RE: درگیری با شوهرم به دلیل مشکلات ج ن س ی ایشون
شناخت یک دفعه ، 2 دفعه نه همیشه که!!!
تکرار مکررات آسیب میزنه و کم کم نسبت به مسائل زناشویی بی رغبت میشه و ناتوان! بهش بگو تاثیرش رو در
طولانی مدت نشون میده!
اگر مضر نبود که خداوند حرام نمی کرد این امر رو!
بهش بگو نظرات نویسنده اون مقالات صحیحتره یا خداوند که ما رو خلق کرده و میدونه چی برامون خوبه چی بد؟
اصلا میتونه با مراجعه به متخصص این امور از مضراتش با خبر بشه!
همسر شما آیا آدم معتقدی هست؟
همسر من به خدا اعتقاد داره و حج هم رفته.
ولی حرفای مذهبیون رو قبول نداره.
بیشتر از بعد گناه بودن که می دونم قبول نمی کنه، باید در مورد مضر بودن مطمئن بشه، که اونم فعلا قبول نداره.
یه بار هم براش یه مقاله فرستاده بودم زمان عقدمون، ناراحت شد! و گفت اینا رو قبول نداره.
یه کم سخته قانع کردنش، مگر اینکه از این جنبه وارد بشم که برای زندگی مشترکمون خوب نیست و من بهم برمی خوره. البته قبلا هم اینا رو گفتم!
مسائل اخیرحتما یه تلنگر بهش زده .بهش وقت بده .ضررنمیکنی. یه جاگفتی خانوادش براش مهمتر از شماس .اونه که خانوادشو ول کرده اومده یه شهر دیگه.اونه که مامانش که میگی خیلی دوسش داره رو نمیبینه .اینا به خاطر تو نیست؟ولی بنظرم توبیشتر از خونوادت دفاع میکنی.بهت قول میدم اگه حمایتت رو ازش بیشتر کنی همه چی عالی میشه.میگه ضعیفم ؟تقویتش کن.واسش غذای مقوی ومعجون درست کن.قبل ازدواج شوهرمن هم خیلی ضعیف بود باور نمیکنی هفته ای یه بار میرفت دکتروما تا 6 ماه اول عروسیمون روابط ج ن س ی درست ونرمال نداشتیم ولی با انواع معجونای مختلف و میان وعده های مقوی بنیه اش بالا رفت:307:.الان به زور سالی یه بار میره دکتر واسه چکاپ.مردا توجه میخوان تو که صبر کردی تحمل کردی یه دو ماهم روش یه کاری کن فکر کنه مرکز ثقل دنیاس.یخچالو پر نگه دار که نتونه سر غذا بهونه بگیره. وهمینطور چیزای دیگه ......واسش کادو بخر مثلا عروسک یا همچین چیزی بگذار کنار کامپیوترش که وقتی چشمش افتاد یاد تو بیافته:322::43:.بگذار حس کنه تو تمام لحظه هات هست :43: کار. درس. اینا همش باعث میشه کمتر واسش وقت بگذاری .توابراز احساسات به شوهرت مغرور نباش :228:ببخشید من خیلی پرحرفم.:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khanumi_s
بیشتر از بعد گناه بودن که می دونم قبول نمی کنه، باید در مورد مضر بودن مطمئن بشه، که اونم فعلا قبول نداره.
یه بار هم براش یه مقاله فرستاده بودم زمان عقدمون، ناراحت شد! و گفت اینا رو قبول نداره.
یه کم سخته قانع کردنش، مگر اینکه از این جنبه وارد بشم که برای زندگی مشترکمون خوب نیست و من بهم برمی خوره. البته قبلا هم اینا رو گفتم!
پس اصلا از جنبه گناه باهاش حرف نزن. چون بدتر باعث جبهه گیری اش میشه. اما نمیدونم تا حالا راجع به این چیزایی که الان میگم باهاش صحبت کردی یا نه؟ تو کشورهای خارجی خودارضایی عملی ناپسند نیست اما اعتیاد به اون ناپسنده. من یه جا خوندم که می گفت چرا تو کشورهای خارجی این مسأله بد نیست و علتش رو بیان کرده بود به خاطر اینه که کمتر تو کشورای دیگه به خودارضایی اعتیاد پیدا میکنن. بلکه فقط هر از گاهی و واسه تفننه. چون در اون کشورا روابط جنسی آزاده و از سنی که نیاز جنسی شون بیدار میشه، راه تخلیه اش هم در اختیارشون هست، بنایراین کمتر به سمت خودارضایی میرن و بیشتر از راه طبیعی اش خودشونو ارضا میکنن. واسه همینم چون خودارضایی تو اون کشورها کمتر حالت اعتیاد و عادت پیدا میکنه، نفی هم نمیشه. اما اعتیاد به اونه که واسه آدم مشکلات عدیده به وجود میاره.
من چند تا لینک میذارم مطالعه شون کن. شاید کمکت کنه شوهرتو قانع کنی که این کار برای بدنش خوب نیست.
http://asheghi4u.blogsky.com/1388/02/19/post-881/
http://semema.blogsky.com/1390/03/04/post-102/
http://semema.blogsky.com/1390/03/04/post-101/
http://semema.blogsky.com/1390/03/04/post-103/
http://asheghi4u.blogsky.com/1389/03/04/post-1064/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khanumi_s
عزیزم
من نگفتم برو بگو گناه داره! گفتم بگو مضره و چون مضره (براش استدلال علمی بیار – حمیده جان هم
راهنمایی خوبی کرده) برای همین درست نیست انجامش. خود من هم با تفکر دینی و اعتقادی موافقم
چون پشت این تفکر ، ایمان محکم و رسوخ ناپذیری هست. ایمان همراه با آگاهی.
از نظر علمی تمام چیزهایی که توی دین ما گفتن گناه داره اثبات شده که مضره و یا منجر به ضرر میشه .
اما چون اون زمان عقل مردم کامل نبوده مثل الان ، برای همین می گفتن گناه داره.خیلی خوبه که
همسرت اهل مذاکره و استدلاله.
پس با استدلال خودش قانعش کن. برای همین هم گفتم مراجعه کنین به متخصص این امور تا اون
ضررهاش رو بگه.
======================
یک نکته مهم
راهکارهای خوبی بهت شده!
خوب بخونشون و راهنمایی ها رو عملی کن! اینطوری پست هات هم تند تند جلو نمیره و با آرامش به
نتیجه میرسی انشالا
هر پست راهنمایی رو چند باره بخون
موفق باشی
:163:
من خونده بودم خود ارضایی بخاطر عدم دسترسی به جنس مخالفه..میگن خود ارضایی بد نیست چون کسی که شریک جنسی نداره ازاین طریق خودشو تخلیه روانی میکنه و همچنین احتمال ابتلا به بیماریهای مقاربتی کم میشه..در واقع اینجا ازبین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنند (هرچند بهتره ازروشهای کنترل نفس استفاده بشه اما انگار فعلا فقط با همسرتون ازراه علمی باید صحبت کرد)
اما همسر شما به این کار عادت کرده برای همین توجیه میکنه.
تو یه مقاله خوندم علت اینکه مردای متاهل به اینکار ادامه میدن اینه که تو ذهنشون یه سری تصورات فانتزی دارن که با فکر کردن به اونا ارضا میشن.اون مقاله گفته بود اون تخیلات فانتزی با اینکه جسمانی نیستن و فقط ذهنی و روانی اند قویتر از روابط جسمانی هستن.و چون فکر میکنن تو رابطه با همسرشون نمیتونن به اون تخیلات برسن به خود ارضایی رو میارن.
پیشنهاد میدم سایت زیر رو بخونید.
تنظیم خانواده
دلایل خود ارضایی مردان متاهل
تاثیر فیلمهای مستهجن بر روابط زناشویی
موفق باشید
دوستان بنظرم خیلی هم نباید روی قضیه خود ارضایی وایساد.اگر مسائل دیگه حل بشه و این دو نفر بتونن بهم نزدیکتر بشن .بتونن حرف دلشون وخواسته هاشون رو بدون تردید وخجالت بهم بگن اون مشکلم حل میشه خودبه خود.زن ومرد باید اونقدر باهم صمیمی وراحت بشن تا بتونن بهم بگن توچه حالت وروشی لذت بیشتری میبرن .چرا باید گذاشت اقایون فکر کنن خیلی از فانتزیها فقط از دست خانمای تو فیلم برمیاد.سایتای مجازی هستن روشهای مختلف رو خیلی خوب ومحترمانه وکامل توضیح دادن.:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیام
دوستان بنظرم خیلی هم نباید روی قضیه خود ارضایی وایساد.اگر مسائل دیگه حل بشه و این دو نفر بتونن بهم نزدیکتر بشن .بتونن حرف دلشون وخواسته هاشون رو بدون تردید وخجالت بهم بگن اون مشکلم حل میشه خودبه خود.زن ومرد باید اونقدر باهم صمیمی وراحت بشن تا بتونن بهم بگن توچه حالت وروشی لذت بیشتری میبرن .چرا باید گذاشت اقایون فکر کنن خیلی از فانتزیها فقط از دست خانمای تو فیلم برمیاد.سایتای مجازی هستن روشهای مختلف رو خیلی خوب ومحترمانه وکامل توضیح دادن.:163:
اره منم موافقم. اول باید مشکل اصلی حل شه. اولویت اول روابط بین خودتونه که باید درست بشه و در مراحل بعدی اگه هنوز نتونسته بود عادتشو ترک کنه به حل اون مشکل بپرداز. الان با تاکید رو مسئله خودارضایی وقتی هنوز ریشه تمایلش به این کار از بین نرفته، باعث میشی مشکل اصلی بره تو حاشیه.
سلام.
ممنون از همه دوستانی که خیلی خوب کمکم می کنند.
قبل اینکه اینجا رو پیدا کنم واقعا سردرگم بودم و فکر می کردم دنیام به آخر رسیده، ولی با کمک های شما خیلی به زندگیم و اصلاح دوباره اش امیدوار شدم. تمام تلاشم رو می کنم تا از راهنمایی ها تون نهایت استفاده رو بکنم و بتونم زندگیمو دوباره و این بار درست بسازم.
دیشب قرار بود با هم جدی صحبت کنیم که به دلیل اینکه هر دو مون خیلی خسته بودیم موکول کردیم به امروز.
از همه راهنمایی ها تون استفاده می کنم.
تمام تلاشم رو می کنم. فقط ازتون می خوام تنهام نذارید و مثل همیشه بهم قدرت و انگیزه بدید.
در ضمن خواهش می کنم تو دعاهاتون منو از یاد نبرید.
سلام.خانومی گل:72:خوشحالم که با امید حرف میزنی.خیلی خوبه که گذاشتین تا ارومتر بشین.اینجوری صحبت کردن خیلی نتیجه بخشتره.شوهرتو محکوم نکن .فقط بهش بگو میخوام باهم راحتترو نزدیکتر باشیم ونمیخوای هیچ کس و هیچ موضوعی باعث فاصله بینتون بشه.بگو خانوادمو دوست دارم ولی نه اونقدر که تورو بخاطرشون کنار بگذارم .اروم اروم همه چی درست میشه.اینو بعنوان کسی میگم که یه تنه یه زندگی تیکه تیکه رو با چنگ ودندون جمع کردم.واون تیکه هارو دونه دونه سرجاش گذاشتم وبهتر از قبل یه زندگی رو ساختم .چون از شکست بدم میاد:81:.ماتنهات نمیگذاریم ما کلا اینجا هستیم که به دیگران روحیه بدیم:326:موفق باشی :72::72: