RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
سلام به همگي
خواستم بگم كه همه جا هم نظرهاي مخالف هست و هم موافق ، دليلي نداره كه با بي احترامي جواب همو بديم . اگه به نظر شما نظر بنده غلطه ، خيلي راحت و بدون بي احترامي بگين من با نظر شما به فلان دليل و ... مخالفم و نظر خودتون رو بگين . اين اصلا درست نيست اگه با نظر كسي مخالفيم بيايم همه چيز رو به شخصيتش ربط بديم بگيم مشكل داري و يا نظراتت احساسي و به درد نخوره ...
آقاي محترم من نه تجربه ي بدي داشتم ، نه مشكلي دارم ، نه توي خانواده و فاميلمون آدم زجر كشيده و طلاق گرفته دارم ... هيچ كدوم از اينها نيست.
در ضمن اين مسئله مشكل فردي كسي نبود كه من بخوام راهنماييش كنم و با حرفام منحرفش كنم ، يه نظر خواهي بود و جواب به اين سوال كه چرا مهريه رو بالا ميگن . چرا تحمل نظر مخالف رو ندارين و سريع ميگين نظر ناعاقلانه ايه يا احساسيه و ...؟؟ خوب حتي اگه اينطور هم باشه ، اين تاپيك يه جاييه براي اظهار نظر كه سرنوشت ايران رو عوض نميكنه ،يه جاييه كه ما توش بحث ميكنيم ، فكر نميكنم اين تاپيك بتونه چيزي رو تغيير بده
همچين برخورد ميكنين انگار يه خانوم اين تاپيك رو باز كرده كه از ما نظر بخواد مهريه اش رو بالا بگيره يا پايين . حالا كه من يه سري دليل آوردم دليلم رو قبول كنه و بترسه و مهريه بالا بگيره و مرده هم قبول كنه و بعدش كارشون به طلاق بكشه و آقاهه بيوفته زندان ... همچين ميگين دين به گردنم بيوفته ... من هيچ ترسي از اين مسئله ندارم ... هيچ ديني هم به گردن بنده نميوفته ... اونقدر همه چيز رو ساده گرفتين كه انگار اين يك تاپيك تعيين كننده ي سرنوشت ايران و فرهنگشه ، مثلا با دو تا نظر فرهنگ ايران عوض ميشه ؟ الان همه ي دختران ايران با خوندن اين تاپيك تصميمشون رو واسه مهريه شون ميگيرن ؟ (فقط توي اين ايران جهان سومي هستش كه خانم ها مهريه ميگيرن ، ايران هيچ ايرادي توي فرهنگهاي ديگه اش نيست و اگه مسئله مهريه حل بشه ايران ميشه گلستان ؟؟؟ غير از اين مسئله ي مهريه مسائل ديگه اي هم وجود داره كه به همين مهريه دامن ميزنه و شما ميخواين همين يك مسئله رو درست كنين ، پس بقيه مسائل چي ميشه ؟)
الان توي كشور هاي خارجي هم ، خانم اگه بخواد طلاق بگيره نصف دارايي هاي همسرش براي اون ميشه !
من آدم پولكي يا سركيسه كن و عقده اي اي نيستم . من دليل اينكه چرا مهريه رو بالا ميگن رو گفتم
خودمم ميدونم كه مهريه زياد خوشبختي نمياره و نميتونه جلوي طلاق رو بگيره ، حتي اگه مهريه بخواد جلوي طلاق گرفتن رو بگيره به نظرم اون زندگي از هم پاشيده بشه بهتره تا اينكه بخواد با پول و ترس از دادن مهريه نگه داشته بشه ، واسه اينكه پايه هاي اصلي زندگي يه چيزهاي ديگه است .
به نظرم اگه دختر و پسر همديگه رو بشناسن و شناختشون كامل باشه ، خيلي راحت با مسئله ي مهريه كنار ميان ، كاملا توافقيه ، اصلا دختره ميتونه يك سكه مهر خودش كنه ، مسئله اينجور چيزها نيست.
مسئله اينه كه توي ايران ، هنوز هم از اين ازدواجهاي سنتي ( البته نه همه ي ازدواجهاي سنتي )و حتي ازدواجهاي احساسي و هوسي و ... زياده .
مسئله اينه كه توي ايران فعلا مرد واسه ازدواج تصميم گيرنده است و دختر ( اگه بخواد طبق نظر عرف ، دختر پاك و خوبي باقي بمونه و گناه نكنه ) بايد منتظر بمونه كه يكي پيداش بشه و انتخابهايش هم محدوده و بايد از همين كيس هاي محدود انتخاب كنه . يا مثلا از بين بد و بدتر يكي رو انتخاب كنه .....
مسئله اينه كه ممكنه اين آقا كه مياد خواستگاري هنوز تكليفش رو با خودش معلوم نكرده ، همينجوري مياد خواستگاري و بعد توي زندگي ميفهمه كه اون خانمه به درد زندگي نميخوره يا اينكه دوستش نداره يا هرچيز ديگه ...
خوب حالا اون خانم بايد چيكار كنه ؟ خيلي راحت زندگيش بازيچه ي دست فرد ديگه اي بشه ؟( كه بازهم توي عرف اين خيلي بد و زشته ) الان هم توي ايران ميدونين كه پشت سر يه زن طلاق گرفته چه چيزهايي ميگن؟؟
شما ميگين مهريه نباشه يا خيلي ناچيز باشه ؟ خوب اينجوري كه ديگه همين يه ذره فكري هم كه توي سر آقايون وجود داره از بين ميره ( البته توهين نباشه منظورم به همه نيست )، خيلي راحت ميره يكي رو ميگيره و بعدش ميبينه به دلش نميشينه و بعدش خيلي راحت اين رو طلاق ميده و ميره سراغ اون يكي . ( مگه مردهاي هوس باز كمن ؟ ) به همون اندازه كه مردهاي پاك و خانواده دوست زيادن ، مرد هاي هوس باز هم هستن ...
چرا نبايد توي انتخابش دقت كنه ؟
والا آدم هميشه از انتخابهاي اشتباهش و بي فكري هاش يه ضرري ميبينه ، انتظار دارين توي ازدواج اينجوري نباشه ؟ درسته كه هردونفر متضرر ميشن ولي ضرر خانم كجا و ضرر آقا كجا ؟
ضرر عاطفي شديد به خانم ميرسه ، چون اگه بچه اي هم داشته باشه حق نگه داري بچه به عهده ي آقاست و خانم ميتونه گاهي بچه هاش رو ببينه و نميتونه با بچه اش زندگي كنه ..... ( پارميس خانم به نظر شما با اين قوانين مسخره توي ايران هيچ فرقي بين خانم و آقا وجود نداره ؟)
عاقلانه اينه كه آقا وقتي ميره خواستگاري اگه ديد از عهده ي پرداخت مهريه برنمياد ، قيد ازدواج رو بزنه ...
خوب گاهي اوقات هم اين مهريه از چشم و هم چشمي نشئت ميگيره كه حاضر نيستن كوتاه بيان ..... كه اين هم غير عاقلانه است
شما ميگين شايد خانومه توي زندگي بد بشه يا بيماري بگيره يا .... خوب آره اين يكي از ايرادهاشه كه شما اين رو ميبينين ، و من هم اون يكي ايرادش رو ميبينم ( كه مرده هوس باز بشه ). شما اگه ميخواين اين استثناها رو ببينين ، خوب من هم اون يكي استثناها رو ميبينم ...
منظور من اين نيست كه مهريه جلوي طلاق رو بگيره ، منظورم اينه كه حد اقل اون آقا كه مياد خواستگاري يه كم بيشتر به عواقب كارش فكر كنه و همينجوري الكي چون مامان جون و خواهرجونشون ميگن دختره خوبيه نياد دختره رو بگيره و بعدش تازه توزندگيش متوجه عيب و ايرادهاش بشه و بگه كه دوستش ندارم و با دو تا بچه بره سراغ عشق گمشده اش بگرده ... به نظر من مهريه عاملي هستش كه حداقل كمك كنه كه مرده به اين فكر كنه كه آيا تصميمش واقعا درسته يا نه ؟
خوب بعضي مهريه ها هم واقعا كذاييه ... مثلا سكه به اندازه قله اورست يا يه كاميون بال مگس !!!!( كه البته اين هم خيلي ناجور و غير عاقلانه است )
من نگفتم كه همه ي مردها بدن و نميگم كه تمام زنها خوبن ... در هردومورد استثنا وجود داره و هم زن و مرد خوب هست و هم زن و مرد بد
خوب اصلا اين چه كاريه ؟ مثلا شما وقتي ميرين خواستگاري يه دختر كه ميبينين مهريه اش رو داره بي مهابا زياد ميگه ، چه لزومي داره كه بياين و با بي فكري باهاش ازدواج كنين ؟
اگه به نظرتون اين از فرهنگ پايينشه . چرا ميخواين با يك دختر بي فرهنگ ازدواج كنين كه ممكنه بعدا همين دختر بي فرهنگ شما رو راهي زندان كنه ؟
شما ميتونين دنبال دختري بگردين كه با فرهنگ باشه . مهريه اش رو پايين بگيره يا اصلا بگه مهرم چه ميدونم يك سكه ي 10 تومني ... ( خداييش مسخره نميكنم ، جدي ميگم )
نظر بنده اينه كه با زندگي نميشه بازي كرد ، اگه اين مهريه هم برداشته بشه و هيچي نباشه به نظر من با اين وضعيتي كه توي ايران وجود داره ، ممكنه آمار ازدواج ها بالا بره ولي از طرف ديگه آمار طلاق هم بالا ميره ...
فكر كنم شما نظر بنده رو متوجه نشدين
شايدم اعتقادتون بر اينه كه همه ي مردهاي ايراني بهترين مردهاي جهانن و اصلا بد توشون وجود نداره ...
فعلا با توجه به شرايطي كه توي ايران وجود داره ، بين زن و مرد فرق هست ، ( تو هيچ موردي زن و مرد رو برابر نميدونن ، فقط توي اين يك موضوع زن و مرد برابر ميشن ؟ آره اگه اين برابري توي همه ي موارد باشه ، اصلا مهريه يه چيز خيلي بيخود و مسخره اي هستش كه قبول كردنش بي عقليه )
به نظر من اگه همين مهريه باعث بشه كه يه مرد بيشتر فكر كنه و از ازدواجش منصرف بشه .... ( ازدواجي كه از روي فكر نيست و صرفا به خاطر خوب بودن دختره اونهم به نظر مامان جون و خواهر جون باشه ، يا به خاطر خوشگلي دختره يا پولداريش و .... ) يا ازدواجي كه بدون شناخت كامل باشه و احساسي هوسي باشه .... چه بهتر كه صورت نگيره ...
شما ميگين كه چرا دختره مهريه شو زياد ميگيره ؟ خوب وقتي يك دختري رو ميشناسين و اون هم شما رو كاملا ميشناسه ، مسئله ي مهريه واسه ي شما حل شده است و مطمئن باشين كه اگه كمي با اون دختر راجع به مهريه صحبت كنين ، قطعا ميتونه پدر و مادرش رو راضي كنه كه مهريه رو كم بگيرن ( مثل دوست من كه الان 14 تا سكه مهرشه ) اگر دختري حاضرنشد همچين كاري رو واسه شما بكنه پس احتمالا به درد زندگي با شما هم نميخوره ، درسته ؟ ( اگه اشتباهه بگين اشتباهه ، كسي كه اول زندگي حاضر به كوتاه اومدن نيست فكر نميكنم توي زندگي بتونه از خود گذشتگي و فداكاري داشته باشه )
يا اينكه اگه پدر و مادرش راضي نشدن حد اقل شما از دختره مطمئن هستين كه شمار و به زندان نميندازه و از سر اجبار خانواده اش هستش كه مجبوره با اين شرايط با شما ازدواج كنه
مهريه صرفا يك هديه است كه از جانب مرد به زن داده ميشه و كاملا بايد توافقي باشه
من نظرم رو با توجه به شرايط فعلي ايران ( بالا بودن آمار صيغه اون هم در مورد مردهاي زن دار و شرايط عرف و گونه ي ازدواج """" هوسي ، سنتي بدون شناخت كامل ، احساسي و ..."""" دادم )
اين پست رو هم گذاشتم تا روشن كنم كه منظور من چيه
من نظرم رو گفتم و همين بود ... نظر ديگه اي هم ندارم ، (شايدم اشتباه باشه )
و يك خواهش از دوستان : اگه نظري ميخواين بدين يا اينكه با نظر كسي مخالف هستين ، لطف كنين كه فقط بگين چرا با اين نظر مخالفين و دليل بيارين و در آخر نظر خودتون رو بگين ، لطفا توهين و تمسخر توي حرفهاتون نداشته باشين... چون اينجوري هم از يك لحاظ ديگه دين به گردنتون ميوفته ....
يا حق
موفق باشين
آها این شد تسبتاً حرف درست اما رویا خانم اکنون که این آفت و ویروس کثیف مهریه زیاد تقریباً در بشتر خانواده وجود دار،یک پسر بیچاره چظور برود و دختری عاقل را بیابد؟(البته پسره هم به قول شما نباید از روی هوس و بنابر حرف دیگران زن بگیرد)
از آن مهمتر این است که چطور دختر و پسر می توانند از هم شناخت پیدا کنند؟این شناختی که من می گوم همه جانبه است و زمانی تا یک و دو سال می برد و باید پیش از ازدواج در دوران مجردی و پس از آن تنها و سپس با هم بروند نزد روانشناس و روانکاو تا کاستیهای شخصیتی خود و دیگری را بفهمند و مهارتهای زندگی و رفتاری را که باید در دوران تحصیل به آنها بیاموزند،فرابگیرند.
من با اینکه سی و چند سال دارم تا خانواده ای را نیابم که با این تز من کنار بیابند،اصلاً به ازدواج فکر هم نخواهم کرد و البته تنها بودن و در پیر همدمی نداشتن بهتر از خود را از چاله به چاه مهریه سنگین و ازدواج جاهلانه سنتی است.
در ضمن از شما پوزش می خواهم!بابا جان ببخشید بنده را و این اندازه کینه ای نباشید،معذرت می خواهم . . . .
بعضی وقتها حرفها یکی است اما طرز فکر و هدفی که پشت اونها هست متفاوته، چه بسیار مواقعی که حرفهایمان یکیس اما غرضها متفاوت..
من با مهریه کم موافقم و اینکه اصلا مادی نباشه، حرف من اینه و دلیلی که از این حرف دارم اینه که معتقدم نباید کسی رو به زود سکه کنار خودم نگه دارم، نباید اونقدر به مادیات بها بدم که روی شخصیت خودم قیمت بذارم، نباید کاری کنم که همسرم هنگام زندگی کردن کنار من احساس کنه مدیون منه و بدهکار و باید با آزادی فکر همونطور که خودم زندگی می کنم باشه..
اما یکی دیگه هم حرفش دقیقا مثل حرف من بود، اما به این دلیل که منتظر جدا شدن زود هنگام بود، به این علت که نمی خواست ضرر مادی کنه و مهریه رو سریع بده و طلاق، مثلا یه جور عاقبت اندیشی...
؟
!
حالا آقایون و خانمهایی که حرفشون با من یکیه، دلیلشون کدوم یکی از دلایلیه که گفتم؟ یا به کدوم دلیلی که نگفتم حرفشون اینه؟
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
اين تاپيك يه جاييه براي اظهار نظر كه سرنوشت ايران رو عوض نميكنه ،يه جاييه كه ما توش بحث ميكنيم ، فكر نميكنم اين تاپيك بتونه چيزي رو تغيير بده
بريد ببينيد نظرات دوستان در زندگي ها چقدر تاثير گذاره بعد بگيد تاثير گذار نيست. فقط بريد يك تاپيك رو كه مدتها باز شده بخونيد بعد اين رو لطف كنيد مطرح كنيد كه تاثير نمي ذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
الان توي كشور هاي خارجي هم ، خانم اگه بخواد طلاق بگيره نصف دارايي هاي همسرش براي اون ميشه !
تو اون كشور خارجي براي مرده هم همچين حالتي وجود داره. خانومه هم در منزل لم نمي ده.ايشون هم كار مي كنه بايد هزينه هاي زندگي مشترك رو هر دو تامين كنند و نصف دارايي هاي هر دو مال هم مي شه!!! half truth خود دروغه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
مسئله اينه كه توي ايران ، هنوز هم از اين ازدواجهاي سنتي ( البته نه همه ي ازدواجهاي سنتي )و حتي ازدواجهاي احساسي و هوسي و ... زياده .
مگه ازدواج هوسي در دختران وجود نداره. مي خوايد بريد دادگاه ببينيد چند درصد ازدواجها به خاطر پول مرده؟!!! اين قضيه دوطرفه است كه در ديدگان منطق گراي شما يك طرفش حذف شده !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
( مگه مردهاي هوس باز كمن ؟ ) به همون اندازه كه مردهاي پاك و خانواده دوست زيادن ، مرد هاي هوس باز هم هستن ...
مگه زنهاي هوس باز و پول دوست كمن؟ براي اينها راهكارتون چيه!؟؟؟؟
[quote=roya.b]
مسئله اينه كه ممكنه اين آقا كه مياد خواستگاري هنوز تكليفش رو با خودش معلوم نكرده ، همينجوري مياد خواستگاري و بعد توي زندگي ميفهمه كه اون خانمه به درد زندگي نميخوره يا اينكه دوستش نداره يا هرچيز ديگه ...
/quote]
چقدر معصومانه!!! خانوم محترم شما براي شناخت افراد درصدي خطا قائل نيستيد؟ چطوره كه چه زن اين درصد خطا رو داشته باشه و چه مرد بايد مرده مهريه بده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
خوب حالا اون خانم بايد چيكار كنه ؟ خيلي راحت زندگيش بازيچه ي دست فرد ديگه اي بشه
پس شما طبق اين نظر مي فرماييد كه اگر يك زن هم به اين نتيجه رسيد كه همسر معتاد ، مشكل دار يا مريض روحيش به درد نمي خوره در واقع مرده بايد بگه كه چقدر راحت زندگيم بازيچه دست فرد ديگه اي شد!! مشكل شما كه بهتون دارم صد بار مي گم اينه كه خيلي احساس گرا خانومها رو ابتدا معصوم فرض مي كنيد مگر خلافش ثابت بشه آقايونو هوس باز مگر خلافش ثابت بشه"كه اگر هم بشه اون مهريه براي كاهش خطره!!!"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
من نظرم رو با توجه به شرايط فعلي ايران ( بالا بودن آمار صيغه اون هم در مورد مردهاي زن دار و شرايط عرف و گونه ي ازدواج """" هوسي ، سنتي بدون شناخت كامل ، احساسي و ..."""" دادم )
مشابه جواب قبلي من !!! شما بريد هر زمان به اين نتيجه رسيديد كه در شكست زندگي هاي معمول و نه غير معمول و با يك مرد هرزه و... يك زن و يك مرد به يك اندازه مقصرند نظرتون رو ادامه بديد.
در مورد شكست عاطفي براتون چندين مقاله ميارم كه نشون بده چندين برابر يك زن ، مرد از شكست در رابطه عاطفي ضربه مي خوره. علتش هم عميق بودن نوع احساسات و عدم وجود راهكاري براي تخليه اون در مرده(مرد گريه نمي تونه كنه. درد ودل نمي تونه كنه. مادرش سرشو ناز نمي كنه!!! و..."
من چه آقايون ناراحت بشن و چه نشن نظرم اينه اون مردي كه با مهريه بالاي همسرش موافقت كنه شعور زندگي كردن نداره!!! يعني اينقدر عقلش و تصميم گيريش ناقصه كه حتي نمي تونه يه راهكار ساده مثل شريك كردن همسرش در زندگيش رو به جاي اين قضيه پوچ جايگزين كنه. (اگر هدفش حمايته!!!)
اين نظر من بود.
گردآفريد اومدنت بسيار شادم كرد
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه آقا توي ايران با توجه به نظر عرف
1) اين مرده كه پاپيش ميذاره و ميره خواستگاري و دختر همچين كاري رو نميكنه و تازه اگه مرده نياد خواستگاريش شايد دختره هيچ موقع توي زندگيش اون آقارو نبينه و اين مرده كه تصميم ميگيره يك رابطه رو داشته باشه يا نداشته باشه ...اين مرده كه تصميم ميگيره كه اون خانم توي زندگيش باشه يا نباشه... پس با توجه به اين موضوع ، آقا اول بايد خانم رو كامل بشناسه و بعد واسه خواستگاري اقدام كنه ... اصلا شايد ازدواج كنه و خانمه هوس باز باشه ... ولي مگه اين خانومه بوده كه رفته خواستگاري آقا ؟ من از اون خانم هوس باز حمايت نميكنم(اصلا) ولي اگه اون آقا قبل از اينكه پا پيش بذاره خانم رو كامل بشناسه ،ديگه خيلي كم پيش مياد كه به خاطر گندهايي كه خانومه توي گذشته اش زده ، يا مشخص شدن شخصيت اصلي خانم بعد از ازدواج ، تن به طلاق بده و تازه بخواد يه چيزي هم به خانم بده يا اينكه بره زندان !!!!!!""" البته اين بده كه مرد همه كاره باشه و بعدش هم ضررش پاي خودش باشه ولي فعلا كه توي ايران اينطوريه و شرايط به همين شكل هستش """""
2) توي خارج ضرر دوطرفست و سودش هم دو طرفه است ...
خوب فرض كنين اگه اين مهريه نباشه چي ؟ هيچي !! مرده كه كار كرده و زندگيشو كرده و اگر هم طلاق بگيره مشكلي نداره و تنها و تنها چيزي كه ازش كم ميشه زنشه و همين و بس ، ولي زن علاوه بر شوهرش زندگيش رو هم از دست داده ، تفاوت زن و مرد اينه كه زن توي خونه كار ميكنه و بدون حقوق و مرده كه بيرون كار ميكنه و زندگي رو ميسازه ! پس اگه چيزي به عنوان مهريه نباشه ، اگه كار به جدايي بكشه ، تنها كسي كه مثل يك انسان ورشكسته ميشه و مجبوره كه زندگيش رو از صفر صفر شروع كنه اين زنه نه مرد !! مرد ادامه ي زندگي اي رو ميده كه قبلا با خانومش شريك بوده ولي الان خودش به تنهايي صاحبشه و تازه ميتونه يكي ديگه رو هم شريك خودش كنه ولي زن مثل يك انسان شكست خورده و ... ديگه قادر به ادامه نيست و بايد همه چيز رو از نو شروع كنه بدون هيچ سرمايه و بدون اينكه حقوقش داده بشه !!!
واسه همين توي خارج نتيجه ي زندگي مشترك بين زن و مرد نصف ميشه
توي ايران همچين قانوني نيست ... به نظرتون اگه مهريه نباشه ... همين حقوق زن ناديده گرفته نميشه ؟ اون هم از زندگي مشترك حقي داشته ... اين درسته كه مرد به همون زندگيش ادامه بده ولي زن مجبور باشه از صفر شروع كنه و همه چيز رو از دست بده ؟؟؟
اگه اعتقاد بر اينه كه زن و مرد هردو كار كنن ، و هركسي دسترنج خودش رو بخوره كه اين خيلي خوبه !!! ولي وقتي زن مجبوره توي خونه كار كنه ( خداييش كارهاي خونه خيلي زياده و وقت گير هم هست ) تازه كار خونه بدون دستمزده ، اگه آقا در قبال كار خونه به خانم دستمزد بده اون موقع ديگه لازم نيست موقع طلاق مهريه خانم رو بپردازه .... آقايي كه اجازه نميده خانمش كار كنه ، پس خرجش رو بايد بده
اصلا مگه قبول ندارين كه وظيفه ي تامين معاش زندگي با مرده ؟
البته همه ي اينهايي كه گفتم در صورت طلاق گرفتن ايجاد ميشه ...
البته در هر دوصورت و هردو قانون اشكالاتي وجود داره و امكان سو استفاده هم از طرف مرد و هم از طرف زن وجود داره ...
در ايران و كلا مشكل مهريه اينه كه : مهريه غالبا بيشتر از حق زن و بيشتر از دارايي زندگي مشتركشونه كه مرد ناچارا به زندان ميوفته چون توانايي نداره و حق زن به اون اندازه نبوده ...
قبول ندارين كه توي زندگي مشترك بايد همه چيز مشترك باشه ؟ پس اگه ناچار به جدايي باشن بايد همه چيز نصف بشه ....
وگرنه اين ظلمه كه زن بي همه چيز بشه ولي مرد هيچي از دست نده
همونجوري كه مرد در بيرون كار كرده زن هم در خونه كار كرده و از زندگيش حقي داره !!!!
يه مورد ديگه اينه كه : توي خارج واسشون مهم نيست خانومه طلاق گرفته است يا نه . اصلا فرهنگشون با ايراني ها فرق ميكنه . اصلا نه سن براشون مهمه (كه زنه كوچيكتره يا بزرگتره ) نه اينكه خانومه يا آقاهه طلاق گرفته است يا نه ؟ ( البته نه اينكه اصلا مهم نباشه ولي زياد تاثير گذار نيست ) آيا توي ايران مرد طلاق گرفته و زن طلاق گرفته رو يكي ميدونن ؟ درسته ممانعت واسه مرد طلاق گرفته هم زياده ولي توي ايران همه ي مردها با توجه به دينشون و عقايدشون غيرتي هستن ... كدوم مردي كه تا حالا ازدواج نكرده حاضر ميشه بياد يه زني رو بگيره كه يك بار قبلا ازدواج كرده و با يك مرد ديگه رابطه داشته و احيانا بچه داره ؟؟ ( البته هستند ولي خيلي كم ان در ضمن قطعا با مخالفت خانواده روبرو ميشن ) زني كه طلاق گرفته معمولا يه مرد زن مرده يا زن طلاق داده يا حتي زن دار مياد ميگيرتش منظورم اينه كه خيلي شانس ازدواجش كم ميشه و مجبوره بره توي زندگي ناقص و نصفه ي ديگران رو كامل كنه ولي يك مرد طلاق گرفته اگه بخواد ميتونه بره يك دختري رو بگيره كه تا حالا ازدواج نكرده باشه ( البته سخته ولي غير ممكن نيست )
تازه چيزي به اسم صيغه اونجاها وجود نداره .... اگه مرده خيانت كنه خيانت كرده و هيچ توجيحي نداره ولي توي ايران چي ؟ كارشون از نظر شرعي درسته !! واقعا كه خنده داره !!! خيانت با دليل شرعي !!!
3) شما ميگين مگه دختر هوس باز كمه ؟ ميگم نه كم نيست ... فقط چون مرد انتخاب گر هستش بايد در انتخابش دقت كنه كه گير همچين آدم هايي نيوفته
نتيجه گيري اينكه من اين طرف قضيه رو ميبينم و شما اون طرف قضيه رو ميبينين ... من نميگم همه ي خانم ها معصومن ولي ميگم زن معمولا انتخابهاش كمه وانتخاب ميشه و نميتونه با ديد و دستي باز خودش انتخاب كنه ... اگه مرد توي دردسر بيوفته ، ناشي از خطايش در انتخاب همسره ، بايد دقت كنه تا توي درد سر نيوفته ...البته منكر اين نميشم كه ممكنه خانم بعده ها عوض بشه ...
((( البته اين را هم از من داشته باشين كه من نميگم همچين چيزي خوبه !!!! ولي با توجه به فرهنگي كه توي ايرانه !!! اگه قرار باشه مهريه هم وجود نداشته باشه ، خانوم شديدا در حقش ظلم ميشه ))))
در ايران حق طلاق با مرده .... حق نگه داري بچه ها با مرده ... حق داره كه چند تا زن بگيره (يعني كارش شرعيه ) ... حق داره كه به زن بگه كار كنه يا نه و اگه مرده بگه كار نكن ، زنه هم نبايد كار كنه ... حق داره كه بگه خانومش چه جوري بگرده ...يعني هر كاري كه زن ميخواد بكنه شوهرش بايد راضي باشه ...
اونجا اگه تساوي و برابري وجود داره در همه ي موارده نه در يك مورد ... هر حقي كه مرد داره زن هم داره
در ضمن شما هم گاهي افراطي حرف ميزنين ، هميشه هم اينطور نيست كه ازدواج به طلاق ختم بشه و هميشه هم اينطور نيست كه مهريه داده بشه ... هميشه هم اينطور نيست كه زن توي زندگي مهرش رو طلب كنه
نتيجه هم اينه كه مهريه بايد در يك حد معقول باشه ... در حدي كه بتوني پرداختش كني ...اگه شك داشتي دختره خوبه يا اينكه ميتوني مهريه رو پرداخت كني يا نه ....بهتره به ازدواج با اون خانم فكر نكني !!!!
به نظر من اگه اين قانون ( كه دارايي زن و مرد نصف بشه ) توي ايران بود ، ديگه مشكلات خيلي كمتر ميشد... نه مهريه اونقدر زياد بود كه باعث ميشد يك سري آدم ها به هوس بيوفتن و بخوان كلاشي كنن و يك سري ديگه به زندان بيوفتن و نه اونقدر كم كه بخواد سو استفاده بشه
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه فرهنگ ايران غلطه ، همين
و مهريه هم بايد در يك حد معقول باشه ، ولي اينكه اصلا نباشه در حق زن ظلم شده
شايد بگين كه من يك ديد مادي روي اين قضيه دارم ،ولي اينطور نيست ... همه ي ما دوست داريم كه زندگي خوبي داشته باشيم و خيلي از زندگي ها هم هستن كه به خوبي و خوشي پيش ميرن و نه مهريه داده ميشه نه گرفته ميشه ، نه اصلا بحث طلاق پيش مياد
ولي اگه خدايي نكرده بحث طلاق پيش بياد ، نبايد نه زن و نه مرد در حقشون ظلم بشه كه متاسفانه با اين فرهنگي كه توي ايران هست ،هميشه يكي بايد ضرر كنه
موفق باشين
آخه این حرفه شما می زنی که مرده باید بشناسه. مگه مرده بعد از اینکه شناخت می ره چنگ می زاره گلوی زنه می گه یا با من یا با هیچ کس؟!!! ببین اگر دیدی دختری به خواستگارش جواب مثبت می ده به این خاطره که بهتر از اون نصیبش نمی شه!!! نه اینکه حق انتخاب نداره. ثانیا الان که نصف ازدواجها دوست دختر دوست پسریه!!! شما جواب هیچ کدوم از سوالهای منو ندادی!!! من می گم اگر زنه کثیف دراومد چی. مگه این مثالو نشنیدین که زنا به این امید ازدواج می کنن که بتونن همسرشون رو تغییر بدن نمی تونن(یعنی شناخت دارند رو همسرشون) ولی مردها به این امدی ازدواج می کنن که همسرشون تغییر نکنه که می کنه( یعنی شناخت اولیه هم بی تاثیره) .
این مثال که دقیقا خلاف حرف شما رو می زنه.
در مورد زنی که به دلیل گفته مردش کار نمی کنه و نه بدلیل تن پروری خودش !!! حرف شما صحیحه . زن باید تامین شه. تامینش هم روش داره. به ازای سالهای مشترکی که با هم زندگی کردند هر چی درآوردند شریک باشند. این تنها در مورد همچین زنی صادقه. یک مرد در همچین زندگی وظیفش تامین معاشه.وگرنه چرا در زندگی که هر دو می تونن کار کنن و مشکلی هم زنه نداره0از بابت شوهرش و خودش) باز هم وظیفه تامین معاش بر دوش مرد باشه؟ چرا؟ اگر توافق شده باشه بر خونه نشینی زن که بله. زن در خونه کار می کنه.
از شما به عنوان یک زن بعید نیست همچین حرفی رو زدن. ولی واقعا جامعه پسرهایی که فقط ادعای هوششون گوش فلک رو کر کرده و من شرط می بندم بسیار ضریب هوشی پایین تری از خانومها دارند و فقط یک مشت ادعای توخالی هستند همچین شرایطی رو قبول می کنند خدا می دونه.
در مورد یه زن که هر چی هم در میاره خرج لباس و آرایشش می کنه یا مردش مسئول تهیه همه عقده های فروخقته خونه پدری بوده که این مزخرفترین کاره که تامین معاش ومهریه و... به عهده مرد باشه. احتمالا تو این دیدگاه نقش خانوم و بانوی بزرگوار قصر رو خانوم ایفا می کنند!!!! و در پایان مردی که این اندازه زحمت کشیده در این چند سال زحمتش رو کی جواب می ده. مردی که خرج زن و بچش رو درآورده کی جواب زحمتهاشو می ده. جواب این هم بدین.
شما می گی به من که چرا اینقدر بحث طلاق رو وسط می کشم. من می گم تمام دلایل شما برای مهریه از طلاق دادن یک زن بی پناه ناشی می شه!! تمام دلایل. من دونه دونه این دلایل رو که برای مردهای بی شعور شده عامل این مهریه دادن و رواج دادن این فرهنگ احمقانه در کشور ما دارم زیر سوال می برم.!!!!!
!""" البته اين بده كه مرد همه كاره باشه و بعدش هم ضررش پاي خودش باشه ولي فعلا كه توي ايران اينطوريه و شرايط به همين شكل هستش """""
اینم از اون توجیهات بود. خوب" حالا که اینطوره" خوب این جامعه بی شعور ما باید تغییر کنه که اینطور نباشه. سوال سر اینه که چرا باید اینطور باشه؟!
"زنه کار نمی کنه و مرده کار می کنه و زندگی می سازه". حالا چون مرده زندگی رو ساخته و براش زحمت کشیده( احتمالا این کار جرم محسوب می شه!!!) باید بعد از جدایی به دلیل ساختن زندگی توسط خودش ، به دلیل زحمت کشیدنش یه چیزی هم به همسرش بده !!
مهریه در حد معقول ؟ قیمت تعیین می کنی؟ چقدر؟
یک جملتون رو قبول دارم"تازه كار خونه بدون دستمزده ، اگه آقا در قبال كار خونه به خانم دستمزد بده اون موقع ديگه لازم نيست موقع طلاق مهريه خانم رو بپردازه .... آقايي كه اجازه نميده خانمش كار كنه ، پس خرجش رو بايد بده " اما شما واقعا فکر می کنید خرج لباس -پوشاک خونه و.. رو برای زن کی تامین می کنه. مرد دیگه. مرد بیرون کار می کنه. زن داخل خونه. البته من فکر می کنم برای همچین زنی بهتره گفت این درامد منه. اینقدرش مال خودمه. اینقدرش واسه زندگی مشترک اینقدر هم برای تو به خاطر زحمتهات تو خونه.
این که یک دختری خواستگار خوب نداره به من پسری که می رم با اون ازدواج می کنم که ربط نداره. یک دختر هم هم بره به هر کی می خوای پیشنهاد بده. پسره ردش می کنه چون خوشش نیومده ازش. همین! فرقش اینه که مرده 15 بار خواستگاری می ره 14 بار ردش می کنند غرورشو له می کنند بازم صبر می کنه خانومه یک بار به یک پسر پیشنهاد بده پسره رد کنه پسرها همشون به حیوون های وحشی و بدون احساس تو ذهنش تبدیل می شن!!
شک داشتی دختره خوبه یعنی چی؟ شاید دختره مریم مقدس بود. بعدا یک روز سر یک قضیه ای که هر دو فکر می کردیم برامون بی اهمیته سر ناسازگاری گذاشت و....من احمق چون دختره رو نشناختم یا اینطوری نشناختم 100میلیون مهریه بدم. خانوم خانوما بره؟
چند درصد مردهای امروزی صیغه می کنند. چند درصد مهریه ها بالاست؟ یه مقایسه آماری بین این دو انجام بدین!!
مهریه در پایان می تونه خوب باشه. برای مرد و زنی البته خوبه که مرده به قول شما حق گرفتن چند زن ، خیانت ولگردی عیاشی و... رو هم داشته باشه و زنه قانع شده باشه که در ازای مهریشو نفقش همچین کاری رو مرد داره انجام می ده. شما به این قضیه به عنوان یک زن راضی هست؟
من در تایید برخی از حرفهاتون یک سری صحبتها رو هم در مورد پسرها دارم.
در هر حال به دید من امیدوارم اندکی از حماقت بی نهایت ما پسرها کم بشه و بفهمیم که زندگی مشترک انتخاب عروسک نیست!! که صبح تا شبت مثل سگ جون بکنی آخر شب بیای یه عروسک خوشگل رو ببینی که لذت ببری(.....واقعا بدون شرح!!!) تموم بدبختیهاتو تو خودت بریزی و خانومت تنها در ثروت تو شریکه . امیدوارم پسرها بفهمن براشون زنی ارزش داره که هدفش از زندگی رسیدن به آرزوهای محالش نباشه!!! دید جنسی شون رو برای 5-6 ماه هم که شده زمان انتخاب کنار بذارن نرن بخاطر هیکل زیبای خانوم خودشو و اونو بدبخت کنند!! که زنی که نتونه تو زندگی کمک مرد باشه به درد لای جرز هم نمی خوره (البته برای مرد) همون طور که مردی که نتونه به زنش کمک کنه به درد این لای جرز نمی خوره. برام جالبه وقتی می شنوم توافق شده که درآمد زنه مال خودش باشه. آخه دیوانه-پسره احمق برای چی؟ خدا اوردی تو خونت بپرستیش؟ اصلا زنی که بگه درامد من مال خودم رو که باید از روز اول فهمید چه شیادیه!!
مردی که درد زنشونفهمه به چه دردی برای اون می خوره و عینا زنی که نتونه به مردش در مشکلاتش کمک کنه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roya.b
ولي وقتي مردها مهريه رو زماني ميدن كه زن رو دارن طلاق ميدن سزاوارشونه كه برن زندان. چون زندگي يك دختر رو تباه كردن و اين جرم سنگينيه
این شاهکارتون رو امروز دیدم.!!!
پس مردی که به هر دلیلی زنش رو طلاق می ده اگر پول نداشته باشه حقشه بره زندان. حالا زنش (ببخشید ) با صد نفر هم سکس داشته باشه، زنش یک موجودهرزه باشه و... زنش ناسازگار باشه، زنش بی ادب و گستاخ باشه و... باز هم مرده باید بره زندان. من منطق شما رو تحسین می کنم!! از گردآفرید گرامی تعجب می کنم که این پستتون رو خوند و با شما وارد بحث شد.
اصولا این مبحث(مهریه بالا) لیاقت پسران احمقی است که به حماقت خود هم می بالند!!! گناه از شما بانوان نیست. دید کاسبگرانه و منفعت طلبانه نیاز زندگیه!!25 میلیون پول کمی نیست!! نه. برای مردی که ماهیانه 500هزار تومان درامد داره 400هزارش رو خرج زندگی می کنه 100هزار تومان در ماه save داره می شه برای 20سال!! یعنی اگر یک مرد با همسرش دو سال بعد طلاق گرفتند اون مرد باید 18سال بعد از زندگی مشترکش تاوان حماقتش رو بده.مهریه زیر هزار سکه ؟
چند تا از خانومهای محترمی که هزار سکه می خوان 50میلیون تومان پول نقدر رو یکجا دیدند؟
من بحثو تموم می کنم.خونواده ها و دخترهای باشعوری هم هستند گردآفرید . فراوون هم هستند. بگرد و پیدا کن. اونها خودشون رو هویدا نمی کنند. گوهرهای زیبایی هستند که صدف شرافت رو هماره زندگی بر خود کشیده اند. شرافت رو برای اونها حجاب نیاورده. رفتار خدایی اونها آورده. اونهایی که به مرد به چشم راهکاری برای تامین عقده هاشون نگاه نمی کنند.
بحث من با شما يك كار بي فايده است چون شما حرف بنده رو درك نميكنين و حرف خودتون رو ميزنين ...
من ميگم مشكل از جامعه است ولي شما مشكل رو در خانم ها ميبينين ( آقايون هم كه فرشته ي پاك الهي هستند )
و دائما هم توهين ميكنين
البته قبول دارم كه گاهي زياده روي كردم ولي شما هم همچين انسان ميانه رويي نيستين و من گاهي از اينور بام افتادم و شما هم از اونور بام ......
ولي در مقابل توهين هاتون سعي ميكنم كه مودبانه با شما صحبت كنم
اين شمايين كه با خانوم ها مشكل دارين ، اين شمايين كه انگار در حقتون جفا شده و نه من و اين شمايين كه قصد اذيت كردن و كينه توزي و به اصطلاح كل كل بيخود دارين
به من ميگين نسبت به آقايون ديد بد دارين و انگار كه از آقايون ضربه خوردين ولي مثل اينكه خودتون خيلي به خانم ها ديد بد دارين و انگار كه صد تا زن طلاق دادين كه اينقدر كينه رو توي خودتون جمع كردين و نميتونين خوبي هاي خانومها رو ببينين
من ميگم مثلا مرد هوس بازه زنش رو طلاق ميده شما ميگين چرا به مردها بد بيننين و همه مرد ها هوس باز نيستن
ولي مثل اينكه خودتون نسبت به خانم ها هيچ ديد مثبتي ندارين و همه ي خانم هارو شياد ميدونين
آيا همه ي طلاق ها ناشي از بد بودن خانمه هستش كه اينقدر با جرئت حرف ميزنين ؟ جالبه !!! واقعا جالبه !!! وقتي من راجع به مرد هوس بازي كه زنش رو طلاق داده حرف ميزنم ، دارم راجع به استثنائات حرف ميزنم و كاملا احساسي حرف ميزنم و انگار كه همچين چيزي اصلا وجود نداره
ولي شمايي كه راجع به مردي كه زن شياد و هرزه اش رو طلاق داده دارين حرف حقيقت رو ميزنين و تنها حقيقت موجود اينيه كه شما دارين ميگين !!!
جواب همه ي حرفهايي كه زدين رو توي پست هام دادم و من هم ديگه لازم نميبينم كه با شما وارد بحث بشم ...اگه با دقت بخونين ميفهمين ....
شما هيچ چيز رو قبول ندارين ... نه قانون نه هيچ چيز و به نظرتون زن هيچ حقي نداره
ولي كسي كه اين رو تشخيص داده خدا بوده كه توي قرآنش اين رو هم آورده و اگه ميتونين بياين منكر حرف خدا هم بشين
اصلا شما هيچ كدوم از حرفهاي من رو قبول نداري نداشته باش ، اصلا مهم نيست ، و چيزي هم از من كم نميشه لطف كن نظرت رو راجع به اين بحث بگو ، فكر كنم ميخواي تك تك جملات من رو آناليز كني... البته باز هم مهم نيست.... چون خودتون رو خسته ميكنين
اگه كار خونه رو پر ارزش نميدونين بهتره برين واسه خونتون يه خدمتكار بگيرين و ببينين كه آيا نبايد بيشتر حقوق ماهتون رو بدين به اون خدمتكار كه زحمت بچه ها و زندگي و غذا پختن و ... رو بكشه
همچين زن رو ميكشين پايين ... اونقدر روي اين قضيه تعصب دارين كه هيچ چيز رو نميبينن
آقاي محترم يعني چي كه زن لم ميده توي خونه ؟ پس اصلا واسه چي زن ميگيرن ؟ كار خونه رو كه بايد انجام بده ... كار بيرون رو هم حتما وظيفه شه كه انجام بده .... تربيت بچه ها و ... هم به كنار !!!! بعدش هم كه متهم ميشه به اينكه لم داده و خورده و خوابيده و شياده !!!!
اصلا به نظر من اين بحث بحث كاملا بي موردي هستش كه به هيچ جا نميرسه !!! اصلا شركت كردنم در اين بحث بي خود بود ، چون خودم رو الكي خسته ميكنم ، هركي مياد نظرش رو ميده و ميره ، نه كسي نظرش تغيير ميكنه و نه چيزي ، فقط نظر ميدن و ميرن !!!كسي هم واسش مهم نيست كي چي گفته . منم بيشتر از اين خودم رو خسته نميكنم و به نظرم پستهام كافي بوده
چون اصلا حرفهاي شما رو نميفهمم و به نظرم عين خودخواهيه و به صورت متعصبانه از آقايون دفاع ميكنين ( و احتمالا شما هم اين نظر رو دارين كه من از خانم ها متعصبانه دفاع ميكنم )
حالا شما چند مورد كلاشي و از اين جور چيزها ديدين مياين و ميگين همه ي زنها كلاشن و عقده ي پول و ... دارن و اين حق رو به خودتون ميدين كه همه رو همينجوري ببينين ولي اصلا انگار كه همه ي مردها پاكن و مرد هوس باز توي ايران كه هيچ توي عالم وجود نداره ....
خيلي جالبه ... آره مرد ها فرشته ان و اكثر مردهايي كه دارن زن طلاق ميدن بيچاره ان و زنشون هرزه بوده كه دارن طلاقش رو ميدن
شما هم متوجه حرفهاي من نميشين چون متعصبانه يك عقيده رو دارين كه زن هيچ حقي نداره و اينكه طلب پول يا حق بكنه عين كلاشيه...ولي مرد .....
اصلا زن حقي نداره توي زندگي ... فقط بايد زحمتش رو بكشه و اسباب لذت آقا باشه ولي بعد از يك مدت كه مجبور بشه از زندگي طرف بره بيرون بايد هيچ ادعايي نداشته باشه
اي واي ... چقدر بد شد كه خدا اسباب كلاشي خانم هارو فراهم كرده!!!!
خدايا اصلا چرا زنها رو آفريدي ؟؟؟
خيلي ببخشيد ولي اينهمه خانم كه مياين و اين جا نقل ميكنن كه مهم صداقته و مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول و مهريه نگه داشت و از اينجور حرفها ( كه البته من هم قبولشون دارم كاملا و حرف درستيه )
چرا كسي نمياد موقع طلاق از خانم دفاع كنه ؟ حالا يك عده از خانم ها شياد و هوس باز و ...
ولي آيا مرد شياد و هوس باز وجود نداره ؟؟؟
خودتون رو فرض كنين كه الان 40 سالتونه و طلاق ميگيرين ، باز هم اون موقع خيلي راحت ميگين كه مهم عشقه و كسي رو نميشه با پول نگه داشت ؟؟؟ اون موقع اينقدر راحت از زندگيتون ميگذرين ؟؟؟؟
شمايي كه 20 سال توي يك خونه زندگي كردين و زحمت كشيدين ، حالا مجبور به تركش شدين ( شوهرتون هوس باز بوده يا تو زرد از آب در اومده )، دست خالي ، بدون هيچ پشتوانه ، فكر كنم حالا مجبور باشين برين و تا آخر عمرتون پيش برادري خواهري يا پدر و مادر پيرتون زندگي كنين ....
آره به عقيده ي آقايون اين حق خانوم هاست كه اين سرنوشت دچار بشن !!!!
من نميگم همه ي آقايون حقشونه كه به سرنوشت زندان و ... دچار بشن ...( ديگه حوصله ندارم حرف بزنم چون توي پست هاي قبليم نوشتم و برين اونها رو بخونين )
حرف من اينه كه زن هم حقي توي زندگي داره ، شايد اين رسم مهريه ايران رسم غلطي باشه ( چون گاهي در حد معقول نيست ) ولي اگه حرف شما درسته ، پس چرا تو همه جاي دنيا واسه ي خانم ها حق قائل شدن؟؟؟ ( حتي اگه بيرون خونه كار نكنه و شاغل نباشه و به قول شما لم بده و بخوره و بخوابه )
باز هم مطمئنم كه شما مياين و من رو متهم به پول دوستي و عقده ي پول و قيمت گذاشتن روي زندگي ميكنين
ولي اين ناشي از اينه كه شما حرف من رو نفهميدين
باز هم مهم نيست
يك نفر هم بفهمه حرف من رو كافيه !!!!
زبونم مو در آورد از بس گفتم :
زن هم از زندگي حق داره و اين حقش نيست كه واسه زندگيش زحمت بكشه و آخر سر لذتي از زندگيش و ثمره ي زندگيش نبره .....
مهريه با اين وضعيت موجود كه كذايي هستش غلطه ولي بنده اگه هيچ كس هم معتقد نباشه كه مهريه حق زنه ، ولي من اعتقادم بر اينه كه حق زنه ، ولي با شرايط خاص به زن داده بشه ( يعني هم مقدارش در حد قابل پرداخت باشه ، و هم در صورت هرزه و ... بودن به زن داده نشه ، و زماني هم به زن داده بشه كه داره طلاق ميگيره .... نه عندالمطالبه كه سودجويي تو كار باشه )
در نهايت اينكه توي هر قانوني و هر كاري هم سودجو پيدا ميشه
و ديگه هم با شما بحثي ندارم پس لطف كنين كه اين مسئله رو كش ندين
بگذارين هركس بياد نظرش رو بده ، اصلا اين بحث هاي ماست كه بي نتيجه است ... شايد يكي بياد و اينجا يه حرف ديگه بزنه كه اين بحث رو به نتيجه برسونه
موفق باشين