آره منم 2 سال پیش یه دختر اومد و با قاطعیت و البته احساسی به من گفت عاشقتم و ...
میدونی این حالت که یک دختر به این شکل بیاد و ابراز عشق کنه فقط واسه بعضی پسرا پیش میاد حالا به هر دلیلی نمیدونم شاید به خاطر ظاهر یا هر چیزه دیگه .
تازه من اصلا مثل تو نبودم حتی تا به حال با دختری حرف هم نزده بودم بعد یکدفعه یه دختر اومدو اینجوری بهم پیشنهاد داد تا با هم باشیم حتی من یک هفته بهش جواب نمیدادم اما شب و روز اس ام اس عاشقانه میداد .
نتیجه منه احمق فکر کردم نه انگار اینو خدا سره راهم قرار داده و آینده ی من با این دختره .
ترحم کردم ، چشمو رو خیلی چیزا بستم ، خیلی از ویژگی هایی که تو ذهنم بود در این دختر نبود اما ...
حالا توام توهم زدی ...
فقط فرقش اینه که من تو 21 سالگی توهم زدم و اهل این برنامه ها هم نبودم و تا به حال حتی با دختری تنها هم حرف نزده بودم واسه همین خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم ....
اما تو با وجود اینکه به گفته ی خودت این کاره هستی و 24 سال هنوز تو رویا هستی !!!
حتما برو مشاور چون مشکلات فکریت شدیده و رسما توهم زدی .
از حرفام ناراحت نشی ها چون خودم یه زمانی توهم زده بودم دارم با قاطعیت میگم توهم زدی حتی چند برابره من !!!
نظر من :
اولا که حالم از این پسرایی که اهله دوست دختر بازی هستم بهم میخوره و همین طور دخترایی که اهله این برنامه هستن اما ...
هر آدمی میتونه تغییر کنه ...
1- اولا سعی کن الکی جو ندی به مسائل که مثلا اون به پای من وای نستاده یا این عشق رو خدا فرستاده ....
2- تکلیفتو با خودت معلوم کن که چی میخوای واسه آیندت ، هرچند که اینقدر توهم زدی که حتما باید با کمک مشاور این کارو انجام بدی .
3- یه مشکل اساسی تو زندگیت داداشته که ماشالا همه جانبه مشوقته تا به قله های افتخار برسی !!!!!!!!!!!!! باید تکلیفتو با این مسئله هم روشن کنی