RE: ارتباط نامزدم با دختر دوست خانوادگی
الف-ح عزیز هر چه زودتر هر چه زود تر این رابطه رو هر جور میتونی قطع کن! من واقعا با توجیهاتی که همسرت آورده احساس خطر میکنم. و خیلی حرفاشو شبیه اوایلی که من موضوع شوهرم رو کشف کردم میبینم. مطلب اینه که شوهرت یک حورایی بااین رابطه احساس رضایت کرده و میخواد اون رابطه رو حتی به قیمت ناراحت شدن و زجر و عذاب کشیدنت ادامه بده!! باور کن براش سخته که این رابطه رو قطع کنه و روز به روز هم اینکار براش سختتر میشه.مخصوصا اگه طرفش به این رابطه اصرار داشته باشه. اون خانوم هم چون داره جدا میشه دنبال یک تکیه گاه میگرده و شوهرت رو پیدا کرده و به این راحتی ها دست بردار نیست!! اصلا کوتاه نیا و بهش بگو اینجور حرف زدن هم با یک زن شوهر دار که در آستانه طلاق هست برای تو غیر قابل تحمله و نمیتونی اینجوری ادامه بدی خیلی صریح و قاطع باهاش حرف بزن و اصلا کوتاه نیا!! به سختگیریاش هم توجه نکن اکثر مردا اوایل ازدواج چون شناخت کاملی از زنشون ندارن. سخت گیرند که به مرور این خیلی کمرنگتر میشه چون زنشون رو میشناسن!!
عزیزم این مورد رو اصلا دست کم نگیر. مطمئن باش اون زن از این کاراش منظوری داره!! یک جورایی برای زندگی ات نقشه کشیده! اون دختری که به شوهر من گیر داده بود چندین بار به من تلفن کرد و از کار خودش اظهار پشیمونی کرد و گفت دیگه از این کارا نمیکنه ولی بازم ادامه داد. و با چه سختیی تونستم از زندگیم بیرونش کنم. اینکه شوهرت بهش گفته معلومه که ازش خواسته بیشتر حواسشو جمع کنه. به نظر من قاطعانه براش مدت تعیین کن که باید توی این مدت رابطه ات رو قطع کنی یا صفحه ات رو ببندی و قاطع باشی و به هیچوجه کوتاه نیا!! قوی باش و از هیچ چیز نترس من برات دعا میکنم عزیزم.
سلام عزیزم
خیی ناراحت کننده است می دونم همه زن ها معمولا دچار همچینموضوع مشابه ای شدند پس نامید نشو
نمی دونم راه کاری که میگم درسته یا نه اما بهش بگو پس اگه ایراد نداره من جلوی خدت نظر خانواده خودت و خانواده خودم رو در مورد این موضوع جویا میشم
بکو شاید من دارم اشتباه می کنم بزار بپرسم اما جلو خودت اگه راضی به این کار نشد فشارت رو بیشتر کن و بزار بترسه از اینمه شاید کسی بفهمه
ساره جوون ممنونم از راهنماییت عزیزم .. اما دلم نمیخواد شخصیت همسرمو جلوی خانواده ها خراب کنم ..
زیبا کردستانی عزیز ممنونم از کمکت .. عزیزم امیدوارم مشکلت حل شده باشه و الان با همسرت خوشحال و شاد باشی .. عزیزم آخه من دو بار این کارو کردم .. باور کن خیلی قاطع باهاش صحبت کردم و صریح ازش خواستم این رابطه رو قطع کنه .. طرز فکر همسرم مرد سالاریه .. شاید به این علته که هیچ جوری حرفامو قبول نمیکنه و فکر میکنه اگه الان مثلا رابطه شو با اون خانوم قطع کنه یعنی حرف منو گوش کرده و من دیگه بهش زور میگم !! برا همینه که سعی میکنه زیاد بهم رو نده مثلا :311:
نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ..
