RE: نظر نامزدم برای مهریه ،نصف اموالش است + تهیه ی جهیزیه با هم....
[b] فرهنگ عزیز من فقط میخوام در مورد مهریه صحبت کنم چون بقیه ی مسائل واسم حل شدست....
نظر خواستگارم رو در مورد مهریه گفتم که گفته نصف اموال و نصف جهیزیه
اما میخواستم نظرتون رو بدونم در مورد این که اصلا مهریه نگیرم.....که دوستان و شما تا یه جاهایی جواب دادین....
به هر حال مرسی از راهنمایی هاتون
اگه تجربه ی دیگه ای دارین خوشحال میشم بگین.....
:72:
سوالات من ربط مستقیم به تصمیمت در مورد مهریه داره.شاید با زبون بازی باعث شده مهریه نخوای یا قبل از آشنایی هم
در مورد مهریه همین فکرو می کردی؟
اینو میدونم زبون باز نیست.......مطمئن هستم
پس این گزینه رد میشه....
در مورد مهریه هم بهش فکر نکره بودم تا به حال......واسه همین میخوام از راهنمایی های شما استفاده کنم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
سلام دوباره به دوستان عزیزم:72:
مرسی از راهنماییهاتون.استفاده کردم
من فکرام روکردم و با نامزدم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که:
چون نامزدم رو دوست دارم و شناخت روش پیدا کردم به این مرحله رسیدم که مهریه ضامن خوشبختی نیست(البته دوستان هم اشاره کردن به این که مهریه تضمینی نیست و نمیتونه دوامی باشه برای ادامه ی یه زندگی موفق) و تصمیم گرفتم هیچ چی از ایشون به عنوان مهریه و حقوق درخواست نکنم...
حالا میخوام دوستان در مورد این فکرمن نظراتشون رو بگن
برای جهیزیه هم هر چه در توانمون هست تهیه کنیم....(خانواده ها اصلا کاری بهمون ندارن که کی چی آورد و کی چی نیاورد........)
شوکا جان
هیچ کس با هدف طلاق عقد نمیکنه
هیچ کس به صداقت شوهرش شک نداره وقتی داره عقد میکنه
هیچ کس فک نمیکنه نامزدش دروغ گو و سوء استفاده گر هست و باهاش عقد کنه
تاپیک شما ۴۳ پست داره که تقریبا همه میگن پذیرش شرایطی که میگی اشتباه است
و شما مرتب جمله خودت که در واقع جمله نامزدت باشه را تکرار میکنی.
یه بار دیگه پست های خودت را ببین
کاری که میخواهی بکنی اشتباه است
مهریه که رسمیت و سندیت قانونی داره وقتی میخوای بگیریش چند سال باید دادگاه بری و بیائی
بعد نصف اموال را با کدوم قانون و پشتوانه میخوای بگیری
اونم همسر شما که تابعیت کشور دیگه هم داره و وقتی دستت ازش کوتاه شد ......
الان سوالات چیه ؟
سلام دوباره......
یه عده میگن مهر کنیم تا شوهر هوس نکنه دست از پا خطا کنه و بمونه سر خونه زندگیش!!! ولی موندنی که دلی نباشه آیا ارزشی خواهد داشت؟؟!!
شوکای عزیز!
من خودم هم با نگاه مادی به مسئله ازدواج موافق نیستم، اما بحث حقوقی جداست، صحبت از حق توست!!
زندگی فراز و نشیب فراوون داره، همیشه گل و بلبل نیست کما اینکه همیشه هم روز های سختی نداری. اما دوست من توجه کن و حالا تصور کن، چندین سال از زندگی مشترکت گذشته و هم شما و هم همسرت زندگی خوبی رو کنار هم دارید( از ته قلب برات آرزو مندم) حالا یه مشکلی پیش میاد (خدای نکرده) مشکلی نه چندان بزرگ و غیر قابل حل اما همسرت مطابق انتظارت ظاهر نمیشه؛ توقع تو خیلی بالاتر بود. حالا یه کوچولو به مکالمات درونی ذهنت توجه کن بهشون گوش کن: "من! منی که از حقم گذشتم، می تونستم بگم 2000 تا سکه مهرم کنه من بهش اعتماد کردم، حقم این نبود" ببین این مکالمه ذهنی بارها تو زندگی سراغت میاد (چون زندگی پایین و بالا زیاد داره)، و میتونه آزار دهنده باشه و بعضا باعث رفتار های نسجیده ای بشه که دقیقا از همین ایده در ذهنت نشأت میگیره (چون مواردیش رو دیدم میگم). پس اگر احساس میکنی داری از حقت میگذری، این کار رو نکن!
ازدواج در واقع یک عقده یعنی قرار داد! همه چیز باید مکتوب باشه چرا؟ چون آدم ها از سر دلخوشی و برای رضای دل طرف میتونن خیلی چیزا بپرونن!!!
اما موظف به انجام چیزی هستند که پاش رو امضا کردن!!!!
خب یه ضرب المثلی داریم که میگه قبل از ازدواج چشمات رو خوب باز کن و بعد از ازدواج اونو ببند!
اما ورژن دانوبی اش اینه: با چشمان باز زندگی کن!!!
برات آرزوی خوشبختی دارم
موندنی که دلی نباشه ارزشی نداره ولی اونی که حطا می کنه باید جزاشم ببینه.
شوکا جان وقتی صحبت از مهریه میشه بحث موندن و نموندن مطرح نیست. به نظر من اگر بتونی مهریه ات را نصف اموال فعلی بذاری بهترین کاره. اما چجوری؟ دقیقا ببینید الان ملک یا زمین چی داره؟ بگو از همینا همین اول کاری هم تو مهریه ات بذاره و هم به نامت بزنه. من فکر میکنم تو مهریه نباید دنبال بعد مادیش باشی. ممکنه سکه از نظر قیمتی بیشتر به دردت بخوره اما برای تویی که داری میری مملکت غریب بهترین چیز اینه که مثلا اگه آقا خونه داره نصف ازش تو مهریه ی تو باشه. ولی نصفی که همین الان تعیین بشه. یعنی دقیقا مطابق سنت ایران. به نظر من مهریه به شیوه ی غربی به درد کسی میخوره که خودش و دو نسل قبل ترش تو همون کانادا زندگی کرده باشن. یعنی مطابق با فرهنگ غربی ها باشن. فرهنگ و نیازها و روحیات ما ایرانی ها خیلی متفاوته