RE: چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
سلام دوستان
مطلب من مربوط به 2-3 ماه قبل هست. موردی بود که جواب منفی داد و داستانش را در زیر نوشته ام که الان میبینید. راستش تو این مدت به خاطر ارتباط کاری با شخص نتونستم مساله را فراموش کنم و همیشه تو ذهنم بود که بدونم چی تو ذهنش راجع به من هست. تو یه ماه اخیر متوجه شدم که در برخوردهایی که داره و برای کارها نزد من میاد همیشه خیلی شاد و خندون هست و مرتب میخنده و قبلا اینطور نبود و خیلی ارام بود. البته حدسی که من میزنم اینه که چون یک کارش پیش من گیر هست به این خاطر فکر میکنه ممکنه من ازش دلگیر باشم و کارش به مشکل بر بخوره. و میخواد که مثلا رابطه خوبی با من داشته باشه. اما کلا نمیدونم این رفتار را چطور تعبیر کنم.
داستان اول:
این داستان چند ماه قبل برای من اتفاق افتاد
در محیطی کار میکنم که با خانمهای زیادی سروکار دارم. موقعیت اجتماعی و مالی بسیار خوبی دارم و از نظر ظاهر هم خوب هستم. پسری بین 30-35 ساله که به گفته همین خانمها خیلی ها ارزو دارند با بنده ازدواج کنند.
چند وقت پیش تصمیم گرفتم به خانمی که در همین محیط 2-3 سالی حداقل میشناختمش و رابطه ای مثل رییس و کارمند داشتیم پیشنهاد ازدواج دهم. دختری خوب و متشخص اما از یک خانواده کارمندی معمولی. حداکثر 10 سال از من کوچکتر بود.
ظاهرش را کلا میپسندیدم ولی ان زیبایی آنچنانی که مد نظرم بود را هم در چهره نداشت. وقتی بهش گفتم خیلی جا خورد و مثل اینکه به خواب هم نمیدید. قرار شد به خانواده خود اطلاع داده و فکر کند و جواب دهد. اما بعدن به بهانه اینکه فعلا قصد ازدواج ندارم و مثلا میخواهم درس بخوانم نه گفت. نمیدانم چرا؟ تنها دلیلی که به ذهنم میرسد همین اختلاف سنی بود. این سوال بسیار ذهنم را مشغول کرد که چرا نه گفت؟ اگر کسی نظری داشته باشه ممنون میشم که بگه
ضمنا بعد از این مساله عادی رفتار کردم و دیگه مطلب خاصی بین ما نبوده
چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
چونکه یک دختر عاقل میدونه صرفا موقعیت خوب خوشبختی نمیاره:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaaldaa
چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
چونکه یک دختر عاقل میدونه صرفا موقعیت خوب خوشبختی نمیاره:163:
خیلی ممنون ولی سوال من چیز دیگه ای بود
من این احتمالات (صرفا احتمالات لطفا اگه خلاف واقعیت شرایطتتونه دلگیر نشین) به نظرم اومد:
-ممکنه شما آقایی باشین که روابط راحتی با خانوما داره و زیاد در قید و بند نبوده و خانوما هم به شما توجه زیادی داشته باشن بحدی که این خانوم ازینکه درآینده همسری داشته باشه که همیشه مورد توجه دیگرانه و یا روابط ازاد(منظورم در حد شوخی و خوش و بش و ایناست) با خانومای دور و برش داره خوشش نیومده باشه این طبیعیه چون هیچ خانومی دوست نداره همسرش اینقدر تو کانون توجه جنس مخالف باشه و اگه همسرش ازین موضوع خوشحال هم باشه که دیگه بهیچ عنوان تحمل نمیکنه:311:
-ممکنه بهر دلیلی ایشون الان شرایط ازدواجو نداشته باشن مثلا خانوادشون مشکلی داشته باشن که انرژی ایشون صرفش شده باشه یا حالا خودش درگیری خاصی تو بخش و بعد دیگه زندگیش داشته باشه.
-ممکنه دوست صمیمی ایشون عاشق شما بوده و ایشون ازین موضوع مطلع باشن
-ممکنه در گذشته شما روابط خاصی داشتین که ایشون خبرداشتن.
-ممکنه از کسی در مورد شما تحقیق کرده باشن و ایشون بدروغ مطالبی رو علیه شما با غرض گفته باشن
-ممکنه عاشق همون فردی که گفتین شرایط ازدواج نداره باشن و موقعیت شما در برابر عشقشون برنده نشده باشه
و خیلی احتمالات دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط روژان20
من این احتمالات (صرفا احتمالات لطفا اگه خلاف واقعیت شرایطتتونه دلگیر نشین) به نظرم اومد:
-ممکنه شما آقایی باشین که روابط راحتی با خانوما داره و زیاد در قید و بند نبوده و خانوما هم به شما توجه زیادی داشته باشن بحدی که این خانوم ازینکه درآینده همسری داشته باشه که همیشه مورد توجه دیگرانه و یا روابط ازاد(منظورم در حد شوخی و خوش و بش و ایناست) با خانومای دور و برش داره خوشش نیومده باشه این طبیعیه چون هیچ خانومی دوست نداره همسرش اینقدر تو کانون توجه جنس مخالف باشه و اگه همسرش ازین موضوع خوشحال هم باشه که دیگه بهیچ عنوان تحمل نمیکنه:311:
-ممکنه بهر دلیلی ایشون الان شرایط ازدواجو نداشته باشن مثلا خانوادشون مشکلی داشته باشن که انرژی ایشون صرفش شده باشه یا حالا خودش درگیری خاصی تو بخش و بعد دیگه زندگیش داشته باشه.
-ممکنه دوست صمیمی ایشون عاشق شما بوده و ایشون ازین موضوع مطلع باشن
-ممکنه در گذشته شما روابط خاصی داشتین که ایشون خبرداشتن.
-ممکنه از کسی در مورد شما تحقیق کرده باشن و ایشون بدروغ مطالبی رو علیه شما با غرض گفته باشن
-ممکنه عاشق همون فردی که گفتین شرایط ازدواج نداره باشن و موقعیت شما در برابر عشقشون برنده نشده باشه
و خیلی احتمالات دیگه
بسیار از لطف شما ممنون هستم. فقط 2 مورد آخر به احتمال خیلی کم ممکنه وجود داشته باشه. من کلا آدمی جدی هستم که و با کسی هم رابطه ای ندارم و همه اینو میدونن
اما سوال من این بود که چرا الان اینقدر با خنده و شادی میاد و برخورد میکنه؟ چون کارش گیره یا ...
اين موضوع اولي كه نوشتيد براتون حل شده؟اگر حل شده خب ايشون هم يه انسانند مثل بقيه ديگه تفسير نميخواد شما همونجور كه يا بقيه رفتار ميكنيد با ايشون هم باشيد
اگر براتون حل نشده
به نظر من به خاطر كار نيست اين رفتار. مگه اين مساله كاري چقدر مهمه و اگرم مهمه لازم نيست كه 180 درجه رفتارشو تغيير بده با كمي ملايمت هم ميتونه نشون بده كه نميخواد دلخوري سر اين موضوع باقي بمونه
يه سوال:شما ميخواي يك نفرهي بهتون بگه بايد بري باهاش دوباره صحبت كني و موضوع رو حل كني و شما بگي نميتونم
به نظر من تحمل اين رفتاراي شما براي يك خانم خيلي سخته
اين موضوع پيچيده اي نيست كه ازش ميپرسيدين چرا ؟دليل بر ضعف شما هم نميشد:305:
شايد از اول حس كرده كه شما از نظر احساسي بسته هستيد و به همين دليل بهانه آورده ببينه شما چه جور برخورد ميكنين
شايد بعد به اين دليلش شك كرده و خواسته با اين كارا مطمئن شه
شايداي ديگه هم هست ولي آخه به چه درد شما ميخوره
اينا برداشت شخصي من بود:303:
خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادید.
رفتار من با ایشون مثل همیشه هست.
دلیل ایشون برای جواب رد این بود که میخواد درس بخونه و نمیتونه همزمان درس بخونه و شوهرداری کنه! البته من به نظرم اومد که این بهانه بوده. حالا اگه اونطور که بعضیا گفتن به هر دلیلی خواسته مثلا ناز کنه و جواب نه قطعی نبوده و من بدونم این مساله را شاید و فقط شاید مجدد بهش فکر کنم. دلیل اینکه میخوام رفتارش را تفسیر کنم همینه. حداقل تجربه میشه واسه آینده من. ضمنا من نمیتونم کسی را که هر روز میبینم نسبت بهش بی توجه باشم.
تحمل کدوم رفتار من واسه خانما سخته؟
من بدونم این مساله را شاید و فقط شاید مجدد بهش فکر کنم.
دو سه تا شاید دیگه هم میگفتید تا ما خدای نکرده فکر نمیکردیم که شما حتما ذهنتون مشغوله:311:
تحمل کدوم رفتار من واسه خانما سخته؟
گفته بودید:خب منم فهمیدم بهونه هست. اما همونطور که همه دوستان گفتن من انگار خیلی مغرورم و به همین خاطر دیگه هیچ بحث را ادامه ندادم. به هر حال اگه قابل بحث بود حتما خودش میگفت.
اینکه در مواقع حساس توقع دارین ایشون پیش قدم بشن و بحث رو باز کنن خانما توقع دارن آقایون این کارو بکنن
مثلا اگر خانمتون یه روز ازتون ناراحت بشه شما حاضر نباشید دلیلشو ازش بپرسید چون غرور دارین و اگه مساله ای باشه خودش میگه:311:
البته این مثال بود
وقتی حتی دلیلش رو نپرسیدین یعنی یه چیزی سرسری گفتین حالا:163:
در هر حال اینا همش برداشته شما فقط با سوال از خودشون میتونید حقیقت رو بدونید وگرنه خنده ایشون میتونه هزارتا دلیل داشته باشه مخصوصا که دیدم گفتین توداره
خیلی ممنون جوابهای شما هم منو بیشتر مطمئن میکنه که باید غرورم را مقابل خانمها حفظ کنم :311:
چند وقت پیش در جمع خواسته بودم کسی که توانایی کامل داره کاری را انجام بده. کسی جواب نداد
بعدن ایشون اومد و گفت من شنیدم منظور شما این بوده که شخص خاصی انجام بده (یعنی خودش) و اگر اینطوره من میتونم انجام بدم. یه وقت از من ناراحت نشین که نیومدم. گفتم نه منظورم کس خاصی نبوده. هر کس که توانایی داره. گفت قبلا (موردی در گذشته) هم منظورتون شخص خاصی بود (باز منظورش خودش بود). گفتم نه منظور من کس خاصی نبوده و دیگه نیاز نیست به انجام اینکار.
البته باز هم فکر میکنم اینکه میخواد من ازش ناراحت نشم واسه اینه که نگرانه در کارش توسط من مشکلی ایجاد بشه
راستش دو تا سوال داشتم
اولیش اینه
آیا در این مدت مشکلی تو کارش براش ایجاد شده؟
از طرف شما یا کلا
یا اینکه برخورد بدی باهاش داشتین
توبیخی تذکری چیزی؟
سوال دومم ایا ایشون صرفنظر از اینکه گفتین فکر می کردین ممکنه به سادگی قبول کنه یا یه همچین مواردی تا چه حد فکر می کنین واقعا براتون مناسبه و تا چه حد بهش واقعا علاقه مندین؟
لطفا به این دو تا سوالم جواب بدین( چی گفتین اینا 2 تا سوال نبود بلکه 10 تا سوال بود واقعا که. لطفا جدی باشین :324:)