RE: عدم رضایت بهنگام هم بستر شدن
آقای هادی راک گرامی ادامه این بحث به نظر باعث بروز اختلافات بیشتر و بی احترامی های بیشتر خواهد شد. بنابراین همونطور که گفتم انسانها با هم متفاوت هستن و متفاوت فکر می کنن. من هم اصراری ندارم که شما طرز فکرتون رو تغییر بدین در ضمن اندام همسرتون و همچنین اندام شما در اثر گذشت زمان تغییر خواهد کرد و اگه هدف شما فقط نیاز جنسی نبوده علت اولین پستی که به مخالفت با نظر من زدین چیه؟ من در مورد روابط جنسی صحبت کردم و با توجه به این پست شما نباید اون پست رو میزدین! در قرآن آیات بیشماری وجود دارد اما متاسفانه بیشتر آقایان تنها آیاتی که به منفعت آنهاس از حفظ کرده و در صدد عمل کردن به آنها هستن در قرآن بارها سفارش به اعتدال شده و اینکه به کسی ظلم و ستم نشود، وقتی خواسته شما در شرایطی موجبه آزار دیدن همسرتون میشه، به وجدانتون رجوع کنید نه به مراجعی که عملتون رو توجیه می کنند. در ضمن شما نگران وظایف من نسبت به همسرم نباشید چون ایشون دلایل بهتری برای ادامه زندگی دارن. به هر حال من فکر می کنم این بحث بیهوده اس چون من نفهمیدم واقعا مشکل شما چیست!!!!
در مورد آقای گردآفرید یا هر شخص دیگه ای که در تالار حضور داره؛ جنسیت مهم نیست بلکه نظر و اعتقاده شخصه که بیان میشه و ارزش داره.
من به شخصه دیگه پستی در ادامه این مطالب نمی گذارم و برای آخرین بار نظرم رو در مورد روابط جنسی می گویم که من مشکلی با این روابط ندارم و مخالف هم نیستم فقط معتقدم که باید اعتدال برقرار شود و کسی که به خاطر رفع نیاز جنسی و یا احیانا دو پله بالاتر از آن، بچه دار شدن، ازدواج می کند راه را اشتباه رفته و لذت زندگی مشترک واقعی را از خود گرفته است، چه مرد و چه زن. در ضمن برآورده نشدن هیچ کدام از نیازها از روحی و روانی گرفته تا جنسی هیچ دلیل موجهی برای خیانت و یا احیانا ازدواج موقت و غیره نیست....
:72:
این همه داد و قال برای چیه؟
همه می دونن رابطه جنسی قسمتی از یه زندگی متاهلیه حالا اگه در این مورد مشکلی پیدا شد باید گشت و دلیلش رو پیدا کرد نه اینکه به شدت و حدت این رابطه حساسیت به خرج داد جواب سئوال اینجا نیست که شما دوستان انگشتتون رو به سمتش نشون گرفتید!!!
خود من به شخصه وقتی عصبی میشم دو رفلکس متفاوت نشون می دم یا به شدت نیاز به سکس پیدا می کنم یا به هیچ وجه تمایلی به سکس ندارم و هر دو این حالتها بسته به وضعیت من قبل از عصبی شدنمه و فکر می کنم این برای بیشتر آدمها تعمیم پیدا میکنه پس این آقای عزیز جای اینکه با دارت به سمت همسرش نشونه بگیره یه نگاهی به خودش بکنه ببینه که آیا رفتارش با همسرش بگونه ای بوده که همسرش حالا بخواد با او سکس داشته باشه؟؟
بچه دار شدن، مرگ عزیزان، خستگی و هزاران موضوع دیگه تماما بهانه است اگر زن و مردی با هم مشکلی نداشته باشن(حتی مشکل مالی چون اون هم می تونه نقشی بسزایی داشته باشه) برای هم آغوشی و هم خوابی با هم بی تاب خواهند بود
هم خوابی حتما نباید ختم به فعل بشه میتونه فقط با یه شب بخیر گفتن هم انجام بشه (بیشتر جنبه روحی داره تا جسمی)
فکر می کنم مشکل این دوست عزیز ما چیز دیگری باشه که خودش رو داره در نقاب روابط جنسی نشون میده
مکانیز بدن به صورتیکه اگر حتی ارضا نشید در خواب بدون خواست شما ارضا خواهید شد
ای کاش این آقای محترم بیشتر از شرایط کاری و روابط خانوادگیشون توضیح می دادن
کاش
در پناه حق
:81:سلام
من از آقای آرین چند تا سئوال دارم اینکه1- کدومشون از لحاظ سنی بزرگترن اون یا خانمش؟2- خانمتون از لحاظ پوشش ، ایمان ، سادگی و اخلاق در چه وضعیه؟3-وضع اقتصادی شما چطوره؟آیا گرفتاری مالی ( البته زیادی) دارین یا نه؟چون اکثر خانومها در صورت گرفتاری مالی بیشتر از آقایون غصه می خورن و این باعث میشه به چیزای خوب کمتر فکر کنن.4-ایا خانوم شما قبل از شما خواستگار دیگه ای که بیشتر از شما اونو بخواد و بنا به دلایلی قسمت نشده نداشته؟
به نظر من خانومهای مومن ، ساده و محجبه خوب نسبت به بقیه شرم بیشتری دارن و از اینکه برای این کار داوطلب بشن یا حتی دعوت شوهرشونو در هر زمان بپذیرن ، احساس شرم و خجالت می کنن و فکر می کنن دارن مرتکب گناه میشن چون زود به زود و زیادی این کارو انجام میدن.و دیگه اینکه من می شناسم کسایی رو که سن زن از مرد بیشتره به همین دلیل میل زن کمتره و باز هم همان بحث شرم و خجالت چون بزرگتره.البته شما باز هم باید تلاش کنید چون خانوم شما م یه انسانه و دارای غرایز جنسی و به خاطر خودش هم که شده این کارو میکنه پس باید ببینید چی باعث شده که حتی خودش رو هم در این زمینه فراموش کنه؟
و نکته خیلی مهم : فکر ازدواج موقت رو از سرتون بیرون کنین چون الان یه مشکل داری که اونم ان شاء الله به زودی حل بشه اما با ازدواج دوم (دائم یا موقت) مشکلات بیشماری سر راهتون قرار میگیره و از کرده خود پشیمون میشین.باور کنین
با سلام البته این ÷ست زمانش خیلی قدیمیه اما مطلبش همیشه تازه و مشکل بسیاری از زوج هاست ..به نظر من رابطه ی جنسی خوب همرا با رضایت درونی طرفین نقش اساسی در تداوم زندگی زناشویی داره ..و این مسئله بسیار بسیار مهمه ..بطوری که حتی یکی از دلایلی که به راحتی حتی از نظر شرعی زن و شوهر می تونن از هم جدا بشن همین عدم رضایت جنسی است ÷س میبینید که شرع هم به اهمیت این امر در تداوم زناشویی اشاره کرده ... و از طرفی مسلمه که تو یک رابطه ی سالم دو طرفه در کنار کششهای عاطفی ..باید کششهای جنسی هم باشه تا رابطه ..هر روز بارورتر و جذابتر بمونه ..خیلی از مثخصصین امر اعتقاد دارن که رابطه یجنسی خوب همرا با رضایت رمز سلامت روح و روان و رمز جوانی است ان هم به دلیل ساده ی ترشح هورمونهایی که ضامن سلامت روح و ارامش انسانه ... ÷س باید باشه . ..و خیلی هو خوبه ....ما یه خانمی تو آشناهامون هست که سنشون خیلی بالاست اما خیلی خوش تی÷ و سر حالن ..یه دفه تو یه مهمونی وقتی خانوما دور هم جمع بودن ..یکی ازشون ÷رسید رمز جوانی و شادابی شما چیه ...گفت ...عزیزم عشقه ..عشق... و خندید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
:81:سلام
به نظر من خانومهای مومن ، ساده و محجبه خوب نسبت به بقیه شرم بیشتری دارن و از اینکه برای این کار داوطلب بشن یا حتی دعوت شوهرشونو در هر زمان بپذیرن ، احساس شرم و خجالت می کنن و فکر می کنن دارن مرتکب گناه میشن چون زود به زود و زیادی این کارو انجام میدن.و دیگه اینکه من می شناسم کسایی رو که سن زن از مرد بیشتره به همین دلیل میل زن کمتره و باز هم همان بحث شرم و خجالت چون بزرگتره.
واقعاً اینطوره؟؟ عجب!!! خب همسر اینجور خانمها تکلیفشون چیه اونوقت؟ عجب آدم هایی وجود دارند که ما خبرنداریم. زن و شوهر که دیگه باید مثل یک روح باشند در دو بدن. خجالت و شرم بیمورد بینشون معنی نداره!
چرا بعضیا نظرایی میدن که هیچ آگاهی روی آن ندارند؟؟؟؟؟
آقا mouodزیاد خودتونو ناراحت نکنید چون تا اونجایی که من میدانم خانم های مومن ومحجبه والبته باایمان خیلی بیشتر با همسرشون همراهند چراکه اگرواقعا مومن باشند خدا ازشون خواسته تحکیم داشته باشند ویک زن با حجاب برای همسرش سنگ تمام را میزاره اون حجب وحیایی را که توی خیابون دارند دیگه توخونه که ندارند..........لطفا سعی کنید درست نظربدید وچیزی را که شاید یکی دومورد دیدید که البته دیدنی نیست وشما چطورآگاه شدید ونمیدونم نظرندید.
ودرزمان همبستر شدن زن ومرد باید به خواسته طرف مقابلشان احترام بگذارند واگر مشکلی بود با کمک هم حل کنند واین خیلی مهمه نباید یکطرفه باشه همیشه!!!!
سلام
شما در صحبت کردن اصلا" ملاحظه نکردین و به لحن بدی جواب دادین در حالیکه اگر انتقاد به جایی داشتین می تونستین ملایمتر انتقاد کنین.اشکالی نداره من آدم انتقاد پذیریم.
اولا" که من در جواب آرین این حرفا رو زدم.نه ایجاد کننده تاپیک ! ثانیا" منظور من زیاده خواهی مرد بود نسبت به موارد عادی.ثالثا" شما چرا بقیه موارد رو نادیده میگیرین و گیر دادین به این یه مورد؟؟؟ چهارم من کی گفتم چیزی رو دیدم مگه به قول شما دیدنیه؟ من گفتم میشناسم.و اینو خود زن تعریف کرده نه من.
و در آخر نظر من هم مثل بقیه یه نظر بود و سئوال کننده پرسیده که دیگران نظراتشون رو بدن قضاوت با خودشه نه کس دیگه!در ضمن شما چطور انقدر زود قضاوت کردین که من آقاهستم؟
من هم میدونم که از نظر شرعی زن در این مورد باید تسلیم مرد بشه .اما آیا همان شرع نگفته که مرد هم باید رعایت حال زن رو بکنه و تنها میل خودش رو در نظر نگیره؟شما تصور منین مرد هر لحظه به سرش بزنه هوس کنه و اصلا" به موقعیت زنش توجه نکنه که تمایل داره یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
wintersun77 عزیز، خوشحال می شیم که از نظرات شما هم آگاه بشیم. یه مثلی هست که میگن برای زنده ماندن بخور نه اینکه زنده بمانی تا بخوری. حالا اینم شده قضیه ارتباط جنسی. به نظر شما کدام دسته از افراد زندگی بهتری خواهند داشت:
1- فقط به خاطر ارضای نیاز جنسی ازدواج می کنم
2- به خاطر رسیدن به آرامش، کمال، شناخت بیشتر، پیشرفت، یاری رساندن، دوست داشتن و دوست داشته شدن، ازدواج می کنم
درود
شاد گرامی من نظر دیگری دارم.
هیچ یک از افراد بالا زندگی مناسبی ندارند. افرادی از زندگی مناسب بهره مند می شوند که به هر دو وجه مادی و معنوی یکدیگر جواب درست بدهند. یعنی رفع هر دو نیاز مادی(جنسی و...) و معنوی(آرامش و کمال و...)
به هر حال این اصلا درست نیست که دلیل انتخاب مسائل جنسی باشد.این اوج حیوانیت است که یک فرد کس دیگری را بخاطر این مسائل بخواد.
ولی تفاوت ظریفیست بین لازم و کافی بودن. یک مرد که زن را تنها به خاطر مسائل جنسی بخواهد انسان نیست ولی مردی که زنی را به دلیل اینکه عامدانه از نظر جنسی او را ارضا نمی کند نخواهد یک انسان است با نیاز جنسی
مسائل جنسی اگر کافی نباشند لازم و ضروی هستند و تا رفع این تابو باید گفت که انسان به هرحال موجودی زمینی بوده و از هر دو بعد روحی و جسمی باید ارضا شود.
مسائل جنسی برای آقایان از اهمیت بالاتری نسبت به خانومها برخوردار است . این به این معنی نیست که همه چیز مسائل جنسیست. بلکه تنها به این معناست که اهمیت آن برای آقایان بالاست. این هم در راز خلقت آنهاست. خانومها عمدتا تمرکز بیشتری به کسب عشق در حین ارتباط جنسی دارند تا آقایان. آیا آقایان اشتباه می کنند؟ خیر!! تنها دلیل این است که آقایان از لحاظ فیزیولوژیکی نیاز بیشتری به مسائل جنسی دارند و توان کنترلی کمتری. آیا درست است که یک مرد زن خود را از لحاظ نیازهایش محروم کند و به او بگوید هدف چیز دیگریست به اسم کسب آرامش؟
دقت بفرمایید زندگی مشترک اگر فقط 5درصد مسائل جنسی داشته باشد برای آقایان این 5درصد بر روی آن 95 درصد دیگر اثر گذار است و به مرور آن را نیز از بین می برد.اگر قرار بر این بود که آقایون فقط به عاطفه بها بدهند باید از نیکان روزگاران مانند پیامبران و ائمه شروع می شد. مسائل جنسی کافی نیست بلکه لازم و ضروری و حتمی است.
سورنا-آرمان محترم بسیار نیکو و به جا حق مطلب رو ادا کردید :73:
آقای سورنا، فرمایش شما صحیح هست، مسئله جنسی هم برای مرد و هم برای زن اهمیت دارد و نمی توان از آن چشم پوشی کرد. اما من این طور فکر می کنم که مرد یا زنی که همسرش نتونسته از لحاظ عاطفی اون رو تأمین کنه هیچ تمایلی برای برقراری رابطه جنسی با اون فرد نخواهد داشت. کسانی که شریک جنسیشون براشون اهمیتی نداره و در واقع هر کسی که باشه اون رو به عنوان شریک جنسی قبول می کنن از لحاظ روحی بیمار هستن.
صحیح این هست که میل جنسی به یک شخص بعد از ایجاد علاقه به وجود بیاد، در غیر این صورت اون میل جنبه حیوانی داره و هیچ ارزشی نخواهد داشت.
:72: