RE: خیلی بد شدم ...بی کفایت
من امروز بعد اینکه خودم یه تاپیک ایجاد کردم، با تاپیک شما آشنا شدم. منم دقیقا این مشکل رو دارم. اما حرف هاتون خیلی کمکم کرد. همین امروز دفترچه رو میخرم و شروع میکنم
میگم نمیشه هر برگ این دفترچه رو شب قبل بجای فردا صبحش پر کنیم؟ من احساس میکنم شب ها بیشتر حسش رو دارم تا اول صبح. اخه کارمندم و تا بیدارشم و حاضر شم و خودمو برسونم اداره دیر میشه. چه برسه به پر کردن با حوصله ی این دفتر!
نازنین خانوم ، الان که یه مدت گذشته ، این برنامه ریزی جواب داد؟
:72: سلام دختر بهار ،متاسفانه تاپیکت رو ندیدم،امیدوارم تو هم دفتر آرزوهای روزانت پربار باشه:46:
سلام آقا امید
راستش تو ی زمینه هایی خیلی موفق بودم خیلی
مثلا از نظر رسیدگی به ظاهر رسیدگی به تغذیه ورزش آرایش از نوع خوبش،همه متوجه تغییرات خوب در من شدم،مادرم همکارام خواهرم میگن که یکمی تغییر کردم و دارم مثل قبل می شم . 3 کیلو هم چاق شدم :) که قبلا هرکی منو میدید می گفت چرا انقدر ضعیف شدی ولی الان برگشتم به وزن سابق.
از این نظرها تقریبا راضیم از خودم.
از نظر پایان نامه خیلی خوب پیش می رم،شاید ی روزی اگر اسم من رو تو گوگل سرچ کردید مقالم اومد:)
استادم خیلی بهم امیدوار شده،میگه می خوام کارت جوری باشه که بهت افتخار کنم...پایان نامه من در مرحله خوبی قرار داره الان.
ازاین نظر هم راضیم ولی هنوز جا دارم تو بهتر شم.
ولی در کل می تونم بگم خیلی کند پیش رفتم دقیقا دلیل این کندی رو نمی دونم .ولی مطمئنم اگر این دفتر رو نداشتم الان رفته بودم سر خونه اول بود یعنی سر پست اولم تو این تاپیک.
ولی تو سایر زمینه ها پیشرفت یا تغییری نکردم،می خواستم رو نقاشی وقت بزارم که نذاشتم هنوز،و بعضی برنامه های دیگم که هر روز تو دفترم تکرارشون می کنم ولی انجامشون نمی دم.
به نظرم امتحان کنید انگیزه خیلی خوبی از دفتر آرزوهای روزانه می گیرید.:72::72:
بقیه برنامه هام هیچ تغییر خاصی نکردن،در زمینه کاری از خودم راضی نیستم.
آقای sci خیلی وقته نیومدن:(:72:
سلام شب بخیر
دوستام دلم نیومد نیام اینجا و اینارو نگم
امروز رفته بودم پیش استاد مشاورم
یه دور به عنوان تمرین تو نیم ساعت کمتر،پایان نامه ام رو ارائه کردم
خیلی راضی بود گفت کار خیلی جدیدی هست
من از یک مدل سازی استفاده کردم که رفرنس فارسی نداره و کار خیلی جدیدی هست
ی نرم افزار هم براش نوشته بودم ک میشه گفت می خواستم خدمت به جامعه بشری کنم از این به بعد ازش استفاده کنند:311:
ولی از نرم افزارم جواب نمیده
یعنی تا ی مرحله ای پیش میره وبعدش قاطی میکنه .با این حال استاد مشاورم ازکارم خیلی راضی بود حتی بدون نرم افزار
گفت کار رفته شسته یا شسته رفته !!! به هر حال گفت کارت کار تمیزیه :)
بعدشم رفتم پیش راهنمام واسه اصلاحات نهایی
استاد راهنمام دوستش پیش بود ی آقای دکتر جوون تپل بود بامزه بود
بعد اون آقا موضوع تز من رو که فهمید بهم گفت اگر اشکال نداره ی وقتی بزارم براش در مورد مدلی که استفاده کردم توضیح بدم چون می خواست تو تز دکتراش ازاون نوع مدل سازی استفاده کنه
منم گفتم هر وقت خواستید گفت الان میشه
براش توضیح دادم خیلی تشکر کرد کلی قدردانی کرد
گفت خانم علم شما قابل تقدیره ه ه ه
اشکام داره می ریزه
نمی دونم چرا
الان خوشحالم آیا؟
ناراحتم؟
قضیه چیه خودمم نمی دونم
آقای SCI من نازنین 1 در تاریخ 30/07/91 فارغ التحصیل می شم .:310::310::310:
درسته که دو ترم سنوات خوردم ولی در عوض کارم خوب ارایه کردم و تو کنفرانس داخلی هم مقاله دادم .حالا در ادامه بازم مقاله می خوام بدم.
واقعا ازتون ممنونم از شما و از همه دوستای خوبم
بهارشادی،فرشته مهربون،آقا حامد خیلی مهربون،فرهنگ،پدربزرگ،شوکا ،دختر مهربون،خارپشت،اینا تو یادم اومدن از بقیه هم ممنونم
راستی ZOHREH خیلی دوست دارم مثل تو باشم :72::46: