نوشته اصلی توسط
میـشل
برد عزیز،
ظاهرا منظور فرشته مهربان رو از وابستگی درست متوجه نشدی. یه مقدار در موردش مطالعه کن.
هرچی می گذره، باز هم توجهی به نکاتی که دوستان بهت یادآور می شن، نداری. مسائل رو اصولی بررسی نمی کنی.
هربار نکته ای بهت یادآوری می شه، یه برچسب تلقی می کنی... اینجوری هیچ کاری از پیش نمی ره...
نمی دونم به این توجه کردی یا نه، اما فرشته مهربان خیلی نسبت بهت انعطاف به خرج می ده... مثلا همین تاپیک رو اگه من زده بودم و بعد میومدم پست هایی با موضوع نامربوط به عنوان درش می گذاشتم، قفل می شد. :)
یا اون تاپیک های "با من حرف بزن" که فکر نکنم مشابهشون رو تو همدردی داشته باشیم... و همیشه اصرار می شه که یا یک موضوع مشخص عنوان بشه و یا تاپیک قفل می شه...
عزیزم اینجا همه دوستت دارن، و باهات مهربون هستند (شاید چون اصلی ترین ویژگی خودت مهربونی هست، این حس رو در دیگران برانگیخته می کنی) پس لطفا برداشت منفی ای نسبت به حرفها و رفتارشون نداشته باش...:72:
===============
فقط خدای عزیز:72:
تمایل شما به همدلی کردن رو درک می کنم. اما خودتون هم می دونید که از نظر روحیات با برد خیلی متفاوتید.
خواهش می کنم به همدردی کردن اکتفا نکنید... قبلا که تاپیک های برد رو می خوندم، به نظرم می رسید نسبت به ریحانه پذیرش داره، حالا گویا فقط شما باقی موندید... پس خواهش می کنم یه مشاوره اصولی و هدفمند ارائه بدید...
می بینید که اصلی ترین ویژگی برد اینه که تمایل واقعی ای به تغییر نداره. اگه بتونید این مورد رو تغییر بدید، کار بزرگی انجام دادید... هرچند مسئولیتی در این مورد ندارید، اما امیدوارم به خواهشم توجه کنید... :72: