واي نكنه شوهر منم اگه تو اين تالار بود جوابي مثل آقايون تو تالار مي داد .
نمایش نسخه قابل چاپ
واي نكنه شوهر منم اگه تو اين تالار بود جوابي مثل آقايون تو تالار مي داد .
من نمی خواستم به مردها بی احترامی کنم ایراد صحبتهای من توی اینجاست که فکر می کنم اگه فردی آدم باشه انسان باشه جنسیتش مهم نیست ولی کسی که خودش رو به لحاظ مرد بودن با حق و حقوق میدونه آیا نباید با همین کلام مرد تحقیرش کرد؟
من نمی خواستم به کسی بی احترامی کنم ولی اگه از مرد حرفی زده بشه من شوهرم به ذهنم میرسه مرد زندگی من همینیه که گفتم ازش نمیگذرم که با من اینچنین میکنه و این یه هشدار باشه برای مردهای تالار به زنهاتون بی احترامی و بی حرمتی نکیند دلشون رو نشکنید که این حرفهایی که من الان دارم میگم رو اونها هم در خلوت خودشون به شما میگن
بیاید آدم باشیم انسان باشیم اگه آدم زندگی نیستیم کس دیگری رو بدبخت نکنیم
سلام من اگه بخوام هزار بار دیکه هم انتخاب کنم بازم کسی بجز شوهرم رو انتخاب نمیکنم چون اعتقاد دارم ما رو خدا به هم رسوند با وجود اینکه خیلی وقتا شده با هم بحثمون بشه وحتی دعوای اساسی ولی باز هم دوسش دارم بیشتر از تمام ستاره های دنیا
شاید اگر همه ما با تجربه الانمان به عقب برمیگشتیم در انتخابمان دقت بیشتری داشتیم یا حد اقل اشتباهاتی که بهتریت لحظاتمون رو خراب کرد تکرار نمی کردیم ، ولی حقیقت اینه که تجربه بی رحمترین معلم است چون اول امتحان میگیره و بعد می آموزد ، مهم این است که الان و بعد از این طوری زندگی کنیم که در سالهای آینده پشیمان گذشت این لحظات نشویم .
منم باز همسرمو انتخاب میکردم ولی ای کاش میشد خانوادهاشونم انتخابی بود
سلام اگر زمان به عقب برمی گشت بازبنده همین همسرخوبم روانتخاب می کردم منتهی الیه فقط درگفتگویی که دراتاق قبل ازازدواج داشتیم معیارهای دیگری را اضافه می کردم که درهمان جا به تفاهم برسیم ولی درکل ازآنچه خدا برایم مقدرنموده خیلی خیلی راضیم.....امیدوارم همیشه همینطور هم باقی بمونه .
ودرآخربرای دیگردوستانم درتالارآرزوی خوشبختی می کنم ....
سلام دوستان
من هم صد در صد دوباره همسرم را انتخاب میکردم چون بدون اون نمیتونم باشم خیلی چیزها ازش یاد گرفتم
با تمام مجود دوستت دارم.
جالبه که بعد تاپیک باز می کنید به من می تازید که چرا شما آقای آرمان تند برخورد می کنید. البته من به دلیل قولی که به خودم و به مدیر همدردی گرامی دادم دیگه تند برخورد نخواهم کرد. فقط خواستم بدونید که شما چیا می گید و چی برخورد می شه. در ضمن جهالت و نادانی همسر شما مربوط به ایشونه و نه تمام آقایان. یه نگاهی به این تاپیک مشخص می کنه که اونقدرها هم میزان رضایت آقایون از زندگیشون از خانومها بیشتر نیست!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط وهم
برادر گلم سورنا-آرمان ارسال 42 من رو در صفحه 5 همین موضوع بخونید دلیل اینگونه صحبت کردن من رو متوجه خواهید شد
ممنون از شما که همچنان به قولی که دادید پایبندید
به هر حال اصلا درست نیست که ذهنیت خودتون رو به همراه توهین به آقایون در این سایت بیاورید!!!
براتون آرزوی بهبود زندگیتون رو دارم. امیدوارم همسرتون سر عقل بیاد و قدر شما رو بدونه.