RE: چطور تمرکز زدایی کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاجس
خوش به حال خانومت
بايد قدر شما رو بيشتر بدونه
مهم نیست که قدرمو بدونه یا نه.. میخوام بدونم توی این فرصت کوتاه برای تصمیم گیریش چطوری میتونم کنارش باشم . چطور حس اعتمادشو جلب کنم چون خیلی باهاش حرف زدم به تاثیر حرفامم کار نداشتم و ندارم فقط میخوام توی مسیر درست باشم و کار درست رو انجام بدم . چند روزیه دارم تمرین میکنم که اصلا به رفتاراش کاری نداشته باشم و رفتارم باهاش تغییر نکنه و به نظرم بهتر شدم .
هر چی صلاح خداست.. چندین بار اینو خواستم.. هر چی صلاحه
محمد آقا
لازم نیست شما کاری بکنی!
یک زن باید خودش با افکارش کنار بیاد! چون یک دختر هستم میدونم که زن ها فقط همدلی میخوان از مرد نه راه حل!
همسرت فقط میخواد مرد باشی! گاهی محکم و قوی و گاهی لطیف و مهربان! اما در همه حال مقتدر!
بین عقل و دلش جداله! فقط خودت باش و بگذار خودش به این نتیجه برسه که تو رو بخواد!
زیادی هم سمتش نرو! همدلی کردی باهاش تنهاش بگذار تا دلتنگت بشه و خوب رفتارت رو آنالیز کنه!
ضمنا ابر احساسات خانوما مثل ابر بهاره پس زیاد جدی نگیر برخی حرف ها رو :)
یک شخص ثالث هم کمک کننده هست راهنماییهاش مثل یک روانشناس!
صبور باش. ما خانومها گاهی حرفی که میزنیم حرف دلمون نیست و برای حفظ غرورمونه.
گاهی خانومها ممکنه حتی برای ناز کردن قهر کنن یا برای اینکه عشق و صبر مخاطبشون بهشون ثابت بشه بذارن برن
به ظاهر اما در دل فریاد می زنن که بیا دنبالم.
یکم شناخت خانومها وفهمیدن حرف دلشون سخته اما شدنیه ;)
مگه توکل نکردین؟
پس صبور باشین که صبر و توکل کلید گشایش هر کاریه.
بگذارین خودش به نتیجه برسه و یا از یک روانشناس کمک بگیره! فقط همدلش باشین.
انشالا که چیزی که خیره پیش میاد.
موفق باشین.
:72:
ممنون بهار شادی عزیز..
شما گفتی : ما خانومها گاهی حرفی که میزنیم حرف دلمون نیست و برای حفظ غرورمونه
میشه بگین این غرور در چه حده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی اینقد زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یه سوال خیلی برام مهمه که کسی که روزی بگه خیلی دوستت دارم و حتی ازت درخواست کنه با هم باشین و ..
و روز بعد بگه حسم بهت خالی شده و بهت اعتماد ندارم و ...
الان تکلیف این احساسات چیه .. دختر خانما شما بگین لطفا که این ینی علاقه یا عدم علاقه بالاخره؟ خیلی دوست دارم تکلیفم مشخص بشه :316:
نقل قول:
بله هم زیاده هم مهم! به واسطه همین غروره که زن مظهر حیا و ناز شده و باید خواسته بشه از سوی مرد و زن باید به
این باور برسه که مردش همه جوره میخوادش حتی اگر ناز کنه و مرد هم بنا بر قانون طبیعت باید ناز بکشه!
و اما در مورد اون جمله خانم شما ،
این یعنی درگیری و جدال بین احساس و عقلش!
شما فقط صبور باش!
همین!
با صبر و انجام کارهایی که من و بقیه به شما توصیه کردیم نتیجه مشخص میشه!
برای دیدن نتیجه صبور باش لطفا.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2012
ممنون بهار شادی عزیز..
شما گفتی : ما خانومها گاهی حرفی که میزنیم حرف دلمون نیست و برای حفظ غرورمونه
فقط یه سوال خیلی برام مهمه که کسی که روزی بگه خیلی دوستت دارم و حتی ازت درخواست کنه با هم باشین و ..
و روز بعد بگه حسم بهت خالی شده و بهت اعتماد ندارم و ...
الان تکلیف این احساسات چیه .. دختر خانما شما بگین لطفا که این ینی علاقه یا عدم علاقه بالاخره؟ خیلی دوست دارم تکلیفم مشخص بشه :316:
:316::316::316::316::316::316::316:
امان از دست تویی که هیچ حرف گوش نمیدی . دو رو زسعی می کنی توجه کنی . اما خون خونتو میخوره و آخر باز هم برمیگردی سر خانه اول
عنوان تاپیکت چیه آخه ؟!!!!!!1111:161::161:
قرار بود شما روی رفتارهای خودت متمرکز بشی . قرار بود تمرکز زدایی کنی از حرفهای همسرت و دغدغه آنها . اینهمه بهت راهکار داده شد باز هم حرف اولتو تکرار می کنی .....
هر کاری میخوای بکنی بکن ،هر راهی میخوای بری برو . راهنمایی های لازم داده شد و همش هم تکراریه .
این تاپیک قفل میشه و تا به آنچه راهنمایی داده شد عمل نکردی تاپیک باز نکن . یا راه خودتو برو که تاپیک نیاز نداره و مشورت . یا اگر میخواهی را ه درست را بری حرف گوش کن و تا عمل نکردی به راه کارها حرفها را تکرار نکن .
.