خواهر عزیزم اینطوری که نشد تا خودت نخوای شرایطت عوض بشه هیچ کس نمی تونه شرایطت رو عوض کنه
ببین من بعد از طلاق یه چند جلسه مشاوره حضوری رفتم ولی چون هزینه اش بالا بود دیگه نشده برم ولی مشاوره برام چند تا کار نوشت که باید حتما انجام میدادم
1 گفتمان با خود زمانی که احساسی به سراغتان می آید و پاسخ مناسب به آن ( آیا تقصیر من بوده که ......)
2 عواطف و هیجانات پس از فقدان کاملا طبیعی است
3هر روز دوش گرم بگیرم فکرشو بکن اول زمستون باشه هوای شهر ما هم خیلی سرد ولی خودمو مجبور کردم و بلاخره رفتم
4 کلاس ایروبیک یا یوگا که من فقط یوگا رو رفتم
5 خودمو سر گرم کردن حالا یا پیاده روی یا بیرون رفتن با دوست یا خواهر یا تو خونه مسئول کاری شدن
6 مطالعه کتاب از حال بد به حال خوب نوشته دیوید برنز
7منابع حمایتی برای ادامه این راه رو شناسایی کن . نه مالی . منابع حمایتی عاطفی
8 وسوسه ذهنی ما کاملا طبیعیه. ( آخه من به سرم میزد که برگردم . یا مل شما آرزوی مرگ داشتم)
9 فرایند بهبودی ما سریع نیست و بپذیریم که مسیر کند اما عمیق ادامه میابد
امیدوارم واست مفید باشه و انجامشون بدی
غذا خوردی عزیزم؟
زندگی ،خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما ،تنهائی ست
- - - Updated - - -
خواهر عزیزم اینطوری که نشد تا خودت نخوای شرایطت عوض بشه هیچ کس نمی تونه شرایطت رو عوض کنه
ببین من بعد از طلاق یه چند جلسه مشاوره حضوری رفتم ولی چون هزینه اش بالا بود دیگه نشده برم ولی مشاوره برام چند تا کار نوشت که باید حتما انجام میدادم
1 گفتمان با خود زمانی که احساسی به سراغتان می آید و پاسخ مناسب به آن ( آیا تقصیر من بوده که ......)
2 عواطف و هیجانات پس از فقدان کاملا طبیعی است
3هر روز دوش گرم بگیرم فکرشو بکن اول زمستون باشه هوای شهر ما هم خیلی سرد ولی خودمو مجبور کردم و بلاخره رفتم
4 کلاس ایروبیک یا یوگا که من فقط یوگا رو رفتم
5 خودمو سر گرم کردن حالا یا پیاده روی یا بیرون رفتن با دوست یا خواهر یا تو خونه مسئول کاری شدن
6 مطالعه کتاب از حال بد به حال خوب نوشته دیوید برنز
7منابع حمایتی برای ادامه این راه رو شناسایی کن . نه مالی . منابع حمایتی عاطفی
8 وسوسه ذهنی ما کاملا طبیعیه. ( آخه من به سرم میزد که برگردم . یا مل شما آرزوی مرگ داشتم)
9 فرایند بهبودی ما سریع نیست و بپذیریم که مسیر کند اما عمیق ادامه میابد
امیدوارم واست مفید باشه و انجامشون بدی
غذا خوردی عزیزم؟
زندگی ،خاطره آمدن و رفتن ماست
لحظه آمدن و رفتن ما ،تنهائی ست