سلام کارخوبی می کنی که اینجا رو برای درددلات انتخاب می کنی...
ایکاش میتونسی هروقت که اونقدر دلتنگ شدی که میخوای بهش زنگ بزنی وصداشو بشنوی بیای اینجا وبه بچه ها بگی که چقدر گرفته ای و...شاید اینجوری یه کم سبک بشی و لازم نباشه به اون زنگ بزنی.
آقا محمد من نمی تونم بگم راحته که جلوی احساساتت رو بگیری و یکدفعه فراموش کنی. ولی خودت اگه فکر می کنی اینجوری میتونی کم کم فراموشش کنی خب قبول،ادامه بده.
ولی واقعا با شنیدن صداش باز وسوسه نمیشی که خودشم ببینی؟
فکرکنم همینطور باشه.
قید همه چی یعنی چی؟قید احترامی که دیگه بینتون نیست؟قید اعتمادی که دیگه وجود نداره؟قید ارزش خودتو که اون برات قائل نشد؟قید قرارهای پاکی که بین شمابود وحالا دیگه پاک نیست؟قید غیرتتو؟ قید آینده تو؟قید خوشبختی رو؟نقل قول:
بعضی وقتا میخوام قید همه چیو بزنم و بگم مهم نیس کاری که با من کردی و میبخشم اما بعدش نمیتونم
واقعا قید چی رو بزنی؟فقط برای دلتنگی که کم کم هم بهتر میشی قید چی رو بزنی؟
باور کن اگه 1درصد احتمالش بود که با او بودن حال تو رو برای همیشه خوب خواهد کرد یک بارم بهت نمیگفتیم ازش دوری کن.
متاسفانه شما داری تاوان اشتباه خودت رو میدی.همه آدما اشتباه میکنن.شکست میخورن.ولی بازم برای درست کردن زندگیشون از نو شروع میکنن.نقل قول:
از خودم و وضعی که واسم درست شده بدم میاد
از همه چی زده شدم
فقط اونو میخوام
بعضی وقتا فکر میکنم چه قدر مظلوم واقع شدم
من بدجور تو این رابطه ضربه خوردم
آدم نباید به هیچکس اینقدر وابسته باشه.حتی به همسرت.چون ممکنه روزگار یه روز اونو از تو بگیره.ولی تو زنده ای وباید زندگی کنی...
اشتباهت رو دوباره تکرار نکن.
تصویر وصداش بعد از مدتی که نبینیش از جلو چشمات محو میشه.
هروقت دلت گرفت و...این تالار بخش هایی برای درددل داره میتونی بری اونجا بنویسی.همه ما در غم های همدیگه شریک هستیم...