RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید
سلام به تک تک دوستان
از همتون ممنونم
آقای mahmoud777 ممنونم ازتون،منم تاپیک شما رو خوندم ولی اون موقع هنوز عضو نبودم بخاطر همین نمیتونستم جواب بدم،آقا محمود داداش منم دقیقا هم قد شماست شما کوتاه قد به حساب نمیاین فقط شاید بلند نباشید،کوتاه قد اونیه که تو لحظه اول که میبینیش فقط قدش به چشمت میاد
و در مورد نظر شما راستشو بخواین خیلی خوشم اومد(کیف کردم) که گفتین دوست دارین همسر آیندتون فرم بدنش اینجوری باشه (ایشالا که نصیبتون بشه :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
یکی از عروسای فامیل ما چهارشونه هست و البته صورت زیبایی هم داره.روهم رفته خیلی جذاب هست(البته با آرایش بدون آرایش فقط میشه گفت یک کم قشنگ هست)
تا الان ندیدم کسی بگه فلانی بد هیکل یا زشته.کلا چندان مهم نیست که بخوای اصلا بهش فکر کنی.
نمیدونم شما آقایی یا خانوم،لطفا اگه مایل بودی هم اینو بهم بگو هم لطفا این سوالمو ج بده
تا حالا شده با دیدن اون خانوم پیش خودتون فکر کنید هیکلش چقد مردونه اس؟
سلام
من خانم هستم ولی از نظر خانمها و آقایان توی فامیل ما اون ظاهرش خیلی خوبه.
پسرهای دیگه فامیل هم همزمان خواستگارش بودن که اون نهایتا همسر فعلیش رو انتخاب کرد.
البته نکته ای که هست اینه که قد بلندی داره و چهره اش هم قشنگه.مانتوهای کت ی میپوشه که خیلی به اندامش میاد.
گذشته از اینها با لطافت زنانه رفتار میکنه امکان نداره کسی پیش خودش فکر کنه این خانم ظاهر مردانه داره
ای بابا دختر منم چهارشونه م ، اصلنم ناراحت نیستم ، هیشکی هم نمی گه مثه مردا می مونم ... ممکنه یه آدمی همیشه پیدا شه که بگه مثلا ئه چه لباست بهت نمیاد ، تو تا قبلش داشتی حتی شاید از لباست لذت می بردی ها... حرف خیلی ها رو باید رو زمین گذاشت ، معیارهای زیبایی آدما با هم متفاوته ، همون آدمی که به چشم یه نفر زشت می آد به چشم خیلی ها ممکنه زیبا باشه ... مثال نقض فکرت هم یه عالم زن حتی زشت دیدم که شوهرش حرفش همینه که از همه زیباتره ... نه این که بخواد الکی بگه ها واقعا این جوری فکر می کنه ...
تو مشکلت ظاهرت نیست به نظر من ، مشکلت همون کمبود اعتماد به نفسه ... اون که خوب بشه نمی شینی به این چیزا گیر بدی . اگه ب تو به این نتیجه برسی که شونه هات مشکلی ندارن ، مطمئنم یه چیز دیگه برا خودت پیدا می کنی بابتش حرص بخوری ، امروز اینه ، فردا چیزای دیگه ...
حتی گیرم که این طور باشه که می گی و واقعا زیبا نباشه ، اگه تو روش حساس بشی دوروبری هاتم حساس می شن . اگه ازدواج کنی و هی بخوای جلو همسرت زوم کنی رو این مسئله اونم شروع می کنه به فکر و مقایسه تو با دیگران ... خودت رو دوست داشته باش ، مطمئن باش دیگران هم دوستت دارن و زیبایی تعاریف متفاوت داره ولی در همه ی تفاوت هاش زیبایی از یه مجموعه میاد که تو این مجموعه خیلی وقتا صفاتی از آدم هم ناخودآگاه ترکیب می شن با صفات ظاهری ...
سلام 1dokhtar عزیز
خوبی؟
اینو جدی میگی که چهارشونه ای؟شاید شما کلا درشتی،من قدمم بلند نیست، میشه قدتو بپرسم عزیزم؟
میدونی چرا باورش برام سخته چون احساس میکنم خانمایی با شونه های پهن خیلی تعدادشون کمه،شاید 1%
این نظر منه وگرنه همچین آماری که وجود نداره،من انقد حساسم و دقت میکنم آمار دستم اومده:)
شما اگه واقعا اینجوری باشی باید بالاتنت شبیه 7 باشه(شنیدی که هیکل هفتی البته خب نه به شدت آقایون ولی یکم بیشتر از بقیه خانما) اینجوری هستی؟
این حرفتو کاملا قبول دارم اگه این مشکلم واسه خودم حل کنم از یه جای دیگه ام ایراد میگیرم،من فقط به ظاهر خودمم حساسما وگرنه نسبت به دیگران اصلا اینجوری نیستم،اتفاقا همه رو خوشگل میبینم و همه رو دوست دارم فقط خودمو دوست ندارم و این خیلی بدء خودم میدونم.
سلام عزیزم :46: مرسی
من قدم 167 سانته ولی باز به نظر من تاثیری تو مسئله نداره ... نگا کنا ... دنبال اینه که حالا بگه تو مثل من نیستی. من یه عالمه زن دیدم این مدلی . بد نیست به خدا ... ول کن ... سخت نگیر الکی ... مطمئن باش کسی که تو رو دوست داشته باشه ، حتی اگه عیبی داشته باشی به چشمش نمیاد مگه این که تو به چشمش بیاری . چند نفر اصلن این حرفو تا حالا به تو زدن که حالا گیر دادی بهش ؟ چند بار اینو گفتن ؟
من تازه که قد کشیده بودم یکی از آشناهای نزدیک مون این قد ، بلند قدی منو مسخره می کرد که من همیشه دلم می خواست قدم کوتاه تر بود . بعد که بزرگ شدم دیدم خانوم آرزوی قد منو داشت و از حسادتش بود . تو چه می دونی پشت حرف کسایی که اینا رو می گن چیه ؟
رو خودت کار کن دختر
راستی من تست اعتماد بنفسم دادم،جوابش این بود: شما فردی فاقد اعتماد بنفس هستید!
حالا موندم کدوم علته کدوم معلول؟ چون اعتماد به نفس ندارم رو خودم عیب میذارم یا چون عیب دارم و عیبمو به روم اوردن اعتماد بنفسم گرفته شده؟
سلام مجدد به الهام خانم .. حالتون چطوره حرفای دوستان چقدر روی شما تاثیر گذاشته الان در وضعیت بهتری قرار دارید من خیلی نگران شمام خواهر گلم چون اگه به خودت زیاد سخت بگیری تو زندگیت تاثیر بدو بدتری خواهد گذاشت ولی بازم میگم از نظر من یعنی اونجوری که تو ذهنمید شما باید خیلی خیلی جذاب باشید در ضمن در جواب سوالت باید بگم که اعتماد به نفس نداری ببین به منم خیلی میگن قدت کوتاهه ولی چه ادمایی /// ادمایی که خودشون شخصیت ندارنو چون تو خودشون عیب میبینن و میخان با ایراد گرفتن از دیگران عیب خودشونو بپوشونن چون من شاگرد اول کلاس بودم نقطه ضعفی از من نداشتن هی گیر میدادن به قدم حالا واقعیت اینجاست که تو ممکنه 200 نفر اطرافت باشن و 10 نفر این موضوعو بروت اوردن تو باید اون 190 نفرو که بهت چیزی نگفتنو تازه ازت تعریفم میکنن ببینی نه اون 10 نفرو
تو چقد ماهی عزیزم:46:
خوش بحالت خانوم خوش قد و بالا،قربونت برم اون قسمتایی که های لایت کرده بودم جوابش برام مهم بود
نگفتی بالاتنت واقعا شبیه 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب اون تابلو بوده از حسادته ولی مال من که تابلو نیست این حسنه یا عیب!میگن واسه آقایون حسنه واسه خانما چیزی نمیگن
کسایی که دقیقا به این قضیه اشاره کردن 5-6 نفر بودن
تو یکی از پستامم نوشتم چی بهم گفتن عزیزم
ببین این ه تو بالا تنت شبیه هفته چه برای اقا چه برای خانم یه حسن بزرگه خاهر خودمم قدش 164 و بالا تنش هفتیه میدونی چند تا دختر میشناسم که ارزو دارن هیکل تو رو داشته باشن دارن میرن ورزشو خودشون و میکشن تا مث تو باشن تو عصر قاجار که زندگی نمیکنیم که هیچ زنی ورزش نمیکرد تو عصر الان جذاب ترین دخترا و مدل ها مث تو هستن میدونی چند سال ورزش میکنن تا مث تو بشن پس باید از امروز با قدرت بری جلوی ایینه و به این مشخصه ای که تو ظاهرته افتخار کنی و حس غرورو بهت دس بده که مث مدلی امریکایی هستی اینارو واسه دلخوشکنی تو نمیگم بلکه هر چی میگم عین حقیقته
سلام mahmoud777
ممنونم، شما چقد مهربونی، تاثیر که حتما داره بشرطی که خودم بخوام بنظرم یکم زمان میبره
شما لطف دارید ممنووووووووووون،آره واقعا میتونه باعث شکست تو زندگیم بشه،بطور کلی نبود اعتماد بنفس جلوی موفقیت و پیشرفت هر آدمی رو میگیره حالا فقدانش هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه.
وجود دوستای خوبی مثل شما که بازم برمیگردین به تاپیکم سر میزنین خیلی خوشحالم میکنه:72::72::72:
خیلی ممنوووووووووووون محمود خان
حرفات جدا به دل میشینه،واسم دعا کن عاقل شم و حرف حرف خودم نباشه در واقع دعا کن بتونم خودمو دوست داشته باشم.
بازم مرسی.