-
سلام دلسا ببین فک میکنم بیشترین کمکی که بهت میکنه صحبت کردن درمورد مشکلت من تو متن گفتگوت فک کنم بتونم خوب کمکت کنم. اما اول شرایط گفتگو باید آماده کنی مثلا. بفهمه مث قبل برات مهم نیست اگه غذات هم نخورد. نخوره مث یه کد بانو سریع سفره. جمع کن(اینا همه چند روز قبل از گفتگو بکن) تاکمتر به چشماش نگاه کن ساعت های که خونه میاد تنظیم کن بچه ت خواب خودت بیکار همه کارا. انجام که نمونه داد بزنه فلان کار بکن و تو بدو بدو انجام بدی بهتر بفهمه تسلتی روت نداره اما هیچ ایرادی هم از رفتارت و کارات نگیرد اگه خواست بحث کنه چرا نکردی سرد ولی محکم و با احترام بگو الان. انجام پ. دلسا ما بعضی وقتا فک میکنیم طرف خودش میدونه ولی باور کن خیلی رفتارها حتی اگه ده بار بهش گفته باشی نکن خدایی سر انجام بعدی انجامش میده ولی خبر نداره ناراحتی ببین میدونم که باید از همه بالا پایین شدن احساست خبر داشته باشه حتی از گریه هات که سعی کردی نذاری خواب شبش خراب کنه حتی از اینکه شاید به دختر گفتی منم مث تو به بابات نیاز دارم ولی میبینی که دیر میاد. دلسا شاید خیلی حرفهایی که تو دلته باید بدونه اما نه با محکومیت مثلا اگه دیدی کارات جواب. داد خواست تو بغل بگیرت هیچ ایرادی نداره گریه کن محکم بگیرش بهش بگو تو بغلت ارامش دارم نگو زجرم دادی نبودی بگو چه شبهای که ناراحت بودم میدونستم خوابت میاد نیومدم اخه تو از صبح زود میری تا شب سر کاری همین باعث شده ارامش را به ندازه که دلم میخواد نداشته باشم ببین دلسا هنوز من نمیدونم میخوای چکار کنی فردا شب هم میام بهم بگو چه تصمیمی گرفتی؟ چه برخوردی کرد تا. دنبال راهکار برای چه هستی؟ من دلسا اگه اومد طرفت فک. میکنم وقت خوبیه برا گفتگو با ابراز نیازهاتون خودت و فرزندت حتیو... باز هم میگم تو باید کاری کنی که بفهمه تو چیزی باعث نگرانت کرده بفهمه جات خالیه بفهمه دنبال جلب توجه زوری ازش نیستی. . تحمل تنهای بهتر از گدایی محبت است. بفهمه داری زندگیت میکنی تا بخواد بفهمه چه شده بیاد طرفت و تو گفتگویی که از قبل آماده میکنی باهاش کنی اینطوری میفهمم اگه انجام نمیده ولی کاملا درجریانه دلسا حتی اگه گفت غذات نمیخوام از فردا به اندازه خودتون درست کن زیاد کرد فریبش و برآر ببینه براش نپخت ی و آمد گفت کو غذا بگو گفتی نمیخوام نپختم برا شما ولی هر چه بخوای الان آماده میکنم به بحث هاش جواب نده دلسا راهنمایم کن که در مورد چی بیشتر باز کنم برات
- - - Updated - - -
خونه که. میاد بچه ت خواب همه کارا کرده ولی تو سرگرم کاری باش که دوست داری مثلا در اطاق کناری طوری که ارایش مو صورتت اونطوری که فک میکنی دوست داره. را ببینه و بفهمه سر گرم کار خودتی حتی بعضی وقتا ازش خواهش کن فلان کار بکن مثلا آبه کنارته بدهبیار برا بچه مثلا قربون دستت از یخچال فلان چیز بیار یا شعله گاز روشنه؟ ببین حتی اگه گفت نمیکنم اخم سکوت هم نکن بگو آخی میخواستم بلند نشم که دخترمون غذا کامل بخوره..... با همان هیجان که بچه صصحبت میکنی برو آبه خودت انگار مهم نبود شاید زیادی مثال زدم ولی دلسا میخوام منظورم درست متوجه بشی که زودتر نتیجه بگیری دلسا فرداشب میام خبرم کن
-
-
سلام
ممنون هانا جان که پیگیری می کنی
دیشب ازش خواستم کمی کنارش دراز بکشم. هرچی نوازشش کردم دست تو موهاش کشیدم ولی اصلا مثل یه تکه یخ می مونه. اصلا باورم نمیشه که حتی یه ذره هم تکون نخورد. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. ازش تشکر کردم که کمتر عصبی میشه. ازش تشکر کردم که قراره منو هم با خودش به مشهد ببره (واسه تولد امام رضا). حتی بهش گفتم دلم واسش خیلی تنگ شده بود ولی جواب فقط سکووت...
شاید هنوز با خودش کنار نیومده ولی مشاور میگه اینهمه دوری دیگه داره خطرناک میشه.
نمیدونم طول دوره درمانش تا کی طول می کشه.
توی طول روز از شیرین کاریهای دخترمون واسش گفتم اتفاق خوشش اومد بهم گوش میداد و لبخند می زد. حتی اگر سوالی ازش بپرسم قشنگ جوابشو می ده. درصورتی که قبلا سربالا جواب میداد. کمتر عصبی میشه. هم اینکه میدونم دیگه خونه دوستش نمیره هم خیلی خوشحالم ولی بازم از اینکه در روابط عاطفی اینهمه ضعیفیم ناراحتم. ولی بازم کلی خدا رو شکر می کنم که اخلاقش بهتر شده.
-
سلام
این طور مواقع برای گرمتر شدن کانون خانواده ، حضور بچه خیلی مهمه
سعی کن به دخترت یاد بدی به باباش بگه دوستت دارم یا دلم برات تنگ میشه
جو شادی درست کن موقعی که همسرت خونه هست
و سعی کن آرامش داشته باشی در تمام لحظات
تو دراز مدت جواب میده و مطمئن باش بدتر نمیشه و بهتر میشه
-
سلام دوست گرامی
من پستهای شما را مطالعه کردم و نظر خودم رو به عنوان یک مرد هم سن همسرتون میدم. من مشاور نیستم و فقط از
روی تجربه ای که خودم داشتم این حرف رو میزنم . صد البته که شما به یک مشاور مجرب نیاز دارید.
به نظر می رسد که همسر شما یک همجنسگرا نیست و مشکلات گذشته و نوع روابطش با شما او را به این کار کشانده پس شما خوش شانس هستید زیرا که می توانید با کمی درایت او را از این مهلکه نجات دهید . به نظر من شما نتوانسته اید آنطور که باید او را به سمت خود جذب کنید همسر شما به شما نیاز دارد کلید حل این مشکل دست شماست. شما باید از خود گذشتگی و فداکاری لازم را در برخورد با شوهرتون داشته باشید. دیدم که در پستهاتون گفته بودید به رابطه جنسی علاقه زیادی ندارید . دوست من این خودش یک مشکل است به نظر میرسد که ابتدا باید از خودتون شروع کنید تا وقتی که شما درمان نشوید نمیتوانید به همسرتان هم کمکی بکنید حتما نزد پزشک بروید . خود ارضایی مرد و کشیده شدن او به سمت ارضا شدنش از راههای مختلف نشان دهنده عدم رضایت او از رابطه زناشویی اش هست . باید شوهرتان را بیشتر بشناسید بیشتر او را درک کنید مرد در زندگی مشترک نیاز به روابط پر شور و گرم جنسی دارد اجازه ندهید که برای حل مشکلش به جای شما به دوستانش و جامعه پناه ببرد. شما باید مایه آرامش و دلگرمی او باشید باید سنگ صبورش باشید. کشف کنید که از چه چیزهایی در رابطه خوشش می آید ببینید چه جور زنهایی را می پسندد چه جور لباس و آرایشی دوست دارد. لاغری به راحتی قابل درمان است به خودتان برسید به آرایش و پوششتان در خانه در حضور او حتما توجه کنید البته غیر از آرایش به پیرایش هم حتما باید توجه کنید .نظافت شخصی خیلی مهم است. روحیه خود را عوض کنید انفعال شما در برابر او یک سم مهلک است در خانه شاد و پر انرژی باشید با او صحبت کنید از اتفاقات روزمره ای که فکر می کنید برای او جالب است تعریف کنید در کارش خود را شریک بدانید و نسبت به شغلش اظهار اعلاقه کنید تا بیشتر برای شما از آن تعریف کند. باید بستری در خانه فراهم کنید که او احساس آرامش کند و بیشترین وقتش را با شما سپری کند .
به نظر من هیچگاه او را به حال خودش رها نکنید تا مسیرش را خودش پیدا کند . هیچگاه از کارهایی که کرده است مثل خود ارضایی یا همجنسگرایی به رویش نیاورید زیرا که غرورش نزد شما شکسته می شود . حتی الامکان هم به کسی این مطالب را نگویید. با او صحبت کنید و سعی کنید تا اعتماد او را جلب کنید غیر از همسر بودن باید دوست خوبی هم برای او باشید وقتی می بینید مشکل دارد یا در خودش است یا به شما بی تفاوت هست او را رها نکنید با چرب زبانی و محبت کاری کنید تا با شما درد دل کند . البته نباید جوری هم باشید که احساس کند به او گیر داده اید تعادل را رعایت کنید.
ببخشید که طولانی شد اگر تمایل داشتید ادامه میدهم البته راهنمایی های دوستان بسیار اثر بخش است .
-
برای من عجیبه که کارشناسان روانشناس تالار جواب علمی و صحیح به مرجع این تالار نمیدن و ایشون داره با تحلیل های غیر علمی منحرف میشه.
خانم دلسا 32 ساله که همجنسگرایی یا تمایل جنسی به همجنس ، بیماری یا انحراف اخلاقی محسوب نمیشه. افرادی که تمایل به همجنس دارند از نظر تمایلات تابع امیال و قواعد بقیه آدمها نیستند و این مساله کاملا از کنترلشون خارجه. برای اینکه مطمئن بشین همسرتون همجنسگراست با روانپزشکی که عقیده داره این مساله بیماری و انحراف و ... نیست صحبت کنین و در صورتی که مطمئن شدین همسرتون همنجسگراست بهتر میتونین در مورد ادامه زندگیتون تصمیم بگیرین. فعلا فشار زیادی روی خودتون و همسرتون نیارین تا تکلیف این مساله کاملا روشن بشه و اطلاعات کاملی در مورد تمایلات جنسی همسرتون به دست بیارین. برای درک بهتر همسرتون فیلم آینه های روبرو (ایرانی و مجاز) رو ببینید. باز هم تاکید میکنم که همجنسگرا ها نه مشکل اخلاقی دارند و نه منحرف و آلوده هستند ، اونها نخواستند که اینجور خلق بشن ، این در ذات اونهاست و از شوخی های تلخ طبیعته.
-
دلسا نمیدونم جرا ارامش بیشتری در کلامت میبینم انگار تونستی افکارتو نظم بدی انگار تحلیل درستی از مشکلت کردی و اولویت بندئ قشنگی برای حل مشکلهای هادتر کردی احاس میکنم امیدوارتری خیلی خوبه که باهاش خلوت کردی اخه خد ترین مرد هم از مورد توجه بودن همسرش خوشحال میشه حتی اگه هیج عکس العمل مثبتی در اون لحظه ازش نبینی تو امادش کردی برای تنش کمتر /. تو بهش اطمینان دادی که هنوز هم قبولش دارد اونم باور کن با خودش درگیره متمعا هستم به امید خدا به زودی بهت بناه میبره فقط مونده گفتکوی سالمه که خودت بهتر میدونی کی حرف بزنی که بهترین جواب بده اون حق داره که از احساست بدونه ولی خوب نشده که صحبت کنی
- - - Updated - - -
دلسا نمیدونم جرا ارامش بیشتری در کلامت میبینم انگار تونستی افکارتو نظم بدی انگار تحلیل درستی از مشکلت کردی و اولویت بندئ قشنگی برای حل مشکلهای هادتر کردی احاس میکنم امیدوارتری خیلی خوبه که باهاش خلوت کردی اخه خد ترین مرد هم از مورد توجه بودن همسرش خوشحال میشه حتی اگه هیج عکس العمل مثبتی در اون لحظه ازش نبینی تو امادش کردی برای تنش کمتر /. تو بهش اطمینان دادی که هنوز هم قبولش دارد اونم باور کن با خودش درگیره متمعا هستم به امید خدا به زودی بهت بناه میبره فقط مونده گفتکوی سالمه که خودت بهتر میدونی کی حرف بزنی که بهترین جواب بده اون حق داره که از احساست بدونه ولی خوب نشده که صحبت کنی
-
سلام دوستان
آقای ARAS
ممنون از راهنماییتون. بله درسته همسرم از رابطه با من رضایت کامل نداره. من اینو متوجه می شدم و هر وقت ازش می پرسیدم اون می گفت اشتباه می کنی و ارضا می شم. اون یه اخلاق خاصی داره توی رابطه که من اینجا نمی تونم جزئیات رو بگم. من یه آدم گرمی بودم و خودش هم اینو می دونه ولی از بس ازم دوری کرده که منم مجبور شدم این میل رو سرکوب کنم. که اینجوری کمتر عذاب بکشم.
