این دغل دوستان که می بینی
مگسـاننــد گــــرد شیــــــــرنی
آری عزیزم ، شیرینی لذت جنسی برای یک پسر ، چنان است که جهت جذب و جلب نظر دختری برای رفته رفته کشاندن او به رابطه جنسی
ولو در حد حرفهای جنسی تلفنی و خود ارضایی های حاصله ، چنان رمئو از آنها می سازد و حرفهای عاشقانه میزنند که نگو . نه اینکه این
حرفها الکی باشد ، بلکه منشاء هورمونی ( هورمونها جنسی دارد نه عقلانی ) .
هیچ علاقه عقلانی در مدت یک ماه و مهمتر از آن ن در یک نگاه شکل نمی گیرد . و این عشق در یک نگاه و شیدایی ها فقط منشاء احساسی و هورمونی دارد .
از شما بعیده که با این سن و سال و تحصیلات معتقد به عشق در یک نگاه باشی .
اینو یقین بدان که پای هوس در کار بوده.
توصیه مشاوره ای تأکیدی به دختری که در ارتباط با پسری قرار گرفته و میخواهد مطمئن به ازدواج شود . این است که برای او ضرب العجل تعیین کن و بگو من اهل رابطه دوستی و غیر رسمی نیستم . و اگر قصدت ازدواج هست پس تا فلان زمان وقت داری که خواستگاری بیایی و بعدش زیر نظر هردو خانواده و به کمک یک مشاوره دوره شناخت را طی می کنیم . و تا قبل از خواستگاری رسمی نیز هیچ صحبتی نمی خواهم داشته باشیم .
اگر طرف پذیرفت و اقدام کرد که واقعاً قصدش ازدواج هست . اگر رفت . پس همون بهتر که رفت چون نیت اصلی اش را نشون داده . اگر بهانه آورد که کارم، سربازیم ، فلان و بهمان . به او گفته شود . خیلی خوب برو شرایطتت را فراهم کن ، ارتباط ما قطع می شود تا وقتی شما شرایطتت فراهم میشه . اما در این مدت اگر خواستگار مناسب آمد و شرایطش فراهم بود از من انتظار نداشته باش که نپذیرمش .
در این صورت اگر واقعاً حرفهاش بهانه نبود ، میره که سریعتر شرایط آماده کنه . یا اقدام رسمی میکنه و یک نامزدی صورت میگیره بعد شرایط مهیا میشه . اما اگر رفت ، یا اصرار به رابطه تا فراهم شدن شرایط داشت هرگز نپذیرید که جز وابستگی و مشکلات چیزی نداره و هیچ تضمینی هم برای پیش آمدن ازدواج نیست .
شما عملاً همین کار را کرده ای و در واقع به ایشان فهمانده ای که اگر حرفت درسته و صادقی پس ثابت کن . نه تنها غرورت نشکسته بلکه او دیده دستش رو خوندی در رفته .
کار خوبی کردی و خوشحال باش . این نوع برخورد کسی که واقعاً خواهان ازدواج هست را جذب می کند نه فراری بدهد .
در مورد رابطه با یک پسر به این شیوه نظر مادرت بسیار آسیب زا هست و یادت باشه که توجه نکنی .
اگر او دوباره پیام داد >>> چون شگرد بعضی از پسرها اینه . مدتی رها میکنند تا دختری را که عاشق خود کرده اند به قول بی دل به درد اعتیاد بیافته بعدش دوباره سر و کله اشون پیدا میشه . به این امید هست که دختره معتاد عشق است و مواد قربون صدقه شنیدن و از عشق شنیدن لازم هست و بهش پا میده و از ترس اینکه از دستش نرم دیگه حرفی از ازدواح نمیزنه و رامم میشه . پس اگر باز هم پیام داد یا برگشت . بگو حرفم همونه . تا فلان زمان وقت اقدام رسمی داری . و تا اونموقع هیچ ارتباطی در کار نیست و من هم خواستگاری اگر بیاد بررسی اش می کنم .