهره بگیری!