RE: برای همیشه خداحافظ(با هم خداحافظی کنیم)
منم هر چند شناحتي نسبت به شما دوست همدردم نداشتم ، اما از سوئي بسيار خوشحال و از طرفي ناراحت شدم اين تايپيك رو خوندم ،
از اين كه در آستانه پيوند مقدسي هستيد خوشحال و تبريك گوبان و از اينكه ما را ترك مي كنيد ناراحت ،
زيباترين ، شادترين ، آرام ترين ، شيرين ترين و خلاصه بهترين ترين ها را براي كه تو و همسرت كه بهترينيد آرزو ميكنم ...
نوراني باد وجودتان به نور حق
استوار و پايدار باشيد ...:72::72::72::72::72::72::72::72:
آقا کامران سلام
خیلی خوشحال شدم که گفتید همراه زندگیتونو پیدا کردید و البته خوشحال تر می شدم اگه می گفتید که می مونید.
پست های زیادی از شما بود که از خوندنشون لذت بردم و انصافا از بعضی هم چیز یاد گرفتم .
لحن بعضی از پست هاتون شاید در نگاه اول کمی تند و تیز به نظر میومد ولی اگه بیشتر دقت می کردی می دیدی اون احساس وظیفه و دلسوزی برادرانه بین کلمات رو.
بابت راهنمایی هاتون متشکرم و آرزو می کنم هر جا هستید در کنار عزیزانتون خوشبخت و سلامت و سربلند باشید.:72:
منم خیلی وقت نیست که عضو شدم ولی همیشه افسوس میخورم که چرا زودتر عضو نشدم یکی از دلایلش هم شما اعضای قدیمی هستید.نمیگم شناختی نسبت به شما ندارم چون همه تاپیک های شما رو خوندم .یادم میاد یه شب تا نزدیک سحر تاپیک "کامران 2007 باهمتون حرف داره" رو خوندم .
واقعا از رفتنتون ناراحت شدم...
امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستید شاد و تندرست باشید.
به به آقا ذاماد
به سلامتی دخترا برای کامران کل بکشید .......
آقای سنگ تراشان زیر لفظی به عروس چی می دهی ؟!
دختر مهربون مادر بدو اون نقل رو بردار بیار بریز رو سر داش کامرانت .
خارپشت ننه اینقدر گریه نکن و بهونه نگیر بعد کامران چشمم به تو روشن ! نترس ٰ اینقدر بهونه نگیر نوبت تو هم میشه . می ترسم از هول حلیم بیفتی تو دیگ .
آسیاب به نوبت برو ته صف نوبتی هم باشه بچه نوبت داش کیوان است و تو انشالله بعد کیوان باید داماد بشی !!!
داملا بدو مادر اون منقل و اسفند را بیار
مهاجر بینشان ( چقدر اسمتون سخته ) صیغه عقد را جاری می کنی یا بریم سراغ یه آقا ی دیگه ؟!ای بابا این هم این وسط می خواد ناز کنه !!!
کیوان بدو چاقو رو بیار بده دست حامد و فرهنگ سر این گوسفند را برامون ببرن!
سارا بانو آزمایش های عروس داماد جوابش آمد ؟! درست بود ؟عیب و ایرادی ندارند مادرررررررررررر!
دخترا یکی آینه و شمعدونها را بچینه ..............
یکی یک سر بره بیمارستان ببینه بلو اسکای و بچه حالشون چطوره .
این فرشته و بالهای صداقت هم ما رو دست تنها ول کردن توی این شلوغ پلوغی ! خاله بی دل کجاست ؟بگید بیاد دامادی پسرمون رو ببینه
به محمد ابراهیمی بگید چهارتا تابلو نقاشی به این درو دیوار بچسبونه برای عروسی شگون داره !
بابا بی بی کجاست ؟! تو گارگاه آموزشی مهارتی اش نشسته و ورقه امتحانی هاش رو صحیح می کنه ؟!
