نوشته اصلی توسط
onlyhamed
سلام برد عزیز
سلام
خیلی برام جالبه که دخترای به این خوبی و گل، تو وطنم دارم,من به عنوان یه هموطن به شما افتخار میکنم
خیلی خوشحالم که در خانواده ای با شرایط خاص،شما محجبه اید،واقعا ممنونم،خیلی خوشحالم کردید
ممنون
ضمنا یه داستان کوچولو از خودم:
برادر بزرگ من سه رشته درس خونده! مهندسی معدن_ارشد مهندسی نفت-ارشد فلسفه تو یکی از بهترین دانشگاههای دولتی تهران و استاد دانشگاه و شورای..
دوستای مسجدیم هم دوتا داداش هستن که هر دو مهندسی شریفن,ولی معدلا 14
همیشه فکر میکردم که برتر بودن به دانشگاه و مقطع تحصیلی بستگی داره!!
راستش میخوام بگم اطرافم اکثرا تحصیل کردن،مادرم وکیلن,خواهرم مهندس,دامادمون استاد دانشگاه و ...
ولی الان به این رسیدم که, ممیزی افراد به پشتکار و اهدافشونه,هیچ ربطی نداره به مدرک علمی!
مطمئن باش چند سال دیگه افرادو با علمشون میسنجن نه با مدرک،مخصوصا که الان پردیس ها هم دانشجو میگیرن..
الکی فکر نکن دیپلم مدرک کمی هست،الان مد گرایی برای مدرک شده متاسفانه
اگه علاقه به پژوهش و علم داری, برو درس بخون,واگرنه به نظرمن الکی عمرتون رو هدر ندید!چه بسا خیلی ها تو هنر و ورزش و .. پیشرفت کردن
من خودم ارشد مهندسی تو یکی از دانشگاه های خوب تهرانم ولی با معدل 19 ,چون علاقه به درس دارم.نه مثل بقیه که میرن تو دانشگاه و ول میکنن!!!!!!
شما اگر بخواين ازدواج كنيد بازم در مورد همسرتون ميگين مدركش مهم نيست؟
یکی از دوستان من بجای تحصیل رفت دنبال کار،بافوق دیپلم معماری,از هیچی و با نون حلال در عرض کمتر از8 سال الان میلیاردی هست!!
ولی افراد همسنشون ؛34 سال ؛که الان رفتن بخاطر مد گرایی درس خودن؛الان هیچی ندارن حتی 60 میلیون!!!