شوهرم اومد به خاطر این جواب ندادم الان خوابه..
مشکل منم اینه نمیدونم چیکار کنم از 10 سال پیش تا الانم نمی دونستم چیکار کنم که هر روز زندگیم بدتر می شه
من خیر سرم دارم الان دانشجو درس می دم ولی تو زندگیم مشکل دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
شوهرم اومد به خاطر این جواب ندادم الان خوابه..
مشکل منم اینه نمیدونم چیکار کنم از 10 سال پیش تا الانم نمی دونستم چیکار کنم که هر روز زندگیم بدتر می شه
من خیر سرم دارم الان دانشجو درس می دم ولی تو زندگیم مشکل دارم
سلام،گرچه یکم گنگ توضیح دادید مشکلتونو ،اما به عنوان یه مرد میگم هیچ بلایی خانمان سوز تر از خیانت نیست برا یه مرد،زمانی که این اتفاق میافته اگه حتی برگشتی هم برا یک زن به سمت مرد باشه اون اعتماده دیگه از بین رفته هستش و تفکر مرد این میشه :کسی که یک بار خیانت کرده بازم امکان داره خیانت کنه،به نظرم شما اگه خیانت نمیکردی زندگیتون میتونست ادامه داشته باشه،الانم شما مشکلاتتو واضح بیان نکردی،یه بار خوب شوهرتو میگی یه بار بدشو،چند تا مشکل اساسی که حتی این مشکلات میتونه صرفا از دید شما مشکل باشه رو بگید کمک بیشتری از دوستان اینجا میتونید بگیرید.
همه انهایی که گفتم درسته ما یه ماه که دور بودیم دلم تنگ شد مثل دادشه واسه من تا شوهر انگار مونده تا کار خیری بکنه حرف نمی زنه درست که من ببینم واسه چی این زندگی رو تحمل می کنه من که زنم بفهمم طرف خیانت کرده یه ثانیه نمی مونم
مشکل من اینه که هر تصمیمی بگیرم خرابه
بمونم با این زندگی که همش تحقیره و تهش معلوم نیست
طلاق بگیرم هم بدتر می گم اگه بخوام امونم بچه بیارم شاید زندگی بهتر شه من الان فکر می کنم اگه 10 یال پیش ان بازی خطر ناک رو شروع نمی کردم حالا زندگی موفق داشتم ترسم از اینه 10 ساله دیگه بگم کاش....
- - - Updated - - -
نمی دونم برا چی با من مونده
گذشته اذیتم می کنه
میل جنسی به من نداره
احساس نمی کنم شوهرمه فکر می کنم برادر پدر پسر عمه
- - - Updated - - -
شاید از دوست داشتن اون مطمین می شدم انگیزم واسه زندگی بیشتر میشد من حتی قبل از عقد هم یه بار با یه پسره در حد تلفن صحبت می کردم اون متوجه شد دعوا و کتک بعدش بخشیدم اون نسبت به من احساس مشولیت می کنه ساید به خاطر اینکه دختر داییشم اون از خوبیه خودش هست که مونده نه اینکه عاشق منه چون من با تفکرات اوم اصلا نمی خونم کسی نماز صبحش یه بار قضا نمی شه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
فکر کنید صدای خواننده زن هم گوش نمیده
- - - Updated - - -
کسی نیست شما رو هم گیج کردم
- - - Updated - - -
شما بگید من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟////////
- - - Updated - - -
وای لطفا تا وقت هست با من همفکر ی کنید
- - - Updated - - -
زندگی ما اخرو عاقیت خوبی داره؟؟؟؟؟؟؟/////
سلام
مهتاب جان درک میکنم انقد ذهنت آشفته هس ک نمیتونی دقیق مشکلاتو بگی..اما اولین قدم اینه ک آروم باشی..
چرالفظ داداش به کارمیبری؟
مهتاب جان خدا غفوررحیم هس خودتو ببخش و برای زندگیت تلاش کن مطمئنا میتونید زندگی شیرینی رو باهم بسازید.. این درصورتی امکانپذیره ک آروم باشی..
همسرت دوست داره اما ناراحته تو باید با محبتهات با حرف گوش کردنات یخشو آب کنی گرمای محبت اونقد عمیق و نفوذپذیره ک آهن رو ذوب میکنه دل همسرت ک نرمه..اون سختشه تو چشات نگاه کنه اونقد محبت کن ک راحت شه بفهمه دوسش داری بهش ثابت کن حجابتو بهترکن.. مهتاب جان تو زندگی بین زن و شوهر غرور معنی نداره پس فکرنکن حجاب داشته باشی و محبت کنی غرورت شکسته میشه..
میشه کمی از طرز برخورداتون و زمان باهم بودنتون بیشتر توضیح و مثال بزنی؟اگ برخورداتون مشکل داره رفع شه.
امیدوارم فرشته ی مهربونجونم مثل همیشه بیاد کمکت کنه..مهتاب جان حتما به راهنماییهاشون دقیق عمل کن تا موفق شی انشاالله
مهتاب جان نومید نشو برای زندگیت تلاش کن فقط باید بخای..واقعامیخای خوب و زیبا زندگیتونو بسازی؟؟جواب محکم!
لطفا صحبت کنید چون بد جوری سردر گمم
- - - Updated - - -
می خوا م زندگی خوبی داشته باشم ولی نمی شه ...واقعا حس نمی کنم زن و شوهریم ما اصلا پیش هم نمی خوابیم اون جدا می خوابه ما مثل هم خونه هایی هستیم که با هم نمی سازیم
بدن من واسش ازاردهندس ماهی هم یه دفعه سکس داشته باشیم معلومه یاد اون خیانت می افته تا دلت بخواد لباس سکسی و قرو فر جلوش میام ولی ناثیر نداره اون فقط منو نگه داشته که حدا خوشش بیاد خانواده ها از هم نپاشن
- - - Updated - - -
تو این 3 سال خیلی تحمل کردم ولی دیگه نمی تونم الان هم راهی جز تحمل هم ندارم دیگه انگیزه هیچ کاری رو ندارم همش خاطرات بد شب عروسی مون مثل زهر مار شد فیلمشو که می بینم فقط گریه می کنم
- - - Updated - - -
خوشش نمیاد من زیاد برم طرفش
مهتاب جان اول جواب سوالهای منو بده؟
عزیزم اینطوری کسی نمیتونه کمک کنه باید جواب سوالهارو بدی توضیح بدی بچه ها فقط راهنمایی میکنن این تویی ک باید خوب و سنجیده عمل کنی..
منتظر جوابهاتم؟ و اینکه بچه ها حرفی میزنن نظرت رو بگو مثلا گفتیم حجاب..نظرت چیه قبول داری؟انجام میدی؟
اگه قدم مثبتی برداری و انشاالله نتیجه مثبت بگیری میدونی چقد خوشحال میشیم..
هردو تون به زمان و راهکارهای جدی نیاز دارین همش به قبل رابطه جنسی نی باید همه ی زندگیتون برا هم شیرین باشه..مهتاب جان غصه نخور دلم روشنه ک همه چی انقد شیرین میشه ک شاخت درمیاد براتون دعا میکنم عزیزم..
دلتو به خدا بسپار خدا بزرگه ازش کمک بخواه..
آروم باش
من حجابم خوبه وایه سره کار هم چادر میزم
- - - Updated - - -
من خیلی حرفشو گوش می د مقبل عروسی نه ولی بعد عروسی دیگه هر چی اون می گفت می شد من اصلا نظری نمی دم
- - - Updated - - -
ببخشید فارسی رو کیبورد نیست به خاطر همین بعضی کلمات غلط می نویسم
- - - Updated - - -
الن همه زندگی جوری که اون می خوا د هست
مهتاب جان از خودت بگو چه خصوصیات مثبت و منفی داری؟همچنین از همسرت؟
اگه چادر میذاری و حجاب داری پس چی با خواسته ی شوهرت متناقضه؟ چی میخاد ازت؟
رابطت با مردها چطوره؟شوهرت خوشت نمیاد گرم بگیری؟
ولی سعی می کنم از این هم بیشتر کنم ولی می دونم بیشتر مشکل ما جنسی است
- - - Updated - - -
ما خونواده مذهبی هستیم
- - - Updated - - -
محل کارم هم مدرسه و دانشگاه هست دو تامون زود عصبی می شیم
مشکلس اینه که از لحاظ جنسی از وقتی این اتفاق اوفتاد من دیگه نمی تونم اون رو ارضا کنم چون تک تک کا رهایی رو که من و اون پسره انجام دادیم رو ازم با ریزشون پرسید
- - - Updated - - -
الان هیچ نه اصلا گرم نمی گیرم حوصله خودم رو هم ندارم
- - - Updated - - -
اون ادم با خدا خانواده دوست مسولیت پذیر با وجدان لجباز یکدنده
منم وظایف خونه رو خوب انجام می دم بهش می رسم تو کارم هم موفق هستم
- - - Updated - - -
ساده و زود باور
- - - Updated - - -
دیگه همینا
- - - Updated - - -
واقعا من تو این سه سال هر کاری می خواسته کردم الان دیگه خودم هم کم اورد م
ببخشید ک این سوال رو میپرسم یاد گذشته ها میندازمت: یکی از شما مشکل جنسی داشتین ک باعث خیانت شد؟
باید روانکاوی بشین و خاطرات تلختون فراموش شه تا رابطه تون خوب شه..
مهتابجان تا به حال براش نامه عشقولانه نوشتی از خوبیهاش بگی از بدیها و خطاهات و بعدش اجازه برا ساختن زندگی بهتر..خیلی موثره..
خواهش میکنم اشتباه تایپی برا همه پیش میاد..
شما حتما باید مشاوره حضوری برید باید بهش دلگرمی بدی ک روانشناسها راز دارن کمکمون میکنن..
چرا براش توضیح دادی حالا اشکال نداره کاری ک شده.. روانشناسها خوب بلدن همچی بشین انگار اتفاقی نیفتاده..نگران نباش درست میشه فقط صبرکن..
حالا یکم صبرکن کارشناسها فردا بیان کمک کنن..
مهتابجان بهترین کار اینه ک آروم باشی و توکلت به خدا باشه..
شادوموفق باشی عزیزم