RE: <<<باغ همدردی 3>>> آشپزخانه همدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
فرهنگ جان این (توبه) کدوم توبه هست .اونی نیست که آدم پشیمون از کاری میشه
میره در خونه خدا (توبه) میکنه .
یا منظور از (توبه) همون تابه نیست که داخلش غذا درست میکنند.
این رو بم توضیح بده گیج شدم.
وسط غذاپختن چراباید توبه کنم.[/color]:311:
:311::311:
يعني به حدي بلند به اين پست خنديدم كه مامانم وحشت زده از خواب پريد و اومد ببينه چمه:163:
البته خدا خيرم بده داشتند خواب ميموندند
ازونجايي كه نبايد پست غير اشپزي ميزاشتم(نتونستم اخه خيلي بامزه بود:311:)
منم تجربه مامان بزرگ دوستمو ميگم
واسه اينكه طعم چاي عوض نشه مثلا شما چاي رو دم كرديد و به هر علتي چند بار ميخواين از همون چاي استفاده كنيد ايشون ميگفتن فقط كتري رو روي اجاق بزاريد و قوري رو كنار بزاريد
در واقع فقط اب جوش درست كنيد و قوري رو روي كتري نزاريد, چاي همون طعم تازه رو داره
البته راستش من هربار اين كارو كردم هيچ كس تاييد نكرد و مخصوصا بابام كه اصلا توهين ميدونن چاي تازه دم نباشه
حالا شما انجام بدين شايد نظر شما هم با مامان بزرگ يكي بود
وااااي خدا خيرت بده پدر بزرگ كلي خنديدم دم سحري:311:
ببخشيد پابرهنه اومدم وسط اشپزخونه تون:82:
خانم بهار شادی این دستور پیراشکی تون را انجام دادم بر خلاف ظاهر ساده ی دستور خیلی سخت بود! ماهیتابه ام هم کوچیک بود و توش جا نمی شد بعد کلی ازم انرژی گرفت باید افطاری و سحری را با هم آماده می کردم. دم اذان دیگه ضعف کرده بودم الان درست کردم اما هنوز تست نکردم بگم ارزشش را داشت یا نه!
اینقدر خسته شدم حال خوردن ندارم!
آشپزهای گرامی تالار به گوش باشید.
یک طرفند در آشپزی بهتون یاد میدم خواهشن بکسی یا فامیلی یاد ندین.
آخه کلی تحقیق کردم بابتش.
برای تهیه آب گوشت و هم آب گوشت خوشمزه بشه و مزه گوشت بده .
یک تکه گوشت به مقدار 100 گرم میخریم. فکرکنم بشه 2200تومان بعد گوشت را دوره دستمال توری میپیچیم.
و با یک نخ محکم میبینیدم.
وقتی که مواد لازم رو داخل گابلامه همون قابلامه ریختیم وچندقیقه مانده که غذا جا بیوفتد.
آن گوشت را داخل آب گوشت گذاشته به مدت 10 دقیقه بماند .و بعداز آن گوشت را برداشته داخل یخچال میگذاریم
همین کار رو چندین بار میشود از یه گوشت 100 گرمی استفاده را برده و هم غذا مزه گوشت میده هم گوشت را بارچندم استفاده میکنیم.
به علت گرانی مرغ میتوان همین طریق مرغ را هم استفاده کرد.
به زودی من یک شرکت تولید مرغ کیسه ای میزنم. شکل همون چای کیسه ای میباشد.:311:
((((شرکت تولید کننده مرغ کیسه ای پدر بزرگ
ارزان با سرفه)))
:311::311:
سوپ مجلسی که ازش صحبت کرده بودم سوپ قارچ بود. راستی شماها سوپ قارچ رو چطوری درست میکنید؟ بگید تا منهم بعدش دستور سر آشپزو اینجا بیارم. یه چیزی هم بگم؟ حالا باشه بعدا میگم فعلا تو خماریش بمونید تا بعد:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
خانم بهار شادی این دستور پیراشکی تون را انجام دادم بر خلاف ظاهر ساده ی دستور خیلی سخت بود! ماهیتابه ام هم کوچیک بود و توش جا نمی شد بعد کلی ازم انرژی گرفت باید افطاری و سحری را با هم آماده می کردم. دم اذان دیگه ضعف کرده بودم الان درست کردم اما هنوز تست نکردم بگم ارزشش را داشت یا نه!
اینقدر خسته شدم حال خوردن ندارم!
آره قبول دارم زمان زیاد می بره. البته من در عرض 1.5 ساعت 30 تا پیراشکی آماده کردم یعنی هم موادش
رو ، هم پیچیدنش رو هم سرخ کردنش.
آره ارزش داره. خوشمزس. فقط باید داغ باشه موقع خوردن. از پیراشکی های بیرون خیلی خیلی خوشمزه
تره. بیرون روغن سوخته و آشغال میریزن توی معده آدم. حالا خوب درست کرده بودین؟
================
پدر جان
شما چرا این وسط آشپزی هی پارازیت میندازی؟ :)
منظورتون ارزان و با "صرفه" هست دیگه :D شاید مرغاش چون تو فریز موندن سرفه می کنن :311:
خدا رحم کرد شما آشپز نشدی. ما غذا می پزیم شما هم که ازت سنی گذشته توی خوردنش
همکاری کن.
================
بی دل جان
عزیزم سرآشپز مخصوص دربار شدی رفت؟ یک انتخاباتی چیزی! :)
سوپ قارچ رو من متفاوت درست می کنم اما الان حسش نیست بگم چه طوری چون اثرات معنوی روزه
داره منو متلاشی می کنه :311: فچ کردی (همون فکر) فقط خودت بلدی ملت رو تو کف بذاری :) (اوا
خاک بر سرم چرا لمپنی حرف زدم من :163: )
سلام به همگی.
حیف شد، اومدم تو آلاچیق گفتم کلی چیز یاد میگیرم. وقتشه.:311:
اما متوجه شدم باید کلی چیز یاد بدم. آخه املت؟:311:
اما غذایی که میخوام آموزش بدم مناسب افرادیه که نمیدونن وقتشونو چه جوری تلف کنن، میخوان زودی شب شه افطار کنن.:311:
آموزش دلمه برگ مو، با سس رب انار و تمبر هندی.
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده و سرخ شده: 250 گرم (کمتر هم باشه مشکلی نیست)
پلو آماده: 2 ليوان
زرشك: يك چهارم ليوان
لپه پخته: نصف ليوان
سبزى: ترخون و شويد و نعناع (تازه يا خشك) مقدارى
آب: 3-2 ليوان
مواد سس:
تمبر هندى: يك چهارم ليوان صاف شده
رب انار: يك چهارم ليوان
آب: يك چهارم ليوان
شكر: چند قاشق
طرز تهيه : براى تهيه اين دلمه از برگ سبز و نپخته استفاده شه بهتره. (اما میتونید تو سوپری ها آب نمکی شو هم تهیه کنید)
همه مواد دلمه رو خوب با هم مخلوط كنيد.
كف قابلمه رو 3 قاشق روغن مايع و 3 قاشق آب بريزيد و بعد 2 رديف برگ مو ته قابلمه پهن كنيد كه حالت ته ديگ پيدا كنه.
حالا از مواد روى هر برگ 1 قاشق بريزيد و خوب بپيچيد و در قابلمه كنار هم و به شكل فشرده بچينيد. وقتى همه رو چيديد يك ظرف سنگين روى دلمهها بذاريد و 2 يا 3 ليوان آب رو از اطراف توى قابلمه بريزيد و درش رو ببنديد. اول شعله رو متوسط كنيد و همين كه صداى جوش خوردن مواد رو شنيديد، شعله رو خيلى كم كنيد.
1 ساعت بعد در قابلمه رو برداريد و اول ظرف سنگين رو برداید و بعد مواد سس رو روى دلمه ها بريزيد(مواد سس رو اول با هم مخلوط كرده و بعد استفاده كنيد) و دوباره ظرف رو روى دلمه ها گذاشته و در قابلمه رو با دمكنى بپوشونید و بگذاريد حدود 40 تا 50 دقيقه ديگه بپزه.
وقتی خاموش کردید صبر کنید سرد بشه و حدود نیم ساعت بذارید یخچال، واسه افطار بذارید کنار بقیه غذاهاتون میل کنید.:310:
طرز تهيه آيس پک با طعم قهوه به جای دسر واسه آخر شب.
مواد لازم:
دو تا موز، نیم کیلو بستنی، کمتر از نصف استکان گردو خرد شده، نصف استکان شیر. دو قاشق پودر قهوه. یه قاشق شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته شده هم واسه تزئين.
طرز تهيه:
موز رو تو مخلوط کن بریزید له شه. بعد گردوي خرد شده , پودر قهوه , بستني و شير رو اضافه کنید تا با موز کاملا مخلوط شه. اگه احساس کرديد خيلي سفت شده کمي شير بهش اضافه کنيد ولي زياد شیر نریزید که آبکی نشه. بعد در ليوان مورد نظر ريخته و روش رو هم با شکلات خرد شده و خامه فرمي تزئين کنيد و میل بفرمایید.
مختصر و مفید.:311:
خانم بهار شادی پیراشکی را درست کردم و خوردم خوب بود. ممنون از دستورتون اما دستورش واسه ماه رمضان به درد نمی خورد! روزه دار بیچاره سه ساعت هم کنار گاز وایسه چی ازش می مونه! :311: البته شما حرفه ای بودین نصفش زمان برده.
یه نکته ی آشپزی:
اگه ماکارونیتون به هم می چسبه و برای درست کردن ماکارونی به مشکل برمی خورید توی آب ماکارونی مقداری زردچوبه و در حدود یه قاشق روغن بریزید. این جوری هم ماکارونی به هم نمی چسبه هم خوش رنگ می شه و هم روغن باعث می شه نرم تر باشه.
بچه مثبت! بقول بهار زندگی، حالا یه پیراشکی پختی سوسول بابا! دیگه اینهمه نق و نوق نداره! من فلک زده رو بگو که ساعتها توی آشپزخونه آشپزی میکنم چندین و چند مدل غذا می پزم و درییییییییییغ!
بهار شادی جان! یعنی چی که سوپ قارچ رو متفاوت میپزی؟ متفاوت نسبت به کی و چی؟
و راجع به دلمه خوشمزه شب بارونی عزیز عرض کنم که دوستانی که معمولا فشارشون پایین هستش و اینا بهتره از سس تمبر هندی و آب انار استفاده نکنند. این دوتا اصولا کارشون پایین آوردن فشارخون و سرد کردن مزاجه و برای افرادی خوبه که غلبه گرمی دارند (کلی متخصص شدیم برا خودمون:311:)
و اما سوپ قارچ اینجانب:
(من اندازه پندازه و پیمانه و ... ندارم. اندازه هام چشمی و مشتیه :311:) ولی این مقدار احتمالا برای دو سه نفری کافیه بسته به اشتها:)
اول آب مرغ رو با استفاده از یه چهارتایی بال و گردن مرغ به اضافه هویج به اضافه کرفس و پیاز درست میکنیم (میگذاریم همه اینها با هم اونقدر بپزه که لعاب بده بعد صافش میکنیم).
قارچهامونو (یک بسته حدودا) خرد میکنیم (ریز ساطوری شده) و میریزیم توی آب مرغ صاف شده که در حال جوش زدنه (در حال جوش که باشه قارچها سیاه نمیشه). بعد یه دونه ازون بسته های چاشنی الیت یا مگی (مخصوص مرغ و سبزیجات اینا) را در کمی آب سرد حل میکنیم میریزیم داخلش. بعد کمی هم آرد را در آب سرد حل میکنیم بهش اصافه میکنیم. و نزدیکهای آخر کار هم دو سه قاشق خامه را در کمی آب حل میکنیم و اضافه میکنیم. در پایان نمک و فلفل غذا رو چک میکنیم اگه لازم باشه (که بعید میدانم چون به خاطر چاشنی که اضافه کردیم و چاشنی خودش نمک و فلفل زیادی داره) کمی میزنیم. و در پایان روی سوپ خوشگل و خوشمزه مون رو با کمی جعفری تازه خرد کرده تزیین میکنیم. لازم به ذکره که این سوپ باید در نهایت سفید و غلیط باشه.
راستش نمیدونم غذای سالمیه یا نه اما من که مزه اش رو خیلی دوست دارم. و مهمونهامون هم عاشقشن.
میر زا قاسمی با کدو خورشی
مواد لازم
کدوی خورشی 5 تا 6 عدد
سیر 6 حبه
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
دارچین زرد چوبه به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و با اب خیلی کم بگذارید تا بپزد سپس انها را له کنید سیر را در اب سرد خیس کنید تا پوست ان به اسانی گرفته شود و سپس ان را خرد کرده و در تا به با روغن نمک زرد چوبه تفت دهید تا سرخ شود
کدوها را در تابه ریخته و با سیر خوب مخلوط کنید و بگذارید تا کمی سرخ شود گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید سپس به همراه فلفل دارچین به مواد اضافه کنید می توانید تخم مرغ این غذا را به دو صورت اماده کنید می توانید تخم مرغ ها در تابه ای نیمرو کنید وپس از کشیدن در ظرف ان را روی غذا بگذارید و یا تخم مرغ ها را بزنید روی غذا بر یزید و بگذارید تا خودش را بگیرید
:72::72::72: