واقعا برات متاسفم استاتر تاپیک.
تو هنوز وقت ازدواجت نشده . خوشحالم که یکی پیدا شده اینجوری حالت رو بگیره . امیدوارم جوابش تا ابد نه باشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
6 دفعه.واقعا مرد بوده ها.خوش بحال شوهرتون و شما که دارین یک زندگی رو بزرگ میکنین.(ماشالا ماشالا بلا به دور).
- - - Updated - - -
باشه آسمانی تو راست میگی برو بخواب وقت خوابته:p
دختر مهربون ممنون از نظرت.خواهری زن داداشی .کس دیگه ای نمیشه.آخه از مادرمم خجالت میکشم
بله مردبوده.ممنون ازتعریفتون.
نگاه خانم به نظر شما کاری که دختر مهربون میگن رو بکنم بهتر نیست؟
کاملا با نظر نگاه موافقم...من خودم دخترم میدونم که یه عده از دخترا واقعا غرورو شرفو عزتو همه چیو زیر پاشون گذاشتن ولی برادر گلم این جور دخترا که احتیاجی به بلند کردن ندارن....انشالا که به این یکی برسی تا متوجه تفاوت دختری که سخت بدست میاد با دختری که با سر میاد بشی
در ضمن کاری نمیشه کرد که بخواد؟مثلا سعی کنم با شخصیت تر(و با عرض معذرت از خانوما) چابلوس تر باشم که ازم خوشش بیاد و جوابش بلی بشه؟
من تازمانی خواهرشوهرم وروزبعدش پدرشوهرم زنگ نزدن جواب شوهرم روندادم بازهم خودت میدونی من تجربه خودم روبرات گفتم
سحر خانم احساس میکنم از دستم ناراحتین.خواهش میکنم منو به عنوان یه برادر کوچیک ببخشید و باور کنین دیگه اون آدم سابق نیستم.حدود 2ساله که دیکه نبودمو نیستم
اگه با خواهرت راحتی، به خواهرت بگو که به مادرت بگه. به نظرم مادرت زنگ بزنن بهتره.
مگر اینکه مادرت نتونن خوب صحبت کنن و دختر خانم رو مجاب کنن، بسپرن به خواهرت.
ولی هرگز، هرگز، هرگز این کارو نکن که یکی رو تلفنی بعنوان خواهرت جا بزنی. (مثل همونیکه بعنوان دختر داییت فرستادی!!!)
توی پست قبلی یادم رفت بگم که بهت تبریک میگم بابت تغییر روند زندگیت.
شرمنده نگاه خانم فزولیه ولی اینکه تا زمانی که اونا زنگ نزدن جواب ندادین یعنی براتون مهم نبوده یا(بازم ببخشید) ناز میکردین؟