سلام
اگر تهرانی هستید میدونم که دکتر شیری دوره های ترک چسبندگی عاطفی رو برگزار میکنه البته دی وی دی های دوره هاشونم می فروشن. فکر میکنم مفید واقع بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر تهرانی هستید میدونم که دکتر شیری دوره های ترک چسبندگی عاطفی رو برگزار میکنه البته دی وی دی های دوره هاشونم می فروشن. فکر میکنم مفید واقع بشه.
مرسی از توجه شما پارمیدا.
من تهران نیستم.
ممنونم از تون.
دوستان من درخواست دادم چرا عوض نمیشه نام کاربریم؟
نماز روزه ها و عباداتتون قبول. براتون روزهای پر آرامش طلب کردم.
دوستون دارم. میام باز:43:
سلامی دوباره.:43:
صبحتون بخیر.
براتون روزهای آرام آرزومندم دوستانم.:46:
از وقتی یکم فهمیدم دنیا چی به چیه و به اصطلاح یکم بزرگ شدم.7سال میگذزه.
تو این 7سال اشتباهات زیادی کردم و راه های غلطی رفتم و ضربه های زیدی خوردم از هر نظر. عاطفی روحی درسی.....
اما خب عوضش الان یه عالمه تجربه دارم و میدونم چی درسته چی غلط.
خدارو شکر میکنم :
که الان 22 سالمه و وقت برای جبران خیلی دارم. مخصوصا از نظر تحصیلی.
که از نظر عاطفی هیچ وابستگی به کسی ندارم و همین فرصت زندگی عاقلانه رو بهم میده.
که دیگه همه چی رو از بی نتیجه موندن این روابط دوستی میدونم و وارد رابطه ای نمیخام بشم.
که شانس یه زندگی خوب رو دارم و همه چی دسته منه.
خدایا شکرت:323:
خب دوستانم. این 7سال خوب یا بد گذشت. نمیخام بگم گذشته رو دور میندازم و زندگی جدید میخام. نه من گذشته رو میپذیرم و با عدم تکرار مسایل غلطش زندگی جدید رو میسازم.
تغییراته من:
1.اخلاق عمومی من: از روزی که این تاپیک باز شد من تلاشم رئ برای عدم محبت زیدی کردم و الان خیلی راضیم از خودم.و اصلا حس بدی ندارم. فقط به اندازه ظرفیت آدما باهاشون برخورد میکنم و دیگه مهربان بازی الکی رو رها کردم.
به افتخار خودم:311::104::104::104:
2.افکار و رویاها:
یه چرخ تو تالار زدم دیدم چقدر زیادن دختر پسرایی که از وابستگی عاطفی رنج میرن و دارن عذاب میکشن. گفتم حالا که خدا اینقدر به من کمک کرده و این مرحله رو خیلی سریع رد کردم و الان در عذاب نیستم و وابستگبی عاطفی به کسی ندارم چرا پس فکر و ذهنم رو وابسته کنم؟:316:
هرچی فکر کردم دیدم زندگی من فقط مربوط به منه. و دیگران منتظر نشسته اند تا ببینند من چه مینم. حتی به من هم فکر نمیکنند پس من چرا خودم را غرق رویای مقبول بودن نزد دیگران بکنم؟
دیگرانی که حتی انها را به ندرت میبینم.
من میخام زندگی کنم. موفق و شاد باشم. تلاش کنم. اما برای خودم نه برای خوشامد یا بدآمد دیگران.
3.هدف من:
من در تمام این 7 سال همش در تلاش بودم که کسی را به عنوان همراه زندگی کنارم داشته باشم و با اون شاد و خوش باشم.و در شادی و غم همراه هم باشیم.
اما الان میخام خودم به تنهایی شاد بودن و لذت بردن از زندگی و حل مشکلات و ناراحتی را تجربه کنم.چون من تا به تنهایی این مسایل را تجربه نکنم در کنار شخص دیگر هم نمیتوانم.
اما این شخص دیگر 100% دوست پسر نخواهد بود. من دیگه دچار هیجانات عاشقی نیستم. به دنبال دوست داشتن عقلانی و پایدارم که جز با ازدواج ممکن نیست.
اون هم دست خداست و به وقتش هر اتفاقی به صلاحم باشه برام میفته به خدا میسپارم اینو.
من باید درسم رو بخونم و زیبا زندگی کنم.
برای خودم.برای لذت و رضایت خودم........
پر حرفی کردم.
معذرت.
بلاخره اسمم عوض شد!
سلام دوستان خوبید؟
من خیلی نرمال تر و طبیعی تر از قبل زنگی میکنم. خیلییییییییییییییییییی.
اما بازم گاهی اون افکار میاد سراغم.
همش به خودم میگم خب بعد از 7 سال طبیعیه که یه شبه نشه ترک کرد.
اما هربار که میرم تو فکر تا چندین ساعت از خودم ناامید میشم.:316:
شروعش دست خودته. یعنی باید سعی کنی توی فکر رفتنو شروع نکنی. وقتی می بینی می خوای شروع کنی به فکر کردن به خودت مهلت نده. یه کاری رو بکن که خیلی دوست داری. مثلا شاید کلاغ پر رفتن چند تا دونه خوشحالت کنه! یا شاید دلت بخواد پنجره رو باز کنی و بیرونو نگاه کنی. بهتره یه کاری بکنی که ورزش باشه که یه کمی با انرژی بدنت همراه باشه. مثلا شاید بخوای از این حلقه هوپ ها دور کمرت بچرخونی (من خودم بلد نیستم) یه کار کوچیکی که زمان زیادی نبره و دوسش هم داشته باشی.
ناامید هم نشو. همش هم قربون صدقه ی خودت برو :)
new girl سلام
جا داره اسم جدیدت رو بهت تبریک بگم
خیلی اسم قشنگیه و میتونه شروع خوبی باشه
پس new girl عزیز برای شروع سر فصلی زیبا با اراده محکم جلو برو
موفق باشی:72:
new girl (محبوب سابق)سلام
نام کاربری زیبایی انتخاب کردی.استارت خوبی زدی اما همون طور که خودت هم اشاره کردی یه شبه همه چی حل نمیشه
ایمان داشته باش که روزهای خوبی در پیش داری:104:
meinoush
ویدا@
amiran
ممنونم ازتون که از ابتدا کنار من بودید و الانم تنهام نمیذارید. ممنونم به اندازه همه دنیا.
دوستون دارم و تقدیم به شما:72::72::72::72::72:
دوستان آره من خیلی بهتر شدم.
و برای ترک کامل نیاز به تلتش و صبر بیشتر و مدیریت افکارم هست.
یعنی تا میرم سمت رویا باید افکار و جکلات تاکیدی رو بیان کنم تا به خودم بیام. تا حد خیلی زیدی هم جواب داده تا الان. ولی خب بازم میگم خوب خوب نشدم هنوز به طور کامل.
بله پیاده روی میرم و خوبه.
اما مشکل دیگه اینکه هنوز واسه درس ترغیب نشدم و به اصطلاح حال درس خوندن ندارم اصلا.
اسم باسلیفه ای انتخاب کردید. تولد مجدد شما رو تبریک میگم. :104:
New Girl من رو یاد ترانه Here I am میندازه که توسط برایان آدامز اجرا شده.
It's a new world, it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day, it 's a new plan
- - - -
چرا ترغیبی به درس ندارید؟ احساس خستگی میکنید؟ از به چالش کشیده شدن هراس دارید؟ درک مناسبی از دروس گذشته ندارید؟ درسها روی هم انباشته شدند؟. سعی کنید علت بی حوصله بودنتون رو پیدا کنید. آیا به مدتی آرامش و تفریح نیاز دارید؟
new girlعزیز سلام
خوشحالم که می بینم بسیارعاقلانه برای زندگیت برنامه ریزی کردی و درس خوبی از اشتباهاتت گرفتی ، این بسیار ارزشمند هست.
برایت آرزوی موفقیت روز افزون می کنم و تاپیکت را به نتیجه رسیده اعلام می کنم.
.