سلام دوستان عزیزم من حرفای پدرشوهرم غیرقابل تحمل شده توروخدا یه راه حل بهم بدین که حرفاشو تحمل کنم امروزخیلی گریه کردم ولی شوهرم ندید آخه تصمیم گرفتم جلوشوهرم گریه نکنم لطفا کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیزم من حرفای پدرشوهرم غیرقابل تحمل شده توروخدا یه راه حل بهم بدین که حرفاشو تحمل کنم امروزخیلی گریه کردم ولی شوهرم ندید آخه تصمیم گرفتم جلوشوهرم گریه نکنم لطفا کمکم کنید
سلام عزیزم
اروم باش چی گفت که اینقدر بهم ریختی ؟:316:
یعنی اینقدر حرفاش مهمه؟:305:
سلام هیام جان هروقت من رو میبینه میگه نکنه بچه دارشین بعداز حرفاش شوهرم کلی درنبود پدرش حرفاش روتایید میکنه وتمام تلاشا هام واسه خوشبین کردن شوهرم به بچه برباد میره میگین چیکار کنم
چرا یک بار نمیشینی وخیلی با احترام وصمیمانه در این مورد حرف نمیزنی؟
یا اگه روت نمیشه بحث رو پیش بکشی همون وقت که ازین حرفا بهت میزنن سریع دلیل رو بپرسی؟
اینجوری توخماری موندی وخیلی سخته .این حق شماس که واسه زندگیتون تصمیم بگیرید.
اخه با گریه وخودخوری که کاری درست نمیشه.اینجوری فقط بدخلق وعصبی میشی واگه بخوای با همسری صحبت کنی نه تنها به جایی نمیرسه بلکه مشاجره پیش میاد.
تو مشاجرات خودتون خوب نیست طرف مقابل گریتونو ببینه ولی تومواقع دیگه میشه ازش یه صلاح ساخت وباهاش حمایت ایشونو برانگیخت.
مثلا خود من وقتی با همسری بحثم میشه اگه گریه کنم قاطی میکنه وبدتر میکنه اما اگه مثلا خواهرش بهم چیزی بگه وناراحت بشم یه گوشه اروم میشینم ویواش اشکمو پاک میکنم سریع میاد ومیپرسه چی شده اولش ناز میکنم ونمیگم ولی بعدش میگم واونم ازم حمایت میکنه (یه وقت نگین هیام چقدر بدجنسه واقعا بعضی اوقات ناراحتم میکنه خب).کلا مردا دوست دارن یکی باشه ازش حمایت ودفاع کنن .
سلاا دوستان عزیزم یک سوال داشتم من برای مشکل جدیدم باید تاپیک جداگانه باز کنم؟م