بچه ها به نظرتون اینکه سرشو گرم کنم بهتر نیست ؟! مثلا برنامه بذارم برای اینکه شبها با هم بریم بیرون یا برم پیشش یا .......؟! اینجوری به نظرتون خودش کم کم این رابطه رو تموم نمیکنه ؟!
دلجوی عزیز حرف قشنگی زد .. من نمیتونم دائم دنبالش باشم که .. میخوام این مسئله ریشه ای حل بشه .. میخوام انقدر سرش گرم زندگیش باشه که حتی فکرم نکنه با کسی صحبت کنه .. اشتباه میکنم ؟!
نه بهترین کار همینه که تو در کنارش باشی
اما به شرطی که اول اون بفهمه که این کار درست نیست . نزارواسه شوهرت اینکار عادی شه چون اگه عادت کنه حتی اگه این بره دوست داره سرش رو با چیز دیگه گرم کنه
بعد سر کارش نزار تنها بمونه برو پیشش می دونم نامزدی اما تنهاش نزار شب ها رو در کنار هم باشید. اون مثل کسیه که دوچرخه داره اما نمی تونه سوارش بشه . مواظب حریمت باش اما تنهاش نزار .
ضمنا من نگفتم به خانواده اش بگو گلم گفتم بزار بفهمه که کارش از دید خودش هم ایراد داره
بگو که اگه ایراد اره بریم نظر مثلا بابات رو هم بدونیم ، شاید من اشتباه می کنم .
ببین مطمئن باش اون میدونه کارش ایراد داره و راضی به این کار نمی شه
ممنون ساره جون
متاسفانه اجازه ی این که شبها پیش هم باشیم رو نداریم چون خانواده ی من از اول نامزدی شرط گذاشتند ..
من فکر میکنم در حال حاضر بهترین کار اینه که بیشتر جذبش کنم سمت خودم و زندگیمون .. نمیدونم فایده ای داره یا نه اما از دست روی دست گذاشتن که بهتره .. :325:
بازم اگر نظری دارین یا حرفی هست که میتونه کمکم کنه خواهش میکنم بهم بگین :316: احساس میکنم همسرم داره راهشو کج میکنه و بعد یه مدت عادی میشه این قضیه .. خواهش میکنم نظرای پر مهرتون رو دریغ نکنید ازم :72:
سلام حرفهای فرشته مهربون رو دوباره بخون لطفا و بهشون عمل کن
نشستی به پیشرفت رابطه همسرت با یه زن نگاه می کنی!!!!!!!!
هر چه سریعتر و با سیاست این رابطه رو قطع کن
یعنی چی که بهش گفتم کمتر باهاش حرف بزن
خیلی قاطع تر از این حرفها باید باشی
واسه این پرسدم ناراحتی ات واسش مهمه این 1 پیشنهاد نمیدونم میتونه موثرباشه یا نه یه مدت خودتو بزن به افسردگی و ناراحتی بعد حتما میپرسه چته؟تو هم بهش بگو این کارات من رو ناراحت میکنه و.... از این حرف ها راستی چرا به 1 مشاور مراجعه نمیکنید تا اون باهاش صحبت کنه؟ عزیزم راستی این که میگی 2 زور 1بار چت میکنن اصلا طبیعی نیست ادم با کسی که واسش مهمه 2 روز 1بار حرف میزنه من خودم هروقت فیس بوک میرم چتم رو خاموش میکنم تعجب میکنم از شوهرت که 2 روز یه بار با این نیوشا چت میکنه مطمن باش خودشم میدونه کاراشون درست نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الف-ح
این چت ها رو من به همسرم نشون دادم .. گفتم ببین این خانوم رو شما یه حساب دیگه باز کرده و علاقه داره بهت .. ممکنه که تو نظری روش نداشته باشی اما این کاری که تو میکنی به خودت و من و نیوشا ضربه میزنه .. آبروت میره جلوی خانواده هامون چون اونا که نمیدونن تو قصدی نداشتی .. گفتم خوشت میاد من با یه نفر دیگه صحبت کنم ؟! حتی اگه اون منظوری نداشته باشه و یه رابطه ی سالم باشه ؟!
من تمام این حرفها رو با قاطعیت و آرامش و خیلی محکم زدم و ازش خواستم این رابطه رو قطع کنه .. اما دوباره شروع کرد به توجیه کردن و گفت دیگه زیاد نمیرم و کمتر باهاش صحبت میکنم ..
خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارین چون همسرم اصلا قبول نمیکنه که دیگه باهاش حرف نزنه و مدام میگه من منظوری ندارم و اونجا این چیزا عادیه و تو داری زیادی سخت میگیری ..
اقلیمای عزیزم ممنونم از حضورت ..
به خدا من هر جوری که فکرشو کنی گفتم .. هم حرفهای فرشته مهربان رو زدم و هم از حرفهایی که بقیه ی بچه ها زده بودن استفاده کردم .. باور کن گلم خیلی قاطع و محکم گفتم ..
آخه کدوم زنی خوشش میاد شوهرش با یکی دیگه حرف بزنه که من دوومیش باشم ؟!:302:
من بیخیال نیستم و از درون دارم داغون میشم .. چند بار تا حالا گفتم ولی بیشتر از این بگم به نظرت اون حساس تر نمیشه ؟ :316::316:
کارو جان ممنونم از نظرت .. نمیدونم این راه موثره یا نه .. اخه الان از نظر مالی خیلی تحت فشاره ( قسط داره )
برای مشکلات بزرگ تر از این هم مشاوره نیومد ! اعتقادی به مشاوره نداره و احساس میکنه خودش از پسش بر میاد ..
راستش از دو روز پیش که به نیوشا گفته بود اونی که باهاش حرف زدی خانومم بوده دیگه با هم حرف نزدن .. حتی دیگه پیغامم نمیذاره واسه ش .. این یه نقطه ی امید میتونه باشه ؟!!!!!
مواظب باش راه ارتباطشون رو عوض نکرده باشن
منظورم یه ایدی یا فیسبوک دیگه که شما ازش خبرنداری
مواظب باش
ببین دوست گلم ، این یه زنگ خطر بزرگه برات ، " بیا بغلم کن "
گفتن این جمله از سوی اون خانم به شوهر شما یعنی چی؟ دیگه ازین واضح تر؟ یعنی رابطشون به جاهایی کشیده که نباید می کشیده
از طرفی این مقاومت همسر شما برای قطع نکردن رابطه خودش گویای خیلی چیزهاست ، اگر واقعا چیزی نبود خوب راحت قطعش می کردند
چرا با وجود اینکه این رابطه باعث بروز مشکلات بین شما شده و به قول خودشون هم چیزی توش نیست ، باز دو دستی چسبیدنش و نمی خوان قطعش کنند؟
من نمیدونم شما چطوری باید برخورد کنی ، اینو خودت با شناختی از همسرت داری ، روحیات خودت و وضعیت زندگیت باید تشخیص بدی، اما باید سریعتر جلوشونو بگیری
شاید راه هایی که من میگم درست نباشه و کارت رو خرابتر کنه ، مخصوصا که طرف فامیل هم هست و باید محتاطانه تر عمل کرد. بهتره در مورد نوع برخوردت مشاورها نظر بدن اما باید زودتر قطعش کنی
من فکر میکنم شما قاطعیت لازم رو به خرج ندادی ، شما توضیحات خودت رو دادی ، بعدش باید خیلی جدی بهش میگفتی نمی خوای حتی یکبار دیگه ببینی که با اون خانم داره حرف میزنه (این کاریه که اگه من بودم میکردم ، شاید در مورد شرایط شما جواب نده، اینو خودت باید بسنجی)
زیاد مهم نیست که همسرت قانع بشه یا نه ، تو مورد به این تابلویی دیگه اینهمه دلیل آوردن بی معنیه ، اون خودش هم میدونه که داره چکار می کنه