-
ارغوان خانم این قضاوت منه درباره شما
اگه درست نبود می تونی کمکم کنی تا به واقعیت نزدیکش کنم
شما دختر خونگرم و پرانرژی و پرتلاشی هستی و یادگرفتی تو زندگی همیشه برنده باشی و برای به دست آوردن چیزایی که میخوای بجنگی و برنامه ریزی کنی اما یه کم بدبین هستی به نظرم تو تاپیک قبلی تون گفتید چون اون همکارتون به یه همکار دیگه تون یه جمله ای درباره شما گفته بود تا مدتها فکر می کردید ایشون میخوان جای شما رو بگیرن و باهاشون تند برخورد می کردید که به گفته خودتون بعد از مدتی متوجه شدید که سوءتفاهم بوده
درباره گواهی بکارت فقط چون جاری شما یه حرفی زده شما اینقدر نگران هستید و منتظرید اونا دهن باز کنند تا جوابشون رو به صورت کوبنده بدید در صورتی که خود همسرتون گفتن که همچین چیزی براشون مطرح نیست اگرچه کار عاقلانه ای کردید که گواهی رو گرفتید یادمه در کلاس تنظیم خانواده دانشگاه هم استادمون توصیه کرد اینکارو بکنید ولی درک نمی کنم چرا انقدر با بدبینی منتظرید تا همسرتون یا اونها حرفی بزنن تا به قول خودتون گواهی رو بکوبید تو صورتشون؟
اصل موضوع تاپیک هم اینه که حق طلاق رو بگیرید تا اگه احساس خطر کردین راحت بتونین ازش استفاده کنین
شما استراتژی هاتون رو بر مبنای بی اعتمادی به همسرتون و خانواده ش گذاشتید و می خواهید گارد خودتون رو محکم ببندید تا اگه اونا پاشونو کج گذاشتن از خودتون دفاع کنین و آیا بذر این بی اعتمادی رو همسرتون و خانواده ش تو دل شما کاشتن؟ همسرتون که خونه و ماشین رو به نام شما زدن در واقع به شهادت اکثر آقایون تالار کار عاقلانه ای نکردن (درسته با همدیگه تلاش کردین و اونارو خریدین پس عاقلانه ش این بوده که نصف نصف به نام بزنید درست میگم؟)و کارشون عاشقانه و برای اثبات علاقه شون به شما بوده و جایی برای این همه بی اعتمادی باقی نذاشتن رقم نسبتا بالای مهریه رو پذیرفتن به قول خودتون بهترین تالار و اینا ولی بازم شما حس می کنید دیگه اون آدم منطقی و آرام و صبور گذشته نیستن چرا؟ من نگران روزی هستم که علاقه زیاد ایشون به شما کم بشه واقعیت اینه که زندگی زناشویی عرصه جنگ و رقابت نیست عرصه محبت و عشق ورزیه که حتما باید توام با زیرکی و سیاست باشه اما با روحیه جنگیدن وارد میدون شدن شما رو به شکست نزدیکتر می کنه تا پیروزی
در مورد مثالهایی که زدین اینکه اونها بخوان شما تو جشنی که براتون می گیرن شرکت کنید که خیلی طبیعیه و اصلا مگه بدون عروس و داماد هم میشه جشن عروسی گرفت؟ حالا درباره زمانش می تونید با اونها صحبت کنید که بعد از مراسم خودتون باشه که استرس مراسم خودتون رو نداشته باشین
درباره گواهی بکارت هم فعلا فقط یک ظن هست یعنی شما انقدر از اونها بدتون میاد چون احتمال می دید اونا بخوان همچین چیزی بگن؟
در ضمن من همچنان در مثال های شما موردی از رفتار نامناسب از همسرتون پیدا نکردم
اگه دوس داشتی می تونی مثال های دیگه ای بزنی
-
جناب Rude Boy کارشناسان تنظیم خانواده به خانمها مخصوصا خانمهایی که در سن بالاتر از 23-24 سال ازدواج می کنن توصیه می کنن که این گواهی رو بگیرن تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشه
تو کلاس تنظیم خانواده دانشگاه که به ما این توصیه رو کردن
-
متأسفانه این تاپیک روند فرسایشی و بحث و جدل پیدا کرده و از روند مشاوره ای خارج شده است .
علاوه برآن با نظر به عنوان تاپیک بیشتر یک مشاوره حقوقی نیاز دارد .
اگر هدف دریافت ترفندهایی که به نوعی فریب کاری برای تحقق خواسته مورد نظر هست است که همدردی در این زمینه
نمی تواندکمکی بکند
ارغوان عزیز
برای دریافت مشاوره در خصوص نگرانی های پیشاپیش شما و ترس های شما از آینده نیامده که احساسات منفی تولید
می کندو این احساسات منجر به رفتار می شود . به عبارتی ذهن خوانی های منفی که خود نیز اذعان داشته اید می توانید
تاپیک جدید باز کنید .
در واقع مشکل شما اکنون نداشتم حق طلاق نیست . و این نیست که آرامش شما را به هم زده است .
بلکه ذهن خوانی های منفی و برداشت های منفی از رفتارها یا تفاوتها و فاصله های فرهنگی ای هست که البته
این هم در پستهای شما واضح نیست و مواردی که به عنوان سند ارائه کرده اید هنوز در مورد شما اتفاق نیفتاده و
صرفاً ذهن خوانی هست .
این تاپیک به دلیل حاشیه رفتن و غیر مشاوره ای بودن و عدم امکان دادن مشاوره تحت عنوان تاپیک قفل می شود