دلم میخواست شوهرم آدم سالمی باشه. کمبود محبت نداشته باشه که هر چی محبت می کنی فکر کنه وظیفه است. بازم بیشتر بخواد. پر رو تر بشه. خودش رو محق بدونه. بگه تو تا حالا هیچ کاری نکردی. فکر کنه اگه بره سر کار شق القمر کرده.
.
به محضی که چیزی رو بهش می گم میگه تو فکر کردی عقل کل هستی. ... وقتی با کسی ازدواج کردم که قدرت تحلیل و هوش و استعدادش نصف منم نیست ولی زبون بازی و سیاست و پر رویی اش هزار برابر منه... کسی که توی همه ی عمرش یه کتاب غیر درسی هم نخونده. کتاب؟ حتی یک صفحه!!! ... کسی که دنیاش با نگاه مادر و پدرش و همه چی به نفع خودش شکل می گیره...
.
من می خواستم تو زندگیم عشق باشه... صمیمیت باشه... صداقت باشه ... چطوری میشه با مردی که از هر حرفی سوء استفاده می کنه صداقت داشت؟
.
- - - Updated - - -
روز اولم که نیست شیدا جان!
بس که گفتم اشکال نداره. مهم نیست ... آخه شما که نمی دونی. ما سه سال وضعمون همینه. اصن منم که براش رزومه نوشتم! وقتی بیکار بود به روش نیاوردم خدا شاهده. روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم ولی نذاشتم بهش فشار بیاد. هیچی ازش نخواستم. با اتوبوس رفتم و اومدم. اضافه کاری وایسادم. هزارجور رعایتش رو کردم که مبادا به غرور مردونش بر بخوره! هزار جور تشویقش کردم. براش کار پیدا کردم ....
.
حالا بهم میگه تو هیچ کاری نکردی!!!!!!!! میگه تو هیچ وقت کنارم نبودی!!!!!! تو هیچ وقت درکم نکردی!!!!!!!!!!!!!!! برو ببین زنای مردم چطورین؟!!!!!!!!!!!!!!!!
.
شیدا جان باور کن قدر هیچ محبتی رو نمی دونه. هر چی بیشتر کنار میام اون طلبکارتره.
.
راه عشق و محبت و فداکاری و سازش با این مرد فایده ای نداره. خیلی پررو و طلبکاره. هر چی بیشتر درکش می کنم فکر میکنه بیشتر حق داره.