RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
امروزهم خوب بود..رفتارش موقرانه تر شده بود..فقط ازم باز پرسید منظورم از حرفای دیروز چی بوده؟منم گفتم منظور خاصی نداشتم من هر جا سر کار میرم کمی درباره نوع اخلاقم و فرهنگ خونوادم توضیح میدم تا هر دو طرف با هم اشنا بشن.
گمونم با کمی صبر متوجه میشه شخصیت واقعی من چه جوری هست.
.منم سعیمیکنم با تمرین کم کم موارد بیشتری رو تو رفتارم رعایت کنم.
ازراهنمایی های خوبتون ممنونم دوستان.خوشحالم که تنهام نذاشتین.
موفق باشید
RE: رفتارهای ناخوشایند کارفرما.رعایت نکردن حریمها..برای تصمیم گیری به کمکتون نیاز دارم
خوشبختانه با دقت بیشتر در رفتار خودت متوجه شدی که اشتباهاتت کجاست
در مورد نوع رفتار و حرف زدن و . . .
یا مثلا حریمی که باید برای خودت حفظ میکردی و نباید سوار ماشینش می شدی
و چیزهایی از این قبیل
یک چیز رو باید بدونم، اونم اینکه
این من هستم که با زبان بی زبانی، مستقیم و غیر مستقیم به دیگرن میگم که چطور با من رفتار بکنن
اگر حس میکنم که در هر مکانی که هستم، اقایون رابطه مناسبی با من ندارن و به حریم من احترام نمیذارن،
باید در درستی رفتار خودم شک بکنم
سعی کنیم به جای فرافکنی به نقش خودمون در روابط فکر بکنیم
شاید نتونیم نسل مردان بی ملاحظه روی کره زمین یا حداقل فقط ایران رو منقرض کنیم
اما می تونیم روابط خودمون رو با دیگران مدیریت کنیم
هرکسی نیاز به اموزش داره، در هر سنی
اگر یاد نگرفتم که چطور با جنس مخالفم در هر مقام و جایگاهی که هست، رفتار بکنم
ایراد از منه
نه از مردای ایرانی
بهتر هست وقت بذارم انرژی بذارم و یاد بگیرم
خیلی ممنون بابت سخنرانی پرشورت درباره مردای ایرانی..هیچ ازبحث ازاد خوشم نمیاد..چیزایی که گفتی رو خودم میدونم..نیاز نیست بشینی منو محکوم کنی.
خوب باشه تو خوب من بد..ول میکنی یا باز رو اعصابم راه میری..حالا باز خوبه من همش دارم رو خودم زوم میکنم.
تو هم بشین فکر کن خیلی عالی و خوبین.منم برات تایید میکنم.
ببخشید دوستان:72:
حالا که بهار عزیز و یا بقیه خانمها باید خصلتهای زنانه اشون رو از صحنه جامعه محو و ناپدید
کنند تا آقایون خدای نکرده از خودشون غافل نشند جای این جمله که بعضی اوقات بالای سر همین تالار هم هست چی میشه؟؟
:72::72:زنانیکه می خواهند مرد باشند ، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند
الکساندر دوما
آیا این کار کم کم باعث نمیشه خانمها از زن بودنش دور بشند و این عادتها به خونه و روابط خانوادگیشون هم آسیب بزنه؟؟
بهار جان تصمیم گیری برای فسخ قرارداد خیلی زوده...به این راحتی جا نزن چون جاهای دیگه هم همین اشه همین کاسه!....به نظر من راجع به این مسائل با پدرت صحبت نکن که حساسش نکنی...سعی کن خودت مشکلاتت را حل کنی..در ضمن به نظر میاد صحبت هات خوب بوده و مشکلت داره حل میشه :104::72:
[/size]
اگر ما در هر کاری به ائمه و معصومین توجه کنیم و مطابق صحبت انها عمل کنیم هیچگاه دچار این مشکلات نخواهیم شد
حضرت زهرا فرمودند:
قالت فاطمه (س) فی وصف ما هو خیرللنساء: خیر لهن ان لایرین الرجال و لایرونهن.
حضرت در وصف این که بهترین چیز برای زنان چیست, فرموده اند: این که زنان, مردان را نبینند, و مردان هم زنان را نبینند.
اما همینطور که تحلیل شده این هرگز به معنی گوشه نشینی و انزوای زن نیست بلکه به این معنی هست که در فعالیتهای اجتماعی چنان مقررات اسلامی را رعایت کنند که موجب نگاه حرام نامحرمان نشود و یا در جایی کار کند که نیازی به تماس با نامحرم نباشد
و زنی که بیرون از خانه کار میکند خودش باید این مدیریت را داشته باشد که بداند باید رفتارهای بیرون و داخل خانه کاملا با هم متفاوت باشد و به این بلوغ و توانایی رسیده باشد تا در نقش اصلی زن و همسر بودنش دچار مشکل نشود
نقل قول:
زنی که بیرون از خانه کار میکند خودش باید این مدیریت را داشته باشد که بداند باید رفتارهای بیرون و داخل خانه کاملا با هم متفاوت باشد و به این بلوغ و توانایی رسیده باشد تا در نقش اصلی زن و همسر بودنش دچار مشکل نشود
باید ببخشید که من مثل شماها هنوز به حد کافی بالغ و کامل نشدم..البته شما منزه ازخطا و اشتباهید اما اگه قصد دارید اینجا پست بذارین لطفا در جهت راهنمایی کردن باشه..یعنی حداقل یه راه حل داده باشین..و گرنه محکوم کردن رو خودم بلدم.منم میتونم بابت اشتباهاتتون شما رو محکوم کنم اما علاقه ای به این کار ندارم.
.................................................. ..............................................
نقل قول:
هنگام سخن گفتن صداى خود را نازك نكنید كه بیمار دلان در شما طمع خواهند كرد؛ بنابراین درست سخن بگویید
این پست ذهنمو درگیر کرده...
من حدس میزدم یعنی انگار به نظر میاد معنیش اینه که عمدا با نامحرمان با صدای نازک حرف نزنید.اره؟.
بهار خانوم شما هیچ مشکلی ندارین کارفرما هیز تشریف دارن
خوشبختانه با دقت بیشتر در رفتار خودت متوجه شدی که اشتباهاتت کجاست
در مورد نوع رفتار و حرف زدن و . . .
یا مثلا حریمی که باید برای خودت حفظ میکردی و نباید سوار ماشینش می شدی
و چیزهایی از این قبیل
یک چیز رو باید بدونم، اونم اینکه
این من هستم که با زبان بی زبانی، مستقیم و غیر مستقیم به دیگرن میگم که چطور با من رفتار بکنن
اگر حس میکنم که در هر مکانی که هستم، اقایون رابطه مناسبی با من ندارن و به حریم من احترام نمیذارن،
باید در درستی رفتار خودم شک بکنم
سعی کنیم به جای فرافکنی به نقش خودمون در روابط فکر بکنیم
شاید نتونیم نسل مردان بی ملاحظه روی کره زمین یا حداقل فقط ایران رو منقرض کنیم
اما می تونیم روابط خودمون رو با دیگران مدیریت کنیم
هرکسی نیاز به اموزش داره، در هر سنی
اگر یاد نگرفتم که چطور با جنس مخالفم در هر مقام و جایگاهی که هست، رفتار بکنم
ایراد از منه
نه از مردای ایرانی
بهتر هست وقت بذارم انرژی بذارم و یاد بگیرم[/color]
و راه حل فقط رفتار جراتمندانه : یک کلام بهشون القا کنید حد خودش را بداند
اقایون قبل از سی سالگی و به خصوص در سنین پایین تر دختران جدی و نسبتا عصبانی رو بیشتر میپسندن
و برعکس اقایون میانسال، جذب خانومایی میشن که ناز و ادای بیشتری دارن و به اصطلاح زنانگیشون رو بیشتر بروز میدن
ناز و عشوه و . . . که جای خود دارد
خیلی وقتا عصبانی شدن شما و برخورد تند شما هم برای دیگران جذابه
خیلی وقتا عصبانی شدن شما و برخورد تند شما هم برای دیگران جذابه
خوب باشه تو خوب من بد..ول میکنی یا باز رو اعصابم راه میری..حالا باز خوبه من همش دارم رو خودم زوم میکنم.
تو هم بشین فکر کن خیلی عالی و خوبین.منم برات تایید میکنم.
فکر می کنم کپی دو متن بالا گویا باشه و چیزی لازم نداره .
در جواب دوستی که نوشته بود تکلیف این جمله چی میشه: زنانی که می خواهند مرد باشند...
زن بودن مساوی با ناز و عشوه ربختن نیست بابا کسی نمیگه مرد باش
زنانی که می خواهند مرد باشند زنانی هستند که نمی دانند زن هستند
زن بودن یعنی زیبایی وقار نجابت حجب و حیا عفت لطافت ظرافت ...
همه اینها در کنار هم.
سلام عزیزم. با نظر دیگران موافقم. بی تفاوتی بهترین راهه . البته بی تفاوتی هم زمانی داره ...
سرد سرد...
اول وقت. سلام (فقط)
اخر وقت : خداحافظ.(فقط)
90 درصد مواقع اینجوری جواب میده.
البه گاهی هم طرف از سنگینی آدم خوشش میاد و کار بدتر میشه:311:
پیشنهاد نامزد قلابی خوبه.
راستی اگه با بابات صمیمی هستی و ایشون منطقی هستن ، بهشون بگو .