عزیزم برای جواب این سوالات باید بری و تاپیکهای قبلی منو بخونی
http://www.hamdardi.net/thread-22637.html%29
اینم لینکش
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم برای جواب این سوالات باید بری و تاپیکهای قبلی منو بخونی
http://www.hamdardi.net/thread-22637.html%29
اینم لینکش
دوست عزیز واقعا برام ناراحت کننده بود. امیدوارم که روزهای خوشی در انتظار شما باشه.من هم سابقه طلاق رو در دوره عقد داشتم و بعد از دو سال دوباره ازدواج کردم هر چند حالا هم مشکلاته زیادی دارم ولی از اون دو سال تنهاییم خیلی بهتره.من سر ازدواج دومم یه خورده بی دقتی کردم امیدوارم شما با دقت تمام دوباره ازدواج کنید.:72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام عرض می کنم
کی گفته چون شما مهر طلاق تو شناسنامتون خورده حتما باید با یکی مشابه خودتون ازدواج کنین؟
خوب کسی که طلاق می گیره یه مقدار شانسش نسبت به دختر مجرد کمتر میشه ولی همون طور که خودتون گفتید خواستگار زیاد دارید و این یعنی شانس و موقعیت زیاد.
امیدوارم این بار با دقت و کمک گرفتن از خانواده انتخاب درستی بکنید و بتونید ذات آدمها رو تشخیص بدید
2 تا چیز هست گفتم بگم
یکی اینکه خودتون هم می دونید که شرط و شروط به هیچ وجه تضمینی نمیده ولی بنا به گفته جناب babyبهتره زمان عقد نوشته بشه
2 مساله بچه مهمه امیدوارم اینطوری نشه که خواستگاراتون از رو نقشه قبلی یا از روی احساس اول قبول کنند بعد مثلا اذیت کنند یا بزنن زیرش موضوع بچه رو بیشتر بررسی کنید
خیلی ازتون خوشم میاد و امیدوارم همیشه طبق گفته خودتون باشید که به خاطر ازدواج به هر خفتی تن نمیدید یا برای ادامه زندگی و نگهداشتنش تن به ذلت نمی دهیدولی سر به دار می دهید!:227:
خلاصه من خیلی وقته بیشتر خواننده هستم تا نظر گو ولی گفتم بیامو آرزوی خوشبختی کنم امیدوارم یه پسر خوشگل از هر لحاظ گیرت بیاد
خيلي برام قابل تحسينيد.
هرچند به قول دوستان اي تاپيك تاريخ گذشته ست،اما دوست دارم اينو بگم كه نبايد به همه خانم ها يا آقايوني كه طلاق گرفتند به يه چشم نگاه كرد،يا كلا بهشون يه ديد ديگه داشت.
به خدا بعضياشون خيلي خيلي ماه اند!فقط شانس نياوردند يا بي دقتي كردند.
دلم گرفت ياد عزيزترينم افتادم...
Hamdardi2 عزیز
از شما و تمام دوستانی که به من لطف دارند ممنونم
مهم اینه که دید خودمون رو تغییر بدیم و اول از همه فرهنگ خودمون رو بالا ببریم
خداروشکر به لطف شما دوستان و خانواده و فامیل و دوستان و همکارام
حالم خیلی خوبه
و هرروز هم موقعیتهای بهتری جلوی روم قرار میگیره
من از زندگیم راضیم و آرزوی خوشبختی برای همه دارم
یاحق