RE: چکار کنم که همسرم صدمه کمتری ببیند (قصد جدایی به خاطر ظاهر خانمم)
آقای Bivojdan لطفا این داستان واقعی را مطالعه فرمائید ...
دختر دانش آموزی صورتی زشت داشت. دندان هایی نامتناسب با گونه هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره ای تیره.
روز اولی که به مدرسه جدید آمد، هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند .
نقطه مقابل او دختر زیبارو و پولداری بود که مورد توجه همه قرار داشت.
او در همان روز اول مقابل تازه وارد ایستاد و از او پرسید :
میدونی زشت ترین دختر این کلاسی؟
یک دفعه کلاس از خنده ترکید ...
بعضی ها هم اغراق آمیزتر می خندیدند.
اما تازه وارد با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جوابش جمله ای گفت که موجب شد در همان روز اول، احترام ویژه ای درمیان همه و از جمله من پیدا کند:
اما بر عکس من، تو بسیار زیبا و جذاب هستی .
او با همین یک جمله نشان داد که قابل اطمینان ترین فردی است که می توان به او اعتماد کرد.
و لذا کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می خواستند با او هم گروه باشند .
او برای هر کسی نام مناسبی انتخاب کرده بود. به یکی می گفت چشم عسلی و به یکی ابرو کمانی و...
به یکی از دبیران، لقب خوش اخلاق ترین معلم دنیا و به مستخدم مدرسه هم محبوب ترین یاور دانش آموزان را داده بود.
آری ویژگی برجسته او، تعریف و تمجیدهایش از دیگران بود که واقعاً به حرف هایش ایمان داشت و دقیقاً به جنبه های مثبت فرد اشاره می کرد.
مثلاً به من می گفت بزرگترین نویسنده دنیا و به خواهرم می گفت بهترین آشپز دنیا ! و حق هم داشت.
آشپزی خواهرم حرف نداشت و من از این تعجب کرده بودم که او توی هفته اول چگونه این را فهمیده بود.
سالها بعد وقتی او به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شده بود به دیدنش رفتم و بدون توجه به صورت ظاهری اش احساس کردم شدیداً به او علاقه مندم.
پنج سال پیش وقتی برای خواستگاریاش رفتم، دلیل علاقهام را جذابیت سحرآمیزش میدانستم.
و او با همان سادگی و وقار همیشگی اش گفت:
برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود!
در حال حاضر من از او یک دختر سه ساله دارم. دخترم بسیار زیباست و همه از زیبایی صورتش در حیرتند.
روزی مادرم از همسرم سؤال کرد که راز زیبایی دخترمان در چیست؟
همسرم جواب داد :
من زیبایی چهره دخترم را مدیون خانواده پدری او هستم.
و مادرم روز بعد نیمی از دارایی خانواده را به ما بخشید.
شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت.
آیا می دانید این داستان از کیست؟
ارنستو چه گوارا
داروک و nc60 عزیز: ممنون بابت داستانهای قشنگتون ولی زنها چهار دسته اند: زشت ظاهری و درونی، زشت ظاهری و زیبای درونی، زیبای ظاهری و زشت درونی، زیبای ظاهری و درونی. شما دسته اول و آخر را نادیده گرفته اید.
دوست عزیز، سوال شما مثل این میمونه که بخوای در مورد چگونگی انجام فلان اشتباه کمکت کنیم. لیکن دوست من اینجا چنین محیطی نیست. اینجا صرفا تلاش بر اینه که با به مشورت گذاشتن یک مطلب صحیح ترین پاسخ رو به مراجع داد. بنابراین انتظار چنین پاسخی بیهوده است.
لذا حالا که شما تصمیمتون رو گرفتین و کوتاه هم نمیاین، اینجا کسی نمی گه واسش فیلم بازی کنید، با دروغ دلشونو خوش کنید. تظاهر کنید و .... همه یک پاسخ به شما میدن. اگه تصمیمتون قطعیه، همانطور که دین میگه: مهرشون رو تمام و کمال پرداخت کنید، حقوقشون رو اجرا کرده، به روشی نیکو رها کنید. فوقش میگید تو این مدت نتونستم بهت علاقه مند شم. یا از عنوان علت معذورم . نیازی به دروغ هم نیست.
اینجا کسی شما رو به دروغ دعوت نخواهد کرد.
حالا که تصمیمتون رو گرفتید به نظرم این تصمیمتون مثل یک جراحی در زندگی شما و همسرتون (و حتی خانواده هاتون) هست و نیاز هست که قبل از این جراحی ، شما و همسرتون برای این جراحی از نظر روحی اماده باشید و همچنین آمادگی روانیتون برای این تصمیم توسط یک کارشناس تایید بشه. اگرچه کارشناسای این سایت (خانم آنی) این آمادگی رو الان برای شما تایید نکردند.
اولین مرحله برای شما: به نظرم 2 هفته صبر کنید. در این دو هفته سعی کنید اصلا به هیچ وجه به مسائل مربوط به این تاپیکتون فکر نکنید. سعی کنید در این دو هفته کارهایی که همیشه دوست داشتید انجام بدید و فرصتشو نداشتید انجام بدید. همین. فکر کنید همین دو هفته فرصت زندگی کردن داشته اید.
