-
دلنشین آخه برم تو ایمیلم می تونه پی گیری کنه از طریق شرکتی که اینترنت رو گرفتیم بفهمه رفتم اون وقت فکر کنه من ایمیلی باهاش در ارتباطم .آخه دیشب بهم گفت همه چی مشخص میشه من زنگ میزنم به این شرکت می گم بهم بگه تو چه فعالیت های اینترنتی داشتی .
البته من زنگ زدم این شرکته بهم گفت همین جوری چیز خاصی نمی گن و باید حتما نامه و حکم قضایی باشه که بگن
البته اگر پی گیری کنه بهتر میشه ها چون بهش ثابت میشه من از هیچ طریقی نمی تونستم با اون ارتباط داشته باشم من همیشه پیش همسرم هستم .ی بار تنها جدا از رفتم بیرون.
می ترسم پی گیری کنه ببینه مثلا امروز ان شدم بعد فکر کنه با اون حرف زدم .برای این نمی خوام برم.
-
نازنین جان خیلی از شنیدن مشکلت ناراحت شدم.
ایشالاکه به زودی حل بشه
یه سوال ازت دارم.
یه بار یادمه یه مدت نمیومدی بعدش به همسرت قول داده بودی که نیای اینجا. اگه اشتباه نکنم. اینجوری نبود؟
میگم یه وقت ممکن نیست بیاد اینجا و تاپیکت رو ببینه و ناراحتی جدید پیش بیاد؟
-
انقدر این تاپیک نکات تخصصی داره که من حرفی برای گفتن ندارم
فقط یه سر نکته:
از طریق آی اس پ(شرکت ارائه دهنده اینترنت) همه چیز رو میشه پی گیری کرد همه چیز یعنی هر اتفاق و حرفی که زدی، مثلا اگه تو بری فقط ایمیل چک کنی معلوم میشه فقط ایمیل چک کردی اگه چت کنی صوتی و تصویری همه چیز ضبط میشه و تنها در موارد خیلی خاص دادگاه این اجازه رو میده
در ضمن استادت فقط بت یه ایمیل داده و مزاحمتی نداشته و از نظر قضایی قابلیت پی گیری نداره
نازنین فضا رو عاطفی کن
نزار کشیده شه به دادگاه و امور قضایی این چیزها برای ادامه برای زندگی سمه
در ضمن عزیزم احساس میکنم یکم به خودت مغروری درسته مدیر تاکید داشت که ذهن مراجع پراکنده نشه و بتونی تمرکزکنی رو درست کردن رابطه اما به نظرم تو خیلی دیگه دست پیش گرفتی
کارت کاملا کاملا کاملا غلط بود
یعنی همسرت میتونه هر فکری راجع به اون 5 دقیقه که تو توی اون ماشین بودی کنه
با محکوم کردن همسرت به بدبینی و چیزهای دیگه سعی نکن خودتو بی تقصیر جلوه بدی
اصلا یک لغت از این حرفا که بدبینی و شکاکیو قبلنم فلان و بهمان بودی به همسرت نگی یه وقتا که نابود کننده است
حالا همسرت هر خصوصیت اخلاقی که داره تو این مورد و اینجا تو اشتباه زیاد کردی که فرشته مهربون همه رو گفت و حالا باید تلاش کنی حسابی برای درست کردن قضیه
پستهای مدیر و فرشته رو چندین و چند بار بخون تا بتونی درست رفتار کنی
اگرم فکر میکنی لازمه برو مشاوره حضوری
رفتار ناگهانی و احساسی نکن که بعدا جای جبران نداشته باشی
برات آرزوی موفقیت میکنم
-
سلام مدیر همدردی عزیز خیلی از شما ممنونم که وقت گران بهاتون رو برای من می گذارید و از همه دوستان هم ممنونم مدیر عزیز من تو اس ام اسم نوشتم من خونه مامانم نمیرم هیچ جا نمی رم منتظرت میمونم تا بیای خونه .مطالبی که فرشته مهربون هم برام نوشته بود قبلش نوشتم بودم براش.
الان اس ام اس داد .خیلی خئشحالم که جواب داد. نوشته باور نمی کنم تنها مونده باشی خونه.چطور نمی ترسی؟
خیلی خوشحالم که ازش اس ام اس دیدم .ولی سر دردم شدید تر شده بهش گفتم نه نمی ترسم وقتی نباشی دیگه هیچ حسی برام نمی مونه حتی ترس.شدم ی مرده متحرک .مرده نمی ترسه تنهایی سالها زیر خاک می خوابه هیچی نمی فهمه . منم الان ی مرده متحرکم .ترو خدا بیا خونمون. بیا منو بکش ولی نزار زنده باشمو بمیرم.
بعدش نوشت بیام که چی بشه ؟چی داری بگی؟ من با مشاور صحبت کردم بهم گفت این زندگی به درد نمیخوره .گفت بکش کنار.
گفتم کی بود مشاور؟باید باهم می رفتیم گفت ماله خانه سلامت بود.
خیلی نرم تر داره حرف میزنه .
گفتم خانوم بود یا مرد.گفت خانوم
گفتم تو وقت گذاشتی رفتی با مشاور حرف زدی ولی نشستی پای صحبت من.
این فرصت رو به من بده فقط نیم ساعت به حرفام گوش کن.
بعد هر تصمیمی که بگیری من قبول دارم
گفت به حرفات گوش می کنم ولی یک شرط دارم باید قول بدی مهریت رو ببخشی .
من چی بگم مدیر همدردی :(
بگم می بخشم؟
- - - Updated - - -
دختر مهربون جوانه عزیزم ممنونم ازتون
نه عزیزم مشکلی پیش نمی اد اسم جدیدم رونمی دونه بعدش باهم سر این قضیه به توافق رسیدیم که حریم خصوصی هم دیگرو رعایت کنیم به علاقه های هم احترام بزاریم .می دونم وقتی چنین چیزی میگه دیگه رو حرفش می مونه .حالا چرا می گه مهریت رو ببخش تا حرف بزنیم شاید می خواد طلاق بگیریم صد دردصد که میگه ببخش .نه؟
حالا بگم می بخشم اصلا من مهریه برام مطرح نیست.
-
نشونه خوبیه که جواب داد و خیلیم زود جواب داد
پس خیالت باید راحت بشه یکم
نگران نباش اون رفته تفکرات خودشو به مشاور گفته و مشاورم چنین نظری داده
و شایدم اصلا پیش مشاور نرفته و از شناختی که از تو داره و میدونه چقدر حرفهای مشاور برات مهمه اینو گفته
من فکر میکنم مدیر به احتمال زیاد خواهد گفت
فعلا حرفی از شرط و شروط نزن و متقاعدش کن حرفهاتو بشنوه
و بعد از اینکه حرفهاتو شنید قضاوت کنه و با هم مشاور برین
و تا اونجایی که من میدونم و دیدم تو این تالار هیچ وقت اجازه بخشیدن مهریه به دخترا داده نشده اونم وسط دعوا
-
-
سلام و احترام خانم نازنین اریایی محترم شما به مشاوره مجرب با تجربه بروید ناراحت نباش استرس نداشته باش
خواستی شماره تلفن مشاوره مجرب بدهم
باتشکر
-
به نظرم تو شرایطی که هستی با تمرکز پستها را نمیخونی!! فرشته مهربان پرسیده بود اون استادتون که سوارتون کرد همون نامزد قبلیتون بوده یا خیر؟ (من هم همین سوال را تاکید کردم که جواب بدید!)
-
بله نامزد سابقشه،نازنین از نامزدسابقش با عنوان استاد یاد می کنه چون معلم نقاشیش بوده.
ببین نازنین چقدر برای بچه ها مهمی.
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (10 کاربران و 4 مهمان ها)
-
قبول نکن مهریه رو .... اما اینجوری بهش نگو ....
بگو "بیا دو تایی بریم پیش یه مشاور دیگه. اگر اون هم گفت به درد هم نمی خورید اونوقت هر چی دلت خواست بگو"
نگران نباش. من فکر نمی کنم کار به جاهای باریک تر کشیده بشه. همین که اس ام اس داده و باهات ارتباط گرفته خوبه. ولی خب یه کم وقت می خواد که دوباره بشه همون مرد دوست داشتنیت. بگو اینقدر صبر می کنم و تو گوشت زمزه محبت می خونم تا دوباره برگردم به آغوشت ...
امیدوار باش نازنین!