سلام بهار
من هم فعلا به این تاپیک منتقل شدم. تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه این مشکل رو حل کنم. البته از دیشب تا حالا که هیچ پیشرفتی نداشتم. حتی در مورد اون نورهای رنگی. واقعا خیلی سخته. من حتی یکبار هم نتونستم انجامش بدم.
دیشب این تاپیک رو کامل خوندم و دیدم که تو چقــــــــدر شبیه من هستی. از اون پست اولت گرفته که نمی دونستی مسئله چیه، تا همین پست آخری که گذاشتی.
نمی خواستم چیزی تو تاپیکت بنویسم. اما دیشب موقع خواب یه کشفی کردم که نزدیک بود از هیجان خفه بشم! اصلا برام باور کردنی نبود که تونسته باشم یه چنین چیزی رو پیدا کنم.
پست 45 مشکل یک عمر منه.
دیشب متوجه شدم که این عصبانیت های ناگهانی و انفجاری، بخاطر همون ذهن سطحیه که بصورت آنی و ناگهانی دچار ازدحام می شه!
یکی یه چیزی می گه یا یه کاری رو انجام می ده، یه دفعه سیل ریزخاطره ها و ریز احساسات و برداشت ها و نقدهای مختلف به ذهنم هجوم میارن. و همین باعث می شه احساس کلافگی شدید بهم دست بده و نتونم موقعیت رو مدیریت کنم. و یه رفتاری داشته باشم که طرفم رو آزار بدم و آبروی خودم رو ببرم. البته من یه فرقی با تو دارم. تو گفتی که بعدش فراموش می کنی، اما مرحله بعدی برای من اینه که منتقد درونیم به شکل مرگ آوری فعال می شه و بهم حمله می کنه.
الان نزدیک یه نصفه روز از وقتی اینو فهمیدم گذشته، ولی هنوز حس غریبی دارم. باورم نمی شه بعد از این سالها یه توجیه منطقی برای این انفجارها پیدا کردم! و حالا هم تو تاپیکی هستم که یه راهی رو برای برطرف کردنش آموزش می ده. البته من تو بازه های زمانی کوتاه و بلند زیادی، آرامش ذهن سطحی رو تجربه می کنم (اما کنترل خیلی خیلی کمی روی اومدن و رفتن این آرامش دارم). و این جذابیتی که اینجا آقای اس سی آی می گه، چیزیه که خیلی ها رو جذب من کرده:
حالا فکرشو بکن چقدر شوک آوره که یه آدمی که به این شکل دیده شده، یه دفعه مثل آتشفشان فوران می کنه! این دوگانگی خیلی وقتا آبرو و حیثیت من رو برده!
من نمی دونم واقعا موفق می شم تمرینای این تاپیک رو انجام بدم یا نه. اما سعیم رو می کنم.
بهار من واقعا ازت متشکرم که اینجایی. تو مشکلات من رو به شکل قابل فهمی توضیح دادی. من خودم همینا رو نمی تونستم درست تشریح کنم. از اولین پستت گرفته تا این آخری. عالی بود.
می دونم آقای اس سی آی میاد و پستت رو پاسخ می ده. من هم منتظرم پاسخشون رو بخونم و ببینم یه چیزی تو مایه های همینی هست که من پیدا کردم یا نه.
در هر حال عذرخواهی می کنم که با وجود اینکه می دونستم این تاپیک اختصاصی تو و آقای sci هست، بازم نوشتم.