باز هم می گویم به نظرم تصمیم گیری برای شما، اون هم تصمیم به این مهمی که در سطر اول از عواقبش گفتم، الان بسیار نامناسبه و نیاز هست که در طی زمان آمادگی لازم رو کسب کنید.
بزارید بعد طلاق رو براتون تصور کنم
یه هفته بعدش این فکر مثل خوره ذهنتو می خوره چه دلیلی بود آخه ؟
1 ماه بعد کل فکرت مشغول اینه که اشتباهی کردم
می خواهی ازدواج بعدی کنی تو جلسه خواستگاری یاد خاستگاری قبلیت می افتی !
خیلی رک بگم ، نمی تونی از ذهنت خارج کنی
چون الان خودت رو نزدیک به مشکل ساخته شده می بینی برات بزرگ شده
ولی وقتی دور شدی ، می فهمی هیچی نبوده
این طور که به نظر میرسه شما تصمیم خودتونو گرفتین و دوستان هرچی بگن شما چسبیدین به تصمیم خودتون
اما میدونی چرا حالا نمیدونی چه جوری باید بری به همسرت بگی که می خوای ازش جدا بشی جوری که کمترین صدمه را ببینه؟!!!
چون اون قدر همیشه بهش (به یه آدم ) سطحی نگاه کردی و فقط از روی ظاهرش در موردش قضاوت کردی که نه شناختیش و نه روحشو لمس کردی تا بتوونی بهش نزدیک بشیو الان بدونی که رگ خوابش چیه!!
ما همسر شما را نمی شناسیم و نمی دونیم چه جور آدمیه ...با چه برخوردایی میشکنه...چه جوری خوشحال میشه...و نمی توونیم در این زمینه به شما راهنمایی کنیم..
اما چیزی که واضحه اینه که شما هم اونو نشناختین و حتی این زحمتم به خودتون ندادین که ایشونو صرف نظر از ظاهرش بشناسین...بهش نزدیک بشین
ببین...توی تموم چیزایی که از همسرت تعریف کردین، گیر دادی به اینکه ظاهرش بده...حتی سعی نکردی برای ما توصیف کنی چه تیپ آدمیه!!!!!!
دیگه دارم دیوونه میشم. ناراحتی ها و دلشکستنها از یک طرف، 1365 سکه از طرف دیگه.
1365 سکه به نظر من تاوان خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی کم و سطحی ای هست برای همچین اشتباهی که شما کردین
جالبه!!! یکی بیاد به من بگه ارزش زندگی و احساسات یه آدم (که تنها گناهش اینه که از نظر یه نفر زشته!!!)چقدره؟!!!!!!
سلام
ببخشید میگما.....
شما احیانا تو جلسه خواستگاری وبله برون تشریف برده بودین دیگه؟؟؟؟؟
دخترو که نپسندیدید:160:یک میلیارد ونیمم که مهر کردید:316:
اون موقعی که باید نظر میدادید وخودی نشون میدادید ودرمورد ایندتون تصمیم درست میگرفتید به خواب ناز فرو رفته بودین...
الان که کار از کار گذشته یادتون افتاده ابراز وجود کنید.......
تورو خدا قبل از هر حرف وکاری خوب فکر کنید
حتی اگه نصف مهریه رو هم ازتون بگیرن :325::316:
بابا خوشگلی مهمه اما نه به اندازه اخلاق وقلب مهربون ....یکم بیشتر به همسرتون نزدیک بشین شاید زیر ظاهری که نمیپسندید روحی باشه که دنبالشید.....
ببخشید حرفای تکراری زدم.....میدونم دوست ندارید.....موفق باشید
درود
طبق توصیه های مدیران سایت که صحیح هست نمی توان به شما توصیه ای داد. ولی من چند حقیقت را به صورت هینت میارم. تصمیم را خود شما می گیرید. حقیقیت ها را من می گویم.
- شما به نبودن با او می توانید مدتی زندگی بگذارنید! به عبارت دیگر، می توانید مدت کوتاهی او را اصلا نبینید و ببینید آیا فقط زیبایی او بوده که مهم هست یا خیر. این در تصمیمی که می گیرید مهم هست.
- مرحله دوم ریشه در نتیجه مرحله اول دارد. اگر هنوز هم زیبایی تنها معیار است جلسات مشاوره مختلفی برای شناخت جزئیات رفتاری همسرتان و ارزیابی معیارهای فعلیتان می توان گذاشت.
- مرحله سوم طلاق الزامما پایان همه چیز نیست. ولی عواقب بسیار وخیمی می تواند داشته باشد. تنها می تواند، نه اینکه قطعی است.
- مرحله چهارم، مهریه را می توان قسطی کرد و بالای 110 سکه آن حکم خاصی ندارد!! هرگز تا در مورد سه مرحله قبل فکر هایتان را کامل نکرده اید دست به مرحله چهارم اقدام برای طلاق و سپس مهریه نزنید.