نوشته اصلی توسط
setayesh92
گلم من نتونستم کامل تاپیکت رو بخونم ولی در مورد مشاغل خانگی میتونی توی اینترنت یه سرچی کنی، خیلی ایده ها میتونی بگیری
الان همه جور مشاغلی هست از کشت قارچ گرفته تا جعبه سازی و یا حتی تهیه یه محصول خونگی (مثل ترشی ، الوچه ، رب انار و ....) و فروش اونا به مغازه دار ها
خانومی بالاخره باید یه کاری رو پیدا کنی که با توجه به شرایط دخترت و علایق خودت مناسب باشه برات
یه پیشنهاد دیگه هم دارم:: نمیدونم توی دانشگاه شما چی خوندی ولی حتما اون رشته باعث شده توی یه زمینه خاصی اطلاعاتت بیشتر باشه، الان مهر ماهه و خوشبختانه تمام خانواده ها سعی میکنن بچه هاشونو انواع کلاسای درسی بفرستن(هر کسی بسته به وسع مالیش)، شما خیلی راحت میتونی کتابای راهنمایی و دبیرستان و حتی پنجم و ششم دبستان رو مطالعه کنی و توی خونه خودت به دخترای همسایه و فامیل و دوست و اشنا تدریس کنی ( این طوری شوهرتونم خیالش راحتتره به خاطر دخترتون)
باور کن همه ی ما شرایط بد اقتصادی رو درک میکنیم ولی باید یه راهی پیدا کنی
چند تا از همکلاسی های من زمان دانشجویی درسای دبیرستان رو به شکل حرفه ای تدریس میکردن و حالا استاد پروازی اموزشگاه های کنکور توی استان ها و شهرستانای دیگه هستن
و چند تاشونم مشاور کنکور شدن و دارن پول پارو میکنن
شما میتونی الان که مدل اموزشی کشور تغییر کرده کتابای جدید رو بگیری و مطالعه کنی و درس بدی، اولش قطعا پولش خیلی کمه ولی به مرور سرت شلوغ میشه
فکر کن ، سرچ کن و پیگیر باش حتما یه راهی هست
خدا بزرگه عزیزم
- - - Updated - - -
خانومی یه چیزی به ذهنم رسید:
شما گفتی یه کسی حاظر شده دخترتو نگهداری کنه با ماهی 100 تومن،
چرا خودت این کارو واسه یه مادر شاغل دیگه نکنی؟؟؟؟؟
واسه دخترتم حضور یه بچه ی دیگه خیلی عالیه
اپارتمان کناری ما یه خانم و اقای سرایدار داره که توی یه سوییت کمتر از 30 متر با یه بچه یکی دو ساله زندگی میکنن
خانمه به همه ی ساکنین اعلام کرده که میتونه از بچه هاشون نگهداری کنه و هزینه کمتر از مهد میگیره و در عوض ساکنین دیگه لازم نیست صب بچه هاشونو از خواب بیدار کنن و هزینه سرویس هم نمیدن
فکر کن 4-5 تا بچه توی یه اتاق 30 متری
هر وقت این خانمو میبینم به عزت نفسش غبطه میخورم که با چه اعتماد به نفسی بچه های مردم رو صحیح و سالم نگهداری و تربیت میکنه اون وقت من از فکر تربیت بچه خودم توی این جامعه میترسم
باید ببینی تا باور کنی که بچه ها اون خونه رو با تمام سادگی به تمام اسباب بازیاشون ترجیح میدن، اینو خودم از مادراشون شنیدم که بچه ها دلشون نمیخواد برن خونه خودشون
............
.......................
بهش فکر کن
- - - Updated - - -
خانومی یه چیزی به ذهنم رسید:
شما گفتی یه کسی حاظر شده دخترتو نگهداری کنه با ماهی 100 تومن،
چرا خودت این کارو واسه یه مادر شاغل دیگه نکنی؟؟؟؟؟
واسه دخترتم حضور یه بچه ی دیگه خیلی عالیه
اپارتمان کناری ما یه خانم و اقای سرایدار داره که توی یه سوییت کمتر از 30 متر با یه بچه یکی دو ساله زندگی میکنن
خانمه به همه ی ساکنین اعلام کرده که میتونه از بچه هاشون نگهداری کنه و هزینه کمتر از مهد میگیره و در عوض ساکنین دیگه لازم نیست صب بچه هاشونو از خواب بیدار کنن و هزینه سرویس هم نمیدن
فکر کن 4-5 تا بچه توی یه اتاق 30 متری
هر وقت این خانمو میبینم به عزت نفسش غبطه میخورم که با چه اعتماد به نفسی بچه های مردم رو صحیح و سالم نگهداری و تربیت میکنه اون وقت من از فکر تربیت بچه خودم توی این جامعه میترسم
باید ببینی تا باور کنی که بچه ها اون خونه رو با تمام سادگی به تمام اسباب بازیاشون ترجیح میدن، اینو خودم از مادراشون شنیدم که بچه ها دلشون نمیخواد برن خونه خودشون
............
.......................
بهش فکر کن