ممنونم samanis گرامی
نمیدونم شاید همسرم همجنسگرا نباشه چون اینجور آدما از زن ها خوششون نمیاد و هیچ گرایشی ندارن...
هانا جان
بازم این روزها بیشتر توی خودشهٰداشت کمی بهتر میشد ولی بازم رفته توی لاک خودش. هرکار می کنم راضی نمیشم که با خواهرش صحبت کنم چون نمیخوام به موضوع اشاره کنم و شاید نتونتم جلوی خودمو بگیرم. واسه همین گذاشتم کمی دیگه زمان بگذره. دیگه دارم به این نتیجه می رسم که علاقه ای به من نداره.
بازم رفتم طرفش ولی بازم هیچ عکس العملی نشون نمیده. نه منو می پذیره و نه رد می کنه. خودم هم موندم.
دیگه هیستوری رو هم پاک می کنه.
-
سلام برامنقشنگه که با حوصله به همه جواب میدی و با اسمشان خطاب قرارمون میدی دلسا بله با سردی رو برو بشه یخ میزنه. حق داری سرد بشی طبیعه. دلسا من نمیدونم چرا باهاش گفتگو نکردی. سرده تحویل میگیره، میفهمم تو طالب همنشینی، هم صحبتی و. چ هستی ولی تحویل نمیگیره، نگیره! دلسا یادت باشه قسمت به این مهمی را داری فراموش میکنی تو هر کاری کنی ولی چون از احسایت حرف نزدی چون. گفتمان نکردی از جانب شوهرت کوتاه ی برشما نشده نگو میداند نگو عمدا. میکنه ممکنه. شوهرت هم. با خودش داره میگه سر گرم بچه شده من به ه چشش نمیام( در صورتی. که نهایت تلاشت را داری میکنی و جز اون به چیز دیگه فک نمیکنی و جز آغوش او چیزی تو را به ارامش نمیرسانه و حتی نشستن کنارش را به بزرگترین تفریح و پارک و مهمانی ترجیح. میدی) من نمیدانم چرا باهاش حرف نمیزنی باز هم دلسا با آماده کردن شرایط نه اینکه گفتگوی که با لج و کنایه و سرکوفت همراه باشه دلسا منتظر جوابم
-
دلسا میگن بنده ها در اون دنیا میپرسن از خدا، چرا ندادی؟ میگه نخواستید. دلسا اون زن گرفته یه مسولیتهای نسبت بهش داره درسته سر کار میره معتاد نیست پولش را در جای بد خرج نمیکنه به خرد و خوراک و خودش زنش مادرش میرسه.. اما آیا کافیه.....؟! اگه واقعا خودش متوجه نیست باید متوجه بشه دلسا تا قبل از اینکه با خودش حرف نزدی با خواهرش درمیون نزار. من فک میکنم با کمی تدبیر خودت بیشترین تاثیر روش، داری
- - - Updated - - -
دلسا میگن بنده ها در اون دنیا میپرسن از خدا، چرا ندادی؟ میگه نخواستید. دلسا اون زن گرفته یه مسولیتهای نسبت بهش داره درسته سر کار میره معتاد نیست پولش را در جای بد خرج نمیکنه به خرد و خوراک و خودش زنش مادرش میرسه.. اما آیا کافیه.....؟! اگه واقعا خودش متوجه نیست باید متوجه بشه دلسا تا قبل از اینکه با خودش حرف نزدی با خواهرش درمیون نزار. من فک میکنم با کمی تدبیر خودت بیشترین تاثیر روش، داری