RE: با نامزد لجبازم چکار کنم 2 ؟؟
ممنون ماهی نقره ای عزیز
اتفاقا منم یه چیزی بگم.. که خیلی بهش نشون دادم سرش غیرت دارم... اونقد که از غیرتم شاکیه یکمی..
عمدا اذیتم میکنه.. هر طوری که بتونه با هر حرفی که میدونه بدم میاد. ولی میزنه و میگه دست خودم نیست ... احساسمو گفتم..
خستم کرده یه هفته قهریم ...خواستم اشتی کنم پسم زد..
غرورم میشکنه دیگه چقددددددددددددد
به تاپيك زير يه سري بزنيد شيوه هاي خوبي واسه آشتي كردن ياد داده:
http://www.hamdardi.net/thread-25040.html
تاپيك زير هم واسه معذرت خواهي خوبه:
http://www.hamdardi.net/thread-25691.html
اخه چرا :316:نامزد منم عین نامزد شماس بااین تفاوت که اون همیشه گوشزدمی کنه منو نمیخاد ولی من غلط کنم لج بکنم مگرنه ول می کنه:316:
به خدا خیلی احتیاج دارم توروخدا چندمورد ازکارای همسرتونو برام بگید من زن بودن خودمو یادم رفته شوهرم میگه ابروی هرچی زن و دختره بردی حس می کنم همه همینجوری دیگه از دخترا خوشم نمیا یه بارم میگه من توروخدا نمیخام چون *****کلی ازاین حرفا بهم میزنه و نمی تونم دم بزنم اجرتون باخدا
یاعلی
با اینکه خودم خیلی مشکل دارم ...
ولی بدونین نامزد من یه دختر لجبازه که فهمیده دوسش دارم .. همین.. کل ماجرا همینه.. میدونه رهاش نمیکنم... میدونه معذرت میخوام چاقو بذاره زیر گلوم بازم هستم..
بذارین نامزدتون یکمی نبودن شما رو حس کنه.. یکمی تو دستش مث ماهی تازه باشین.. لیز بخورین
ميلاد خان خانم ها با آقايون فرق ميكنن در مورد آقايون بايد مثل سايه بود يه زمان كنارشون بود يه زمان ازشون فاصله گرفت.
نامزد شما لجباز نيست خيلي دوستت داره و بلد نيست اين دوست داشتن و نشون بده بهش كمك كن بفهمه اين حس دوست داشتنه و بايد ياد بگيره مرد زندگيشو وقتي دوست داره چه كار درستي بكنه.بارفتارت درست رفتار كردن و يادش بده باور كن محبت سنگ رو هم آب ميكنه.محبت كن بي دريغ و بي توقع
سلام ببخشید آقامیلاد شاید اینجا جاش نباشه
من احساس میکنم خانمتون به لحاظ جن30 اون لذتی که باید نمیبره
این چیزهایی که گفتید در مورد زمانهاییه که خانم ها درست >>>>>>>>>>نمیشن دراینجور مواقع شدیدا عصبی به نظر میان ودست خودشون هم نیست چی میگن
لطفا اطلاعات خودتون رو در مورد میل جن30 خانم ها بالا ببرین شاید غرورش وحجب وحیاش اجازه نمیده باهاتون درمیون بزاره
خانم یا اقای غزالی
سلام
اتفاقا از اون لحاظ مشکلی نداریم ولی خوب ببخشید مطرح میکنم حدود یک ماهه ارتباط جنسی نداشتیم با هم و اگرم بوده خیلی خیلی کم و این مساله منو هم خیلی عصبی کرده چون خیلی بم فشار میاد ..
اونم همینطوره چون از نظر جنسی داغه..
ولی بازم دلیل نمیشه که این رفتارا رو بکنه باهام.
با محبت حسابی یادش دادم دیگه هر چی باید یاد میگرفتو یاد گرفته...
در اين مورد باهاش صحبت كرديد؟ اين طوري كه ميگيد همسرتون گرمه مطمئنيد كاري نكرديد كه باعث زدگيش شده باشه معذرت ميخوام خانم ها بيشتر احساس نياز ميكنن مخصوصا كه گرم هم باشن ولي اگه كامل ارضا نشن يا رفتاري بدي ببينن اداي آدم هاي سرد رو در ميارن. خانم ها از اينكه فقط يه وسيله باشن خيلي دلگير ميشن ميدونم كه شما از اين دست مردها نيستيد ولي رفتاري نكرديد كه يه همچين برداشتي داشته باشه؟جواب اين سوالات رو به خودتون بديد نه به ما و تو ذهنتون آخرين باري كه رابطه داشتيد و مرور كنيد شايد رفتار يا حرفي دلگيرش كرده.
یه چیزو میدونم که جاش درسته اینجا نیست ولی به هر حال باید گفت واسه مشاوره
ایشون رابطه جنسی کامل میخواد ولی الان توی عقد نمیشه و خودشم میدونه واسه همین میگه سخته کنار هم باشیم و رابطمون کامل نباشه و میدونم اذیت میشه از این بابت ولی از طرفی هم میگه واسم مهم نیست زیاد
سلام اقای میلاد .. ماشالا این قدر پراکنده نوشتین که اصلا متوجه مشکل اصلیتون نشدم
پس اگر اشتباه چیزی گفتم به بزرگواریتون ببخشید ..
چیزایی که گفتین به من القا کرد همسرتون کمی رفتار بچهگانه و ناپخته دارن و نمیدونن که صبر
یه مرد هم اندازه ای داره .. هم نیاز به محبت دارن هم از این محبت زده شدن
قهر نکنید ولی هم به خودتون و هم به همسرتون کمی فرصت بدین مثلا تماس غیر ضروری نگیرید
والبته جوری هم نباشه که باعث لج بازی بیشتر بشه ( حس میکنم محبتتونو میخواد ، ولی
در صورتی که از این محبت زده شده ) عصبیه چون نمیدونه چی میخواد ؛ اگر پیام یا تماس گرفتن
با محبت و این که توجه کامل بهت دارم جوابشونو بدین ولی زیادم سراغ نگیرید .. اگه مشکلتونم
حل نشد حتما کمک تخصصی بگیرید تا زندگیتون سامان پیدا کنه
همسرتون چند سالشونه ؟؟
چند تا بچن و ایشون چندمیه ؟؟! ببخشید اگر سوالام تکراریه نشد پستارو کامل بخونم