سلام دوست عزیز
کاملا اشتباه کردی..بعد از اتمام هر رابطه عاطفی ادم وسوسه میشه به عناوین مختلف با طرفش تماس بگیره..یا حلالیت میخواد،یا یه وسیلش پیشش جا مونده،یا میخواد بگه دوسش داشته یا نداشته و ...بلاخره این نفس ادم یه راهی و یه بهونه ای جور میکنه تا ادمو قانع کنه با اون شخص تماس بگیره..اما اگه واقعا میخوای این روند جدایی درست انجام بشه به هیچ عنوان نباید باهاش تماس بگیری..نقل قول:
من امروز باهاش تماس گرفتم و گفتم که اونو نمیخوام و اصلا بهت دروغ گفتم اما واقعیتش اینه که من هیچ وقت بهش دروغ نگفتم اینو به خاطر این بهش گفتم که به زندگیش بچسبه و البته اون هم قبلا تصمیم گرفته بود که دیگه به زندگیش ادامه بده و با تمام سختیهاش ادامه بده
من اما امروز بهش پیشنهاد دادم که بهش کمک میکنم که خلا عاطفی ایجاد شده در زندگیش را جبران و پر کنه و من هم چند تا راهکار بهش دادم
اصلا نمیدونم دارم درست رفتار میکنم یا نه
برادر من چرا توجه نمیکنی خلاء عاطفی اون خانومو شوهرش باید پر کنه نه شما...اگه با با همسرش مشکل داره بره پیش مشاور تا مشکلاتشو حل کنه..
اینکه شما اعلام کنی ازش حمایت میکنی زنگ خطره..که شما و اون خانوم دوباره سمت همدیگه کشیده بشین.
شما موظفین فقط خلاء عاطفی خونواده خودت و همچنین خودت رو پر کنی.
تماستو قطع کن..به اینم فکر نکن اون چیکار میکنه یا زندگیش چی شد؟زندگیش هر چی بشه فقط مربوط به خودش و همسرشه.
چه رفت و امدی؟من خالمو ماهی یه بارم گاهی نمیبینم..چه دلیلی داره شما با اون خونواده مرتب در رفت و امد باشین..فکر کنین یه اتفاق دیگه افتاده و باید رفت و امدهاتونو محدود کنید..
بهانه تراشی نکنید..حتی اگه لازمه شهرتون یا نهایتا خونتونو تغییر بدید و در فاصله دورتری خونه بگیرید.
به راحتی اب خوردن میشه رفت و امد رو کم کرد.شما کمتر برید تا کمتر بیان خونتون.مگه همه با هم رفت و امد شدید دارن؟
موفق باشی