زندگی موفق نمیدونم اعتقادات مذهبیت چقدره
یکی از علما میگه وقتی تو زندگیتون مشکلی که اصلا فکرشم نمیکردین پیش میاد
قربانی کنید و صدقه بدین و 114 صلوات بفرستین
مطمئن باش خدا خودش راه رفتار درستو جلوت باز میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
زندگی موفق نمیدونم اعتقادات مذهبیت چقدره
یکی از علما میگه وقتی تو زندگیتون مشکلی که اصلا فکرشم نمیکردین پیش میاد
قربانی کنید و صدقه بدین و 114 صلوات بفرستین
مطمئن باش خدا خودش راه رفتار درستو جلوت باز میکنه
ممنونم آره مشکلیه که هیچ وقت فکرشم نمی کردم پیش بیاد شوهرم قبلن خیلی اظهار محبت می کرد و همیشه از خیانت بدش می یومد و . کلا همه چی خوب بود حتی فکرشم نمی کردم هنوز یه وقتهایی مثل احمقها فکر می کنم تو خوابم
کاش تموم شه این کابوس لعنتی
من تایپیکای دیگتون را نخوندم شایدسخنم تکراری باشه:
اگه زمینه مذهبی داره با خوندن احادیثی که در نهی مشروب اومده و مو به تن آدم خیس میکنه(مثل اینکه اگه کسی لب به مشروب بزنه حتا در صورت توبه و بخشش از حوض کوثر امیرالمومنین(ع) نمینوشاننش و ...) سعی در بیدار کردنش بکنید
خودتونم باهاشون همراهی نکنید! بعضی ها واسه حفظ دین و رضایت پروردگارشون گاهی از شهری یا کشوری مهاجرت میکنن! به عنوان اعتراض ترک کردن چنین مجلس گناهی که ی مشت آدم گنده مست و لایعقل میافتن و قهقهه میزنن اینقدر سخته!!!!!!!!!!!!!!!!
من فکر میکنم شما شل اومدید!
واقعا بترسیداز این گناه بزرگ و محکم برخورد کنید
فقط به این فکر کنید نطفه بچتون با حالت مستی یشب بسته بشه!
خودش می دون من به شدت بدم می یاد به خاطر همین جلوی من نخورد و فکر هم نمی کنم بخوره پیش من اما گفت یکی از دوستا اورده بود من با این کهه فکر نمی کردم منو بگیره اما منو گرفت با این که کم بود من خیلی ناراحت شدم نمی دونم در حد داستان بود تا واکنش منو ببینه یا واقعا بود ...
سلام عزیزم
واقعا بهت باید آفرین گفت بخاطر این همه صبر..دعا میکنم خدا همسرت و زندگیتو بهت برگردونه.
الان چه میکنی؟اون همچنان به کاراش ادامه میده؟و شمام صبر؟
اوضاع تغییری نکرده؟
سلام زندگی موفق چیکار می کنی عکس العمل شوهرت چه جوریه بهتر شده؟البته خیلی زوده
سلام از همتون ممنون که باهام همراهی و همدلی می کنید
راستش دیگه چند وقتیه که عین این عبارت رو تکرار نمی کنه که " من دیگه دوست ندارم "
رفتارش یه کم بهتر شده
همچنان اس ام اس می ده اما خیلی کمتر شده یکی دوشب اصلا نداشت اما آخرین شب باز دیدم 10 دقیقه ای مشغول بود اما نمی دونم طرف کی بود زن یا مرد بودنشو نمی دونم
فعلا رفته شهرشون تا اونجا یه کارگاه بسازه فعلا مشغوله ساخت و سازه
براز اینکه دعا می کنید ممنونم
- - - Updated - - -
راستش ما تو این مدت زندگیمون یکی دوبار ورشکست کردیم این بدهی ها خیلی رومون فشار آورد مخصوصا اینکه پیشنهاد یکی از سرمایه گذاری ها با من بود البته اگر مشاور تبلیغاتیمون درست عمل کرده بود پروژ های 100 در 100 سوددهی بود اما متاسفانه اون آقا سه تا اشتباه فاحش داشت و پروژمون با شکست روبرو شد البته خود همسرم هم بسیار موافق بود اما خب الان همش رو انداخته گردن من می گه اگر اون موقع به حرفت گوش نداده بودم الاپ پیشرفت بهتری داشتم و ... می گه اگر دو سال پیش رفته بودم شهرمون یه خونه ساخته بودم الان وضعم این نبود تو می خواستی منو تو خونه نگه داری و هزار تا حرف دیگه اما خودش هم می دونه که خودش موافقتر از من بود برا این پروژژه فعلا کمابیش منو از دشمنای خودش می دونه
خب چون همکار بودیم همه چی رو با هم مشورت می کردیم و با هم تصمیم می گرفتیم البته بگم تو این مدت خیلی از ایده های من وضعمون رو هم بهتر کرد اما الان هیچ یادی از اونا نداره انگار نه انگار که زحمتی کشیدم و چند سال صبح تا شب کار کردم
رندگی موفق شوهرت اون لحظه ناراحت بوده و همش به این فکر بوده که چرا نشده و چون این پیشنهاد شما بوده شما رو مقصر دونسته ولی فکر نکن که اون پیشنهاد های خوبتو فراموش کرده حتما یادش هست اگه یه روزی یه موضوعی پیش بیاد که تاثیر اون پیشنهاد خوب شما بوده حتما اون موقع یادش میاد این طبیعیه که ادم تو هر موقعیتی متناسب بااون موقعیت حرف می زنه .یه چیز دیگه که گفتی ورشکست شدید اینم می تونه عامل خیانت و مشروب خوردن شوهرت باشه چون مردا اگه توی فشار باشن خیلی زود کم میارن (یه جورایی افسردگی می گیرن و افسردگیشونو با این چیزا رفع می خوان بکنن )و دست به یه کارایی می زنن یه جورایی بی خیال دنیا میشن و کارایی که نباید رو می کنن حالا که رفته کارگاه بزنه و از فشار در بیاد امیدوار باش چون ممکنه روزنه امیدی باشه که با کم شدن مشکلاتش دوباره به وضعیت نرمالش برگرده .
امیدوارم زودتر خوب شه چند وقت پیش یه سر رفته بوذدم شرکت یکی از همکارا داشت می گفت چقدر بچگی خوبه کاش به اون دوران برمی گشتیم حتی اگه شده یه روز بعد پرسید نه ؟ به نظرتون جالب نمی شد ؟ همسرم گفت نه من اصلا نمی خوام به بچگی برگردم دوست دارم زودتر عمرم تموم شه بمیرم
اون خیلی افسرده شده بود
امیدوارم همه چی خوب شه