فرهنگ - ماهی - سرافراز -sci-**عسل**, *nadia*, 1majid, 25368, 861010100, Andiaaaa, DADGANIA, Essy.H, HAMID REZAEE, KnosseCrono, LEGENDS, MHJN13, Matin_Alone, PYNCADDIP, afsooon, ahmadi 00, aida222, ali-200, alid, alone boy, anahita_mehrabi, ani, ania, aria_koroosh, armin-90, atiye alizade, azadehali, ch_1383615, chehrehsaz, del, dokhtare khaste, eghlima, el-nino, f_z, fae, faezeh1, farnaz1, farnaz_a, farzaneh123, gole maryam, haaj.amir, hadi85, hadieh, hamed65, hamid_diablo, hamoon35241, hosein70, hosiensori, ide, just, kamran2007, kazem.de, keyvan, kilidtalai, kjalil, kvjclgdsoft, liliyoom, lord.hamed, m_p, mahi91, mahtab_b, mania2011, mansour4737, maryamp, maryen, mbnr, meeglipse, mehrabooni, melisaa, mmrrdd, mohammad matin, mohsenn, mta, n1n2n14, naomidhastam, nazanin1366, nazanin1771, nazanin_60, negin.sal, parandeh, parnaz, parvane123, pk1365, raha, rayan21, robi, rojan, rozesiyah_88, saboktakin, saboora, sahar19, sali1987, samira367821, sanjab, sara20, sci, setareh, shabe barooni, shabestan, shahnaz66, shamim_bahari2, shayan21, shayana, shimaz, shiny, shiva64, siam, siamak60, sistamsyng, sobhan17, tahmineh, taranee, taranom_123, tasnime_elahi, tesoke, trustworthy, vahid_pioneer, yasmin44, yekta_b, zahra25, zahra52, آسایش, آفتاب همدرد, آهانا, آویژه, ابولفضل شوریابی, اتنا, احمق, الميرا1358, ایوب, بامرام-تنها, برنابا, بهار66, بی نهایت, تنهاي نا اميد, تک دختر, جاذبه, جان سخت, حنان, خزان 1366, داملا, دانوب, دلشکسته تنها و بی کس, دیاموند, رایحه عشق, رهايي, روشا, زهراخاتون, سابینا, ساحل@ م, سارا بانو, ستاره23, سعاد, سولماز نعمتي, سید1387, شمیم الزهرا, شیرین عسل, طلا محمدی, عالی, عسل من, علیش, فاطمه مو, فرانک68, 7, كيانوش پ, ليلا موفق, مانا بهراد, محمد89, مرد موفق, ملاحت, مهدیه135, مي مي, نازنین 1, نرگس عظيمي, نسیم صبح, نوشین خسته, نيكا.امين, هاله نو, هلیا هاشمی, هما11, ویدا@, پاییزان2, پرنا, پريوش, چرخ و فلک, چشم بارانی, کوکب خاتون, گفتگوی بیتا, گل زاده, گلنوش67, یک زن امیدوار
ماشالله . از نفس افتادم . این خونه چقدر پرجمعیته ................بلند بشوید یک دستی به سرو روی این خونه بکشید و برای ماشین عروس و گل و .............یه فکری بکنید !!
کامران یادت باشه برا ی عروسی برای همه دعوتنامه و ویزا و بلیط جور کنی مادر کسی از قلم نیفته که تو فامیل بده و دلخوری پیش میاد . خووووووووووووبیت نداره ....................:311::310::227:
مبارکت باشه . انشالله خوشبخت و سفید بخت بشوید که دعای خیر ما همراه شماست . خودت را هم بابت خداحافظی لووووووووووووووووووووووس نکن :163:. بالاخره تو هم کبوتر جلد همین خانه ای . امیدوارم هیچ وقت نیاز پیدا نکنی اما ما همیشه هستیم و .....................
من اقاکامرانو زیادنمیشناسم ولی واقعاگریم گرفت.:302:
امیدوارم که خوشبخت بشن.:72:
چرا من انقدر دیر اینجا رو دیدم!!
(حالا چرا تاپیک رو توی طرح مشکلات ازدواج باز کردی آقا کامران؟)
راستی سلام:)
(تاپیک اسمش خداحافظیه آدم یادش میره سلام کنه)
اینم سهم من از حسن ختام: (دو، سه خط بیشتره اشکال نداره که؟)
من همیشه از پستهای منطقی شما استفاده میکردم.
تا این دمای آخر برخورد مستقیمی توی تاپیکام با شما نداشتم.
اما توی تاپیک مشکل مشورتم، یکی از پست هایی که خیلی خیلی روی من تاثیر گذار بود (و همگی با تاخیر دارید تاثیراتش رو میبینید،) پست شما بود.
چند بار گفتم، بازم میگم. من تا آخر عمرم مدیون همه ی کسانی هستم که توی این تالار بهم کمک کردن.
شما هم مطمئناً یکی از اونها هستی.:72:
آنی عزیز چه مهمونی ای به پا کردی
آنی جان ما کارای دیگه هم بلدیما بجز نقل پاشیدن :) ولی چشم. من نقل میپاشم که لحظات اولیه ی زندگیشون شیرین که هست، شیرین تر بشه.
خیلی خوشحالم که داری به ازدواج رسمی نزدیک میشی و امیدوارم زندگی پایدار و خوشبختانه و عشقولانه ای داشته باشید با هم.
تبریکات فراوان ما رو پذیرا باش:72:
ولی خیلی ناراحتم که دیگه اینجا نیستی.:302:
قبل از عقد برادرم هم میدونستم دیگه این برادر برای من برادر نمیشه:(
همینم شد.:302:
الانم همون حس رو دارم. آدم بعضی وقتا مجبوره دل بکنه از کسایی که یه روز حامیش بودن.
( از الان واسه روزی که مجبورم خودم خداحافظی کنم بغضم گرفته:302: )
دلمون رو راضی میکنیم که اگه دوست عزیزیمون دیگه توی این محیط مجازی بینمون نیست، داره توی دنیای واقعی، زندگی خوبش رو ادامه میده و دعاهای خیرمون رو بدرقه ی راهش میکنیم:72:
سخته ولی خداحافظ :302:
اگه دستم به جدایی برسه اونو از خاطره ها خط میزنم
از دل تنگ تموم آدما، از شب و روز خدا خط میزنم . . .
سلام کامران عزیز
چند تاپیک ازت خوندم و هر چند لحنت کمی رک و صریح هست اما ارزنده و جالبه
امیدوارم زندگی خوب و شادی کنار همسرت داشته باشی
راستی این خداحافظی شما یه حسن داشت که همهاعضای کوشا و کارشناسان درش شرکت کردن:43:
موفقیت را برایت ارزومندم مبارکه
والله من که هر چی فکر کردم نفهمیدم ازدواج کردن چه ربطی به خدا حافظی از تالار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:162::162:
فکر کنم به قول آقای کامران از بس خنگم....
ولی هر جا که هستین و با هر کسی امیدوارم شاد باشین
سلام به آقا کامران و سایر دوستان عزیز
آقا کامران از اینکه بالاخره شریک و همراه زندگیتون رو پیدا کردید و خداوند مهرتون رو به دل هم انداخته خیلی خوشحال شدم مخصوصا که مدتی بود در این مورد چیزی ازتون نشنیده بودم و دلم میخواست بدونم چه خبر شده، خدا رو شکر که همه چی بخ خیر گذشته و حالا به سلامتی قصد ازدواج دارید.
امیدوارم روزی به زودی زود هم خبر ازدواج سایر دوستان مجرد همدردی و خصوصا آقای خارپشت رو با دختر خانم مورد علاقه شون بشنویم انشاء الله.
آقا کامران من هم پستهای شما رو میخوندم و واقعا لذت می بردم از اینکه با وجود شرایط و محیطی که زندگی میکنید خیلی محکم و معتقد هستید.
لحن شما شاید برای بعضیها تند یا با تعصب وبده باشه اما برای من یکی اینطور نبوده چون حرفاتون رو اکثرا قبول داشتم و اتفاقا خوشحال هم میشدم که می دیدم یکسری مسائل که مدتیه برای خیلی از آقایون اصلا مهم نیست برای شما خیلی مهمه و از موضعتون کوتاه نمیاید:104:
امیدوارم در کنار معشوقه و همسر اینده تون مهسا خانم خوشبخت و سعادتمند باشید و هر روزتون بهتر از روز قبل باشه و در تمام طول زندگیتون مومن و معتقد باقی بمونید.
آقا کامران اگه پررویی نباشه من ازتون یه خواسته و خواهش دارم، واقعا به دعای کسی مثل شما که دل پاکی دارید محتاج هستم قول بدید دعام کنید(ممنون میشم):316:
در پناه خداوند منان خوشبخت و موفق و پاینده باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
(حالا چرا تاپیک رو توی طرح مشکلات ازدواج باز کردی آقا کامران؟)
بدلیل زن ذلیلیییییییییییی ماااااادر:305: بالاخره زن ذلیلی هم یکی از مشکلات ازدواجه دیگه مگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط f_z
والله من که هر چی فکر کردم نفهمیدم ازدواج کردن چه ربطی به خدا حافظی از تالار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:162::162:
فکر کنم به قول آقای کامران از بس خنگم....
از آنجایی که بنده خییییییلی باهوش بیدم، به نظرم آقا کامران به عروس خانوم فرمودند: "عزیزم تو که با من باشی میخوام دنیا نباشه":311: واااااااااااااااای نه! در همین لحظه به مغز مبارکمون خطور کرد که این خداحافظی یه تاکتیکه برای فرار از دادن شام عروسی به اعضای همدردی. بععععععععله ماه تولد ایشون کلا با این ولخرجیها میونه خوبی نداره:302:
اقا ما اگه بگیم شام به یک بوفه اینترنشنال در سواحل خلیج فارس قانعیم حله؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
آقا کامران اگه پررویی نباشه من ازتون یه خواسته و خواهش دارم، واقعا به دعای کسی مثل شما که دل پاکی دارید محتاج هستم قول بدید دعام کنید(ممنون میشم):316:
هر کی به فکر خویشه...:311: منم دعا میخوام:316:
..............................................
سلام
ضمن عرض تبریکات فراوان بنده بسی انتقاد دارم:
شما نمیتونی یه خبر خوب هم که میدی بذاری یکی دو روز شیرینی اش بمونه و تلخی خداحافظی رو چاشنیش نکنی؟ هرچند:
توصیه میکنم عجله نکن برای خدا حافظی، به نظرم از این ببعد نیازت به همدردی بیشتر میشه:311:
از طرفی اعتیاده لامصب! شوخی که نیست. حالا از عشق مهسا خانوم در ابرها سیر مینمایی و حواست به اطرافت نیست:310: ولی من از روزی میترسم که استخون درد بیاد سراغت.
بنده تا همیشه عرض سلااااااااااااااام دارم.
به امید دیدار مجدد :72: