نوشته اصلی توسط
چنار
سلام نگاه جان . عزیزم از خوندن مشکلت ناراحت شدم. امیدوارم زودتر حل شه. من متاسفانه خ نمی تونم کمکتون کنم. فقط دارم می بینم فرشته مهربان دارن پی گیری می کنن تاپیکتون رو فقط چیزهایی که به دهنم خطور می کنه که امیدوارم خطا نباشه. به هر حال من کارشناس نیستم.
ببین دوست من به زور با همسرت دست می دیو.. شما رو از اینی که هستی بدتر می کنه. اگه کم محلی کردن جواب نداده این نوع محبت هم جواب نمی ده. پس سبک محبتون رو اگاهانه تر و از موضع قدرت انجام بدین. خ وقتها ابراز محبت به این مستقیمی جواب خوبی نداره.
من حرفهای بی دل عزیز رو قبول دارم. سعی کنین تو سبک محبت کردن و در دسترس بودنش تجدید نظر کنین( حداقل اگاهیهاتون رو افزایش بدین. شخصیت شوهرتون رو واکاوی کنین. ببین این مدل ادما از چی خوششون می اد)
اینجور که مشخص بچه ناخاسته و زود ازدواج کردن و دوستان مجرد داشتن خ ایشون رو نسبت به زندگی متاهلی بی حس کرده. من نمی گم حرفم درست نمی خام تو دل شما رو هم خالی کنم ولی خب ببینین با چه ادمهایی دوست. تو چه سایتهایی میره.
اینم بگم دوست من محبت معجزه می کنه. من بسیار دیدم تو این سایت با تغییر سبک محبشون زندگیشون رو کن فیکون کردن. پس تمام تلاشتون رو بکنین اما در عین حال شخصیت خودتون رو هم مدنظر دشته باشین
دوست من متاسفم من نمی تونم کمکتون کنم. فقط می تونین مشترک سایت شین و از مدیران بخاین کمکتون کنن. امیدوارم زودتر فرشته مهربان پاسختون رو بدن. موفق باشی عزیزم( تو این وسط سعی کین به خودتونم خ برسین و سایر نیازهاتون رو هم مرتفع کنین. مدام فکر کردن به این مساله شما رو خ عصبی خاهد کرد دوست من)
راستی دوست من مشکل شما خ جدی حتما حتما به یه مشاور خوب رجوع کنین