RE: من با شوهرم بخاطر استخدام کارمند خانم مشکل پیدا کردم، کمکککک
جدا از اینکه شما بسیار شکاک هستید (که البته این میتونه در دراز مدت مشکلات بدی در زندگیتون به وجود بیاره)
میتونید با همسرتون حرف بزنید و دقیقا این جملاتی که اینجا نوشتید رو براش تکرار کنید.
اینکه شما میترسید بخاطر وضع خوب مالیشون اون دختر بخواد خواهر مطلقه اش رو برای شما....
ولی در کل بهتره بیشتر به خودتون (شما و شوهرتون) و عشق بینتون ایمان داشته باشید...
عزیزم من یک سوال ازت دارم و میخوام روراست جواب بدی عزیزم
میتونه کمک بزرگی باشه
شما و همسرت چجوری باهم آشنا شدین؟
باسلام،
به نظرمن شکاک بودن افت زندگیه من خودم این تجربه رو توی زندگیم داشتم وبه حدی روی شوهرم حساس بودم وکنترلش میکردم که به مرور ازمن کنده شد وبصورت پنهانی با بقیه ارتباط داشت ازمن میشنوی اگه زندگیت رو دوست داری افکارمنفی رو ازخودت دورنگهدار وبه جای اون به شوهرت برس وتا میتونی بهش محبت بکن تا احساس خلا نکنه . به شوهرت اعتماد داشته باش . به امید خوشبختی شما دوست عزیزم
سنجاب جان معلوم نیست فعلا دختره یا پسر حالا خیلی زوده، زندگی جان ممنونم راستش من با شوهرم در این مورد صحبت کردم و دغدغه هامو گفتم ولی اون فقط میگه تو باید به من اعتماد داشته باشی، مگه فکرمیکنی من حیوونم که بخوام اینکارو کنم، پس تعهدم و انسانیت و وجدان و مرامم کجا رفته، بهش گفتم دوست ندارم کاری رو که خودم کردم باعث از هم پاشیدگی زندگیم بشه، میگه فقط به من اعتماد داشته باش مطمئن باشه ضرر نمیکنی.
نادیا جان عزیزم ما از طریق سایت همسریابی با هم آشناشدیم.
نارسیس جان ممنون از راهنمائیت.
عزیزم دقیقا میدونستم از این طریق با هم آشنا شدین
تمام شک و دودلی هاتم فقط و فقط ریشه از همین مساله داره
من آشنایی از طریق اینترنت و سایت همسریابی رو زیر سوال نمیبرم
مخصوصا اینکه هر دوی شما طلاق گرفته بودین
عزیزم
شما در بین کسانیکه بهتون پیام آشنایی دادن این آقا رو به خاطر اینکه شرایطش خیلی خوب بود انتخاب کردین
و همیشه این ترس رو دارین که کس دیگه ای (مخصووووووووصا مطلقه) شوهر شما رو به خاطر شرایط خوبی که داره انتخاب کنه
ریشه شک و هراس شما پیدا شد :303:
ایشون هم شما رو انتخاب کردند و به شما وفادارند
دیگه به زندگیتون برسید و ترسها رو رها کنید
مرسی نادیا جان، شاید واقعا ریشه در همین مسئله داره. ولی خیلی از اینکه توی نت یا چت بره ترس ندارم چون فکر نمیکنم اینطوری باشه، بیشتر از ارتباطات دیگه میترسم. :323:
من امشب وقت مشاوره دارم، برم ببینم چی میشه.