RE: عذاب وجدان بعد از بهم خوردن نامزدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tomcat
آخه گناه من این وسط چی بود خوب من رو همین جوری روز اول دیدن چرا دیگه این فیلم رو سرم در آوردن آخه مگه احساسات و غرور ندارم امروز برای اینکه دختره رو برگردونم و راضیش کنم هر چه میگفت حق رو به اون دادم و حتی ناحقاش و حسابی خودم رو به لجن کشاندم برای اینکه فقط برشگردونم
با سلام.چه ويژگيهاي منحصر به فردي در اين خانم ديدين كه اين قدر اصرار به ازدواج با ايشون داريد؟
قصد من مته به خشخاش گذاشتن نيست اما نارضايتي ايشون (و يا حتي خانواده اشون چون بعدها مسلما به ايشون هم سرايت خواهد كرد) از موقعيت شما ميتونه در آينده براتون مشكلات زيادي رو به بار بياره كه كمترينش مقايسه است.
به دور از احساس يك بار ديگه تمام ملاكهاتون بررسي كنيد و ببينيد كه انتخاب ايشون با اين شرايط تا چه حد احساسي و تا چه حد منطقيه.
موفق باشيد
به نظرم صحبت های دوستان تو این تاپیک و بخون دوباره و دوباره
بعد هم معیارهاتو بنویس و نمره بده
خط قرمهاتم مشