RE: چطور در رابطه زناشوییم تمایلاتم را سرکوب کنم؟
مرسی دوستان
مدیر همدردی عزیز
این مطلبو واسه این نوشتم که بگم نیاز انسانها اگه برآورده نشه چه فشاری روشون میاره و بگم چقدر احساس این خانومو درک میکنم. من با اینکه مذهبی نیستم ولی خیلی به اخلاقیات پایبندم. حتی بخاطر شوهرم الان حجاب کامل دارم.
مرسی سانازی و اقلیمای عزیز
من عاشق همسرم هستم و واقعا نمیتونم ازش جدا بشم.
همسرم خیلی به من محبت میکنه، با لبخندش، با نگاه مهربونش، با جملات و کلمات محبت آمیزش. ولی فیزیکی اصلا.
کبوتر عزیز. شوهرم منو چک میکنه و پسورد ایمیلمو داره. من اگه ازش بخوام پسوردشو بهم میده. خیلی وقتا جلوی خودم ایمیلشو چک میکنه. فقط خوشش نمیاد من زیاد برم اینترنت
لیلا جان. پدر و مادر خودش سالهای ساله که جدا میخوابن.
یادمه اوایل آشناییمون یه بار شوهرم بهم گفت بابام همیشه میگه هیچ وقت از زن درخواست رابطه نکنید. زن پررو میشه!!! باید زن بیاد ازتون درخواست کنه.
خوب شوهرم هم داره همین کارو میکنه. ولی با این تفاوت که اگه من هم درخواست کنم فایده نداره. چون بدش میاد که من حس ج ن س ی دارم.
اقلیما جان
مشاور 2-3 بار رفتم. همین حرفای شمارو زده بهم. من هم همه رو انجام دادم. ولی بیفایده بود
دوستان عزیزم
چرا فکر میکنید شخص سومی درمیونه؟ همسرم از اول آشناییمون همینجوری بود. از اول ازدواج هم همینطور. نمیشه که از اول با یکی بوده باشه :311:
منظورم دوستان از شخص سوم یعنی شما یه نفری رو که ایشون قبولش دارن بیان باهاشون صحبت کنن.
سلام
شما دنبال راه حل اشتباه هستی
خانومی شما نمی تونی به همسرت هیچ حسی نداشته باشی و خودت رو هی سرکوب کنی ایشون همسرتونن و قطعا شما نسبت به ایشون تمایل دارید
شما نرمالید اونی که باید خودش رو اصلاح کنه همسرتونو نه شما
یعنی چه که زن باید نجیب باشه ؟؟؟ این درخواست رو از همسرتون نداشته باشین پس باید از کی انتظار داشته باشین که نیازتون رو برطرف کنه ؟؟
با ایشون خیلی جدی صحبت کنید و ازشون بخوایین که با شما پیش یه مشاور بیاد و مشاور بعنوان یه آدم بی طرف وظایف ایشون رو بهشون گوشزد میکنه
بله متوجه شدم.
ولی بعضی دوستان عزیزم تصور کردن که همسرم چیزیو ازم پنهان میکنه یا مثلا نیازشو جای دیگه برطرف میکنه. البته دوستان گلم با حسن نیت کامل این حرفو زدن. ولی خوب من شوهرمو خوب میشناسم و به دوستان گلم توضیح دادم که اینطور نیستش که فکر میکنن
bloom عزیز.
مشاور هم همین صحبت های دوستان رو بهم گفت که انجام دادم. ولی اثری نداشت.
از طرفی من ساکن ایران نیستم. البته الان واسه تعطیلات اومدم ایران. خوب اونجا هم نمیتونم برم مشاور. چندباری هم که رفتم وقتی بوده که ایران بودم.
ساناز جان ببخشید
ولی دوای درد شما سرکوب میل جنسی و یا کوتاه اوندن و پذیرفتن این قضیه نیست
شما چرا خودت رو مقصر میدونی و هی خودت رو سرزنش میکنی ؟؟؟؟؟؟
عزیزم همسرتون یه مشکلی دارن و باید اونو برطرف کنه واسه چی صورت مسئله رو پاک میکنی؟؟؟
الان که ایران هستین سعی کنید با یه مشاور خوب صحبت کنید و بهش بگید که راهکارهایی که گفتن پاسخگو نبوده
این مشکل را باید ریشهای حل کنید
ببین عزیزم من هم این مشکلو تو دوران عقدم داشتم و الکی موضوعو بزرگ کردم اومدم یه تاپیک زدم به اسم راهی برای کم کردن میل جنسی
در صورتی که مشکل فقط این بود که شوهرم تو خونه ما راحت نبود و همش فکر میکرد که
حالا عقدیم اگه کسی بفهمه چقد بد میشه و فکر میکرد باهامون برخورد میکنن و ازمون ایراد میگیرن که چرا همچین رابطه ای با هم داریم......
حالا عروسی کردیم و خدا راشکر هیچ گونه مشکلی هم تو این زمینه نداریم
فقط میخوام بگم اون موقع الکی شلوغش کردم و فکر کردم چه مشکل غیر قابل حلی داریم.
میخوام بهت بگم که ریشه مشکلتو پیدا کن و سعی در حلش داشته باش نه صورت مساله رو پاک کنی.
عزیزم آروم باش و سعی کن که بفهمی مشکل کجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid- zendegi
سلام ساناز جون
اميدورام كه هر چه زودتر مشكلت حل بشه عزيزم
با اجازه شما من هم يك مسألهاي را از دوستان سوال كنم.
اگر تعداد دفعات خيلي بيشتر از حد نرمالي كه عنوان كرديد باشه نشانه چيه و ميتونه قابل قبول باشه!!!!!!!!!!!!!!
راستش ميخواستم توي يك تاپيك جداگانه مطرح كنم ولي نميدونم قوانين تالار اين اجازه را ميده يا نه..
سانازجان من بر خلاف شما ديگه واقعاً كلافه شدم باور كنيد دوست دارم يك زمانهايي كاري به كارم نداشته باشه و اجازه استراحت بده. طوري كه مجبور شدم بهش بگم كه دارم زده ميشم. تا لااقل كمي كمش كنه. ولي باز هم خيلي تاثير نداشته.
سلام دوست عزیز:72:
بستگی به توانایت داره .هر دوباید نیازه هم را براورده کنید.
اگر تازه ازدواج کردید مثال 2-3ساله امر عادیه به مرور زمان کمتر میشه.
اگر چندسالی از ازدواجتون گذشته.اول سعی کنید غذاهای تند نخوره.طبیعتش رو تعقر بده.
هدایتش کن به سمت غذاهایی که طبش سرده.
اگر مشکل هل نشد.شما اذیت میشدید.به ناچار به پزشک مراجعه کنیدوتا مسایل جنسی همسرتون کنترول بشه وکمتر میشه.
همینطور داروهای برای افزایش میل جنسی وجود داره.بل عکسشم موجود هست
RE: چطور وقتی آزرده ام بتوانم درست رفتار کنم
از مدیر همدردی خیلی متشکرم که نام تاپیک را عوض کردن:72:
RE: چطور وقتی آزرده ام بتوانم درست رفتار کنم
وااای!!! باورم نمیشه، باورم نمیشه :326:
دو روز پیش که خیلی ناراحت بودم مشکلمو به خانوادم گفتم. پدرم خیلی توی فکر رفت.
امشب یهو همسرم اومد و منو بغل کرد و بوسید!!!!!!!!
خیلی ناراحت بود.
بهم گفت که پدرم باهاش صحبت کرده و همه چیزو گفته و ازش خواسته مشکلو حل کنه.
بهم گفت پدرم بهش گفته که خیلی داره اشتباه میکنه و تفکراتش خیلی غلطه. پدرم بهش گفته بود که واسه یه زن چقدر این مساله مهمه و گفته بود اینکه تو داری با این کارت زنتو تربیت میکنی که این حسو نداشته باشه چقدر غیر منطقیه. بهش گفته بود که چقدددر طبیعیه که زنها هم نیاز ج ن س ی دارن و حتی از مردها هم بیشتر. گفته بود که اگه تو زنتو محروم کنی نه تنها از سرش نمیفته بلکه مطمئن باش همیشه تشنه این مسئله میمونه و ناخوداگاه ممکنه جای دیگه دنبال ارضای این حس بره و ......:310:
خلاصه بابایی جون گلم کاملا واسش قضیه رو روشن کرده بود :46::46::46:
شوهر گلم خیلی ناراحت بود که باعث شده انقدر بهم سخت بگذره. البته بهم گفت تمایلات من هییییچ وقت اندازه تو نیست و خیلی کمتره ولی بخاطر تو از این به بعد باهات همراهی میکنم :310::310:
آخیش. چقدر احساس میکنم شوهرمو بیشتر از قبل دوست دارم :43: خیلی خیلی.
دوستان گلم مرسییییییییییییی:72::72: