چنار جان کلا آدم دعوایی نیستم.تازگیا احسا میکنم عصبی شدم.یعنی 3روزه که اینطوزیم.عشق دیوونم کرده دوست خوبم.عاشق یه دختریم که چند بار البته به واسطه هام جواب رد داده.ولی باز میگم باید بهش برسم ولی نمیدونم چطوری
نمایش نسخه قابل چاپ
چنار جان کلا آدم دعوایی نیستم.تازگیا احسا میکنم عصبی شدم.یعنی 3روزه که اینطوزیم.عشق دیوونم کرده دوست خوبم.عاشق یه دختریم که چند بار البته به واسطه هام جواب رد داده.ولی باز میگم باید بهش برسم ولی نمیدونم چطوری
سامان جان. خیلی پشت کار داری. چند بار جواب رد شنیدی هنوز تلاش میکنی؟ دمت گرم. من احساس کنم طرف کمی دلهره داره میگم برو خونه ننه ات.:58:
دوست خوبم. امروز 5 نفرو زدی. مواظب باش فردا 6 نفر میریزن سرت یه فص حسابی میزننت. :305:
شب به خیر رفیق.
وقتی یه دختر به ادم جواب رد می ده اگه انقدر برا ادم مهم هست بهتر ادم روشش رو عوض کنه. به نظر من دیگه زبونی نگین
ولی محبتتون رو یه جور دیگه نشون بذین. کادو بخرین و.... بعد هم یه مدت سرد برخورد کنین تا اون رو نگران کنین بعد دوباره پیشنهاد بدین. خ وقنها مدام پیشنهاد دادن و دم دست بودن اثر عکس داره
- - - Updated - - -
دوست من. این هیجانات فراتر از کنترل که اسمش رو عشق می زاری. نه می زاره احتمالا درس بخونی نه ... و حالتو خ خراب کرده دوست من اینها همش ناچیزی از یه چیز:
بستر سازی که توسط خود فر ایجاد میشه. دوست من با شبانه روز فکر کردن به شخص با اهنگهای غمگین گوش دادن مدام این احساس رو در وجودت ریشه دار ترمی کنی . انقدر بهش فکر می کنی که ازش یه موجودی می سازی که با وجود واقعی فرد خ متفاوت.
سعی کن خ فکر نکنی. خ سخت اما اگه دوست داری این راه به خوبی طی شه سعی کن بیشتر خودتو کنترل کنی. معمولا اون هورمونی که باعث عشق میشه بعد از چند ماه غلطتش کم میشه و این احساس تعدیل میشه البته اگه عکسش نشه.
ممنون چنار جان.روش هام رو هم عوض کردم.ولی جواب نداد:47:
وای امروز چه شارژم.ماه رمضون داره بهم میسازه.نمیدونم شکمم خالیه این حسو دارم یا دلیل دیگه ای داره.ولی خیلی خیلی شارژم.
ماه رمضون کلا پرازانژی مثبت هستش ازش ااستفاده کن وروی خودت بیشترکارکن اگه اهل کتاب خوندن هستی بگوتاچندتایی بهت معرفی کنم.شادباش
دارم دق میکنم.حتی دوستای هم جنسم هم بی وفا هستن.فردا بنا به یه مشکل کاری باید برگردم تهران.پول ندارم بیام.به یکی از دوستام که یه میلیون و اندی بهم قرض داره ز زدم و کمی از پول خواستم تا برم تهران.به قران فقط هزینه دو سه روز اونجا موندن و رفت و برگشت میخواستم.یه جوری جوابمو داد انگار من بهش قرض دارم.عجب روزگاریا.
آخه من 23 ساله الان از کی پول بگیرم.من که اصلا روم نمیشه از بابام بگیرم.مامانم هم نداره.از خواهرم هم که نمیشه.متاهله.به دو سه تا دوست هم زنگ زدم.هیش کدوم ندادند.
راستش باور کنین من خیلی به دوست هام خوبی کردم که حد نداره.ولی از این به بعد دیگه تموم.دیگه دوران دوستی هم تموم شد.بسه.
حتی پول رفت رو هم ندارم من بد بخت
بیخیال داداش ما خیلی این دوستای باوفادیدیم.اما یکی هست که مرامش من کشته خودش کرده باافتخارسرت روبگیربالاوبگویاخدافقط خودت
من به هیچ عنوان به دوستام وابسته نمی شم ، به نظر من تو این دوره زمونه بیشتر دوستی ها از سر منفعت شکل می گیره ، خیلی کم پیش میادکه آدمو برای خودش دوست داشته باشن ، شاید نظر من درست نباشه ، اگر اینطور نیست کاربران عزیز دیگه حرف منو تصحیح کنن ، اما به نظر من آقا سامان شما نباید از دست اونها ناراحت بشین چون اونها ارزش اینکه دوست شما باشن رو ندارن ، باهاشون بگین ، بخندین اما براشون کوچکترین کاری انجام ندین ، من که این اواخر اینطوری شده بودم برای همین نسبت به گذشتم کمی ناراحتیم کمتر شده بود. برای چی نمی تونین که از باباتون پول بگیرین؟
اما من مثله شمافکرنمیکنم دقیقابرعکس انسان به هرکسی که میتونه بایدکمک کنه وزمان نیازش دستش روبه درگاه بیازترین دراز کنه بخداجواب گرفتم که میگم:72:
- - - Updated - - -
آقاسامان خودت کجایی نیستی
- - - Updated - - -
ما من مثله شمافکرنمیکنم دقیقابرعکس انسان به هرکسی که میتونه بایدکمک کنه وزمان نیازش دستش روبه درگاه بی نیازترین دراز کنه بخداجواب گرفتم که میگم:72: