RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
اره نازنین منم چشمام شوکه شد !!!
یعنی این گلنوشه !!!!؟؟؟؟؟
گلنوش جان خوبی ؟ بابا از خودت یه خبری بده نمی گی ما اینجا دلتنگت میشیم ...
راستی می بینم که به قول آنی جون شکلاتی شدی مبارکه عزیزم ........پس برای خودت یه برنامه ای داشتی ...ای شیطون !!!!!!!!!!!
سلام به همه دوستای گلم
خیلی دلم براتون تنگ شده بود یه مدت رفته بودم مرخصی میخواستم با ورژن جدید بیام!
چشمک،نازنین، بهار شادی ممنونم که به یادم بودین :46:
دختر مهربون به من گیر میدادین چرا اواتارتو عوض میکنی مرتب؟؟؟
چرا به آنی نمیگین آنی هم چندبار عوض کرده یا چشمک ؟
سلام به همگی عزیزان حاضر و غائب
اومدم بگم ، کسی از آنی و جناب sci خبری داره ؟
آنی عزیز بابا اگه دلت نمیاد این عدد رند 3333 پستهات تغییری کنه پستی ارسال نمی کنی ( شوخی ) لاقل آنلاین شو از حالت با خبر بشیم .
از شوخی بگذرم ، جویای احوالت هستم . امیدوارم خوب و خوش و خرم باشی و غیبتت برای امور خوش و خیر باشد و سلامتی و سرحالی خاصل باشه و از خودت به ما هم خبری بدهی و ایضاً مراجعین را از راهنمایی هایت محروم نفرمایی عزیز .
برایت همیشه دعا می کنم :323:
آقای sci شما هم کم پیدا شدی ، مثل اینکه این ردای کارشناسی سایه سنگینی آورده :311: در هرحال ما هم جویایا احوالتان هستیم اما خواهان حضور گرمتان که مراجعین زیادی را گره گشا می شود .
امیدوارم هردو کارشناس عزیز در پناه خدای بزرگ روزگار به کام بگذرانند و نظرهمواره پر لطفشان را بر همدردی این سرای محبان ه بیاندازند .
از بی دل هم مدتیه خبری نیست ، غزاله دیروز و پرنیان عزیز امروز ، مهتاب ، و دیگر دوستانی که بخواهم لیست کنم طولانی می شود هم دوست داریم باخبر شویم . ضمن اینکه دعا گویشان به پیوستگی صحت و سلامتی و شادکامی و رضایت از زندگی هستیم .
برای دوستان حاضر بخصوص فعال در راهنمایی دادن به مراجعین، مثل بهار شادی ، بهار 66 ، مریم 123 ، نقاشی و جوانه ؟؟؟ بسیار سپاسگزارم
و از ویدا بخاطر همکاریهای خوبش با مدیران هم قدردانی می کنم .
همگی در پناه خدای بزرگ خوب و خوش و سرافرز باشید .
.
.
سلام.:72:
امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید همگی.
خبر و حال و احوال، اینکه،
حال و احوال من خوبه.
حال شماها هم خوبه؟
چقدر این مدت تاپیک کم رونق بوده!
چرا زیاد از حال همدیگه نمیپرسید؟
ما که نبودیم، شما که بودید چرا؟
اینجا منبع صمیمیت تالاره. از دست نره یه وقت!
دلمون تنگ شده بود. اومدیم سری بزنیم ببینیم دنیای همدردی دسته کیه :)
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همگی شما خوب خوب باشد
یه مدتیه کمتر میام تالار و کمتر فعالیت می کنم چون هنوز کارهای خونمون تمام نشده و داریم تلاش می کنیم و ...
ولی این تعطیلات رو می خوام برم مسافرت چون واقعا خسته شدم و نیاز دارم آب و هوام رو عوض کنم ..
همتون رو دوست دارم و مراقب خودتون باشید ..
امیدوارم شما هم خوش باشید :72::43:
فعلا خداحافظ تا سه شنبه:46:
سلام
خانم انی اقای بی بی خانم داملا خانم بی دل خانم سارا بانو چند وقتی توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردد جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم دوباره به فعا لیت در تالار ادامه دهد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام سلام سلام
امیدوارم حال همه خوب خوب باشه ....
بالاخره برگشتم جای همگی خالی بود خیلی خوش گذشت ...دلم برای همتون تنگ شده بود ...
باور کنید توی راه من و شوهرم همش از تالار و شما ها صحبت می کردیم و همش یاد شما بودیم .....
ولی باید امشب هم برم ........برامون یه برنامه ای پیش اومده که امشب هم باید بریم مسافرت دلم برای همه شماها تنگ میشه ......
براتون ارزوی خوش بودن دارم ...
من رفتم تا شنبه:72:
سلام چشمک جان
خوش اومدی گلم :46: انشالا همیشه به شادی و سفر و خوشی خانوم
بابا دست راستت روی سر ما :)
انقدر کار روی سرم ریخته تا آخر تیر که حتی واسه عقد برادرم چند ساعت مرخصی گرفتم
جای منم حسابی خوش بگذرون خیلی زیاد چون خیلی دلم میخواد مسافرت برم
الان سفر کردم به دنیای کار عمیق :310:
موفق باشی گلم ، سفر به سلامت
:72:
بي نهايت معلوم نيست چند روزه كجا غيبش زده دوباره . :300:
خدا كنه دوباره نرفته باشه سر كار شوهرش و دست گل آب بده . :311:
آقاي sci هم خيلي وقته ديگه تو تالار نيستن . جاشون خيلي تو تالار خاليه .
آقاي sci ما گفتيم ديگه مقام رفيع كارشناسي تالار رو كه بهتون دادن حتما حضورتون تو همدردي دوچندان مي شه ولي مثل اينكه بر عكس شده . اميدوارم زودتر برگردين . :72:
saboktakin راست میگه جای بی نهایت سبزه
نمیدونم چرا از ماهی هیچ خبری نیست بدون خداحافظی از فروردین نیامده هر جا هست براش خوشی آرزومندم
پاییزان بدون علت غیبت نکن اخراج میشیا!!:311:
غیبت جناب sci و آنی عزیز هم داره اعتراض آمیز میشه !!
چشمک جان از اینکه قبل از غیبت و نگران شدن اطلاع میدی ازت تشکر میکنیم حرف نداری!:46:
بهار شادی خسته نباشی و خدا قوت:82:
فرشته مهربان بخاطر زحمتی هایی که میکشین و وقتی که تو این تالار میذارن جای تشکر و خسته نباشی داره:104: