-
خیلی خوبه که میخوای انجام بدی ولی یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه... پس اگر همینطوری بشینی عمر میگذره و تو همچنان غم و غصه داری.
حتما یه روانشناس خوب برو حتممممممما این کارو بکن و به اقداماتی که میگه گوش کن ما اینجا فقط تجربمون رو میگیم من رشتم روانشناسی نیست وگرنه به قول معروف باغچه خودمو بیل میزدم و زندگی خودمو درست میکردم
-
poohعزیز میشه در مورد نفس کشیدن یکم بیشتر توضیح بدید
-
سلام قضاوت ما در مورد دیگران آینه ای از قضاوتمون در باره خودمون ببین خودتو تغییر بدی محیطتتم تغییر می کنه انتظاراتو از خودت زیاد کن و از دیگران کم
از خودت بگو رشتت چیه؟
به کتاب خوندن علاقه داری؟
دوست داری ادامه تحصیل بدی؟
چه چیزی شادت می کنه؟
ببین من سر اون ماجرای عشق و عاشقی به حرف پدرم گوش نمی کردم وای بعد از اینکه سرم به سنگ خورد و حالم سر جاش اومد دیدم پدرم راست میگفت الان دیگه اون احساس اشتباه رو نسبت به پدرم ندارم
-
سلام عسل جان خوبی عزیزم؟:43:
امروز حالت خوبه؟:72:
بابا انقد سخت نگیر بی خیال غم و قصههههه:311:
زندگی ارزش اینو نداره خودتو واسش ناراحت کنی عسسسسسسسسل خانم:43:
معلومه چه دختر خوبی هستی:104:
-
لیسانس ادبیات دارم
خیلی به کتاب خوندن علاقه دارم
دوسدارم وقتی یه کار خوب پیداکردم ادامه تحصیل بدم
راستی دوستان خوبم به حرفاتون گوش دادم امروز کلی به خودم رسیدم وزفتم عروسی خیلی هم خشکل شده بودم:43:
-
سلام عزیزم
من بهت پیشنهاد میکنم با تحصیلاتی که داری بری توی جامعه و برای خودت یک شغل متناسب پیدا کنی مثلا کار تو آموزشگاه های دخترونه یا یه هم چین چیزایی....
اینجوری هم با مردم و بچ ها در ارتباطی و روحیه ات شاداب میشه هم یه درامدی پیدا میکنی و دستت میره تو جیب خودت.هم عزت نفس پیدا میکنی هم میتونی برا خودت لباسای قشنگ و ... بخری . هم بری ورزش و ...
یعنی هم روحی ات خوب میشه هم به خودت برسی
حتی میفتی توی سیکل مثبت و موفقیت هاتو ببینی خاطرات دردناک بچگیت کمرنگتر میشن بعدش میری برای ادامه تحصیل و ...
برو دنبالش بعدش نتیجه رو بم اطلاع بده:72:
-
آفرین گلم.
نمیدونی چقدر خوشحال شدم که امروز حالت بهتره. این حالتها و حس خوب رو سعی کن حفظ کنی. کم کم بقیه هم باورت میکنن. باور کن پدر و مادرت هم خیلی خوشحال میشن. آفرین.
شهرتون موسسه کاریابی داره؟ اگه داره برو ثبت نام کن. هزینه ثبت نامش خیلی ناچیزه.اگه کار مرتبط با رشته ات هم گیرت نیومد عیب نداره.
میتونی بری توی مداری دبستان و راهنمایی های چه غیرانتفاعی چه دولتی ببینی نیرو نیاز دارن یا نه.
نمیدونم فاصله شهرتون تا مرکز استان چقدره. ولی اگه نزدیکه به طوری که میشه هر روز بری و برگردی، برو یه سر به مرکز تحقیقات معلمان استان بزن. تا اونجایی که میدونم توی مرکز کل تحقیقات معمان هر استان، یه سری کلاس های آموزش تدریس میذارن. برو اگه شد ثبت نام کن. هزینه هاش نهایتا 80 تومانه. بعدش یه امتحان میگیرن و مدرک میدن. با اون مدرک میتونی بری مدارس غیرانتفاعی خانم معلم دوست داشتنی بشی.
اما اگه بازم نشد میتونی توی کلاسهایی که سازمان فنی و حرفه ای برگزار میکنه شرکت کنی.فکر کنم همه ی شهرها یه شعبه رو داشته باشن. کلا کلاسهاش رایگانه. البته اکثر کلاسهایی که برای خانوما داره کلاسهای هنریه.منم میخوام برم کلاس خیاطیش. ولی برای ورودت به اجتماع شروع خوبیه.
ضمنا چه اصراریه حتما بری سرکار؟ اگه شد که بهتر. اگه نشد بشین برای ارشد بخون و دولتی قبول شو. انشاالله که میشه. برای درس خوندن هم میتونی بری کتابخونه تا از فضای خونه یکم دورتر باشی. توی کتابخونه هم میتونی دوستای جدید پیدا کنی.
کلا اگه کتابخونه توی شهرتون هست برو عضو شو. هزینه عضویت کتابخونه ها خیلی کمه. فکر کنم یک سالش نهایتا 10 تومان باشه. برو توی کتابخونه کتاب بگیر و بخون.برای دوستایی که پیدا میکنی از کتابهایی که خوندی و نکات جالبی که داشته تعریف کن.
اگه هنری داری و استعدادی داری بروزش بده. مثلا اگه نقاشیت خوبه یه منظره ی قشنگ رو که توی کتابهایی که داری هست، نقاشی کن و بزن به اتاقی که خودت هم وسایلت اونجاست.
یه سری خلاقیت هایی توی خونه از خودت بروز بده. سفره رو تزیین کن.یا هرکار دیگه ای که امکاناتش برات فراهمه.
کلا هر امکاناتی شهرتون داره سعی کن بشناسی و ازش استفاده کنی.
راستش در مورد روش تنفس در پستهای قبلیم فکر کنم کامل توضیح دادم. فقط اگر متوجه نشدی تنفس شکمی یعنی چی بازم توضیح میدم. یعنی اینکه هوا رو وارد قسمت پایین ریه کنی. یعنی اون جایی که دنده ها تموم میشن و شکم شروع میشه. تنفس با قسمت بالای ریه خیلی صحیح نیست. به همون روشی که توضیح دادم عمل کن.
در عین حال سعی کن بتونی حقوق معقولت رو بخوای. نمیگم التماس کن اما درخواستهات رو بگو. مثلا نترس که اگه به بابا بگم پول بده نداره که بده و شاید نده. تو بگو. اگه داشت میده. نداشت نمیده. ولی بگو. بگو هم برای چی میخوای مثلا بگو میخوام برم کتابخونه عضو بشم.
-
سلام خوشحال شدم که امروز حالت خوبه خواهرم
من پیشنهاد میکنم برای اینکه اون افکار منفی رو از خودت دور کنی کتاب تهیه کنی و بخونی بخری یا دانلود کنی (می تونی از گوشی موبایلتم استفاده کنی و کتاب رو دانلود کنی و بریزی توش) یا اگر نشد کتاب های دانشگاهیتو بخون ... زنگ بزن به دوست های قدیمیت و حالو احوالی ازشون بپرس برو گردش (پاساژ درمانی:311:) و... آشپزی کن (مواظب خونه باش منفجر نشه:311: البته این در مورد پسرا صدق می کنه:227: ) جلوی آینه قربون صدقه خودت برو:58: و... اینارو و این شکلک هارو گذاشتم تا روحیت عوض شه منتظر خبر های خوب هستما
یا علی:72:
-
سلام دوستان از تک تک شما بخاطر راهنمایی های خوبتون ممنونم .ازتون خواهش میکنم تا وقتی خوب خوب نشم از کنارم نرید وپیشم بمونید:203:
-
سلام خواهرم شما درمان مشکل خودتی یعنی کسی بجز خودت نمی تونه کمکت کنه و در این راه باید توکلت به بالاسریت باشه نه کمک ما ما هم اینجاییم و روحیه بهت میدیم و داریم تجربیاتمونو بهت میگیم من روانشناس نیستم کارم چیز دیگست و همش با 01 سرو کله میزنم ولی کمک به دیگران رو دوست دارم حتی اگر به اندازه یه خسته نباشید به یه رفتگر باشه ... اینارو نگفتم از خودم تعریف کنم گفتم که بدونی آدم با یه سفر به درون خودش میتونه خودشو بشناسه کسی که بتونه افسارشو دست خودش بگیره(عقل و قلب) آرامش به سراغش میاد...
خواهرم آدمی به امید زندس من تا 5 سالگی نمیتونستم راه برم بغلم می کردند و یا 4 دست وپا می رفتم و تا الان که با شما دارم صحبت می کنم 10 بار عمل کردم ا که آخریش رو دو ماه پیش انجام دادم اگر خواستم کوتاه بیام باید رو ویلچر می شستم ولی الان خیلی بهتر از قبل راه میرم مهندس کامپیوترم و مورد احترام مردم اینا همه امیده از بچگی اجازه ندادم کسی مسخرم کنه الانم که تو دانشگاه :18:... ولش کن هندونه ها داره رو دستم سنگینی می کنه:311:
ببین اگه 2 سال پیش که از دختره جواب رد شنیدم گوشه نشینی می کردم الان سینه قبرستون بودم... ولی با غمی که داشتم کوهی برای بالا رفتن خودم ساختم... :81:
بخدا به کسی بر نمی خوره برای خودت پیش خودت نوشابه باز کنی مثلا عجب نابغه ای هستیا عسل -- آفرین عسل--بابا مخی هستیا و...
اینا همه امید میده بعد یه مدا می بینی برای خودت یه هیبت قابل احترام ساختی (البته من با فخر فروشی مخالفم درخت هرچه بارش سنگین تر افتاده تر)
جلوی مشکلات زندگی نشکن من خودم کمرم زیر این مشکلات خم شد ولی نگذاشتم بشکنه یه سخن از کوروش کبیر بهت بگم که ایشون فرمود "هرگز زانو نخوام زد حتی اگر آسمان از قامتم کوتاه تر باشد" ما ادما عادت کردیم مشکلاتو بزرگ تر از اندازش نشون بدیم ولی اینطور نیست ببخش پر حرفی کردم امیدوارم حرفایی که از ته دلم زدم بدردت بخوره اگر هم دیگرو میشناختیم من اصلا این حرفا رو بهت نمیزدم ولی چون اینجا هیچ کس کس دیگری رو نمیشناسه راحت تر میتونیم به هم کمک کنیم
یا علی:72: