مرخصی خوش بگذره
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
مرخصی خوش بگذره
موفق باشید
سلام حق عضويت تمام شده است من يك مشكل دارم كمك كنيد حالم خوب نيست
ببخشيد اقاي ابراهيمي من نفهميدم دقيقا مفهوم جملتون چي بود!؟؟ا
مشكلتون چيه؟كاري از دست ما برمياد؟؟
سلام خسته نباشيد براي هميشه به مرخصي مي روم تالار به من نياز دارد من خيلي ناراحت هستم اعضا تالار با من خوب نيستند از اقاي سنگ تراشان مدير خوب دوست داشتي اقاي كيوان عزيز مهربان دلسو ز با تجربه با دو نفر خداحافظي مي كنم اعضا تالار با من خوب نيست مهم نيست دو نفر اسم بردم اميدوارم هميشه سلامت باشيد اميدوارم در تالار موفق باشيد من از تالار رفتم:72::72::72:
اميدوارم مدير همدردي اقاي كيوان عزيز از چند وقت از من راضي باشه من در تالار تلاش كردم اعضا تالار فكر خودشان است من يك مشكل دارم چند وقت از تالار مي روم اقاي ارمان رفت من مي روم از دست اعضا تالار خيلي خيلي ناراحت هستم الان گريه گرفته ديگر حرف نمي زنم دو نفر اسم بردم با من خوب بودند من در تالار دوستي تو تالار ندارم اعضا تالار من دوستي تو تالار ندارم من در تالار نباشم اعضا تالار راحت تر هستنداعضا تالار من رفتم شما در تالار راحت باشيد مدير همدردي اقاي كيوان در تالار براي من خيلي زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم من اعضا تالار دوستي ندارم
به اميد ديدار براي هميشه خداحافظ
نميتونين مشكلتون رو توضيح بدين؟چرا گريه؟مگه چي شده؟اعضا چي كار كردن كه شما ناراحت شديد؟
سلام...واااااااااای برادر خوبم چرا ؟...یعنی شما تا این اندازه از بچه های همدردی ناراحت شدید؟؟؟!!!......چون من هم یکی از اعضای همدردی هستم ... از اینکه یکی از اعضای این تالار تا این اندازه از دیگر کاربرها ناراحت باشه واقعا ناراحت و متاسفم ...
برادر خوبم ، برات ارزو میکنم هر مشکلی داری حل بشه و دوباره در کنار ما و در جمع دوستان خودت باشی تا ما هم از وجود برادر خوب و مهربانی مثل شما در این تالار خوشحال باشیم ...:323:
... یه مقدار بیشتر توضیح بدهید...شاید کمکی از دست ما بر بیاد....
سلام و احترام من بيماري سرماخوردگي گرفتم در حال استراحت هستم من يك مشكل دارم الان نمي گويم اقاي ارمان 26 از تالار رفت من مي روم اعضا تالار براي من دعا نكردند اشكلال نداره من در تالار دوستي تو تالار ندارم اگر اعضا تالار موضوع دعا براي من ايجاد كند به اقاي كيوان مي گويم حذف كند دعا كردن براي من دير شد براي همه دعا كرديد اعضا تالار انتظارزيادي داشتم حرف براي گفتن ندارم چند وقت به مرخصي مي روم استراحت كنم بيماري سرماخوردگي خوب شود اعضتالار من دوستي تو تالار ندارم
سرکاریه؟
دوربین مخفیه؟
من سر در نمیارم. یکی به من بگه اینجا چه خبره؟:162:
چند سالتونه آقای محمد ابراهیم، اخوی گرامی!
اینجا قرار نیست کسی دوست شخصی و خصوصی کسی باشه. اینجا همه مثل اعضای یک خانواده گاهی به هم انتقاد میکنند گاهی هم قربون صدقه هم میرند و در مواقع مشکل هم در صورتی که اطلاع داشته باشند راهکار ارایه میدن دعا هم میکنند. من خودم به شخصه حتی تو تاپیک دعا برای آقای گرد آفرید برای همه دردمندان تالار دعا کرده ام. خیالتونو تخت کنم: آدم بی مشکل گذرش به این تالار نمی افته! همه یه جورایی مشکل دارند و ملتمس دعا و راهنمایی. شما هم که اخیرا مشکل دار شدین امیدوارم به حق همین روزها با شفاعت آقا امام حسین و اهل بیت و یاران بزرگوار اون حضرت مشکل همه اعضا علی الخضوض شما برادر گرامی ختم به خیر بشه و حاجاتتون روا. هرچند که هنوز ما رو قابل ندونستین بگین چه جور مشکلی دارین. به هر حال... گله گذاری بس! البته انو میذاریم به حساب اینکه سرماخوردگی یه خورده کلافه تون کرده:161: و گرنه:101: یا :320: یا :102:
درخت به شکوفه مینازد و دریا به موج،من هم به شب محمد جان؛اگر تو ستاره آسمانش باشی،
خودم مخلصتم,رفیق، http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85770ec049.gif
برو استراحت کن؛تا انرژی بیشتری داشته باشی ،برای سلامتی ات؛دعا میکنم:72:
سلام:72::
می بینم که دوباره برادر خوبم آقای ابراهیمی از دستمون دلخور شدند....
بابا دوستان سرماخوردگی خیلی بیماری سختی نیست ها که به خاطرش ادم قهر کنه ها.....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...7bc15a075f.gif
پس من چی بگم که حدود 1 ماه قبل آنفولانزا خوکی گرفتم!!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...20b76e279d.gif
اصلا به شما ها گفتم....؟؟
نترسید ها خوب شدم..واگیر ندارم....:311:
دوستان بیاید صبرمون رو بالا ببریم....
منم اقای ابراهیمی می دونم شما دل مهربونی دارید و زود بر می گردی..
منم منتظرم زود خوب بشید و برگردید..:43:
تازه ببینم مگر این تالار دکتر نداره بدون استعلاجی میرید مرخصی!!!!
من برای سرماخوردگی استعلاجی نمی دم ها!!!!
**حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده است برای کمال ما .خوش آن روز که دریابیم جادوی حضور یکدیگر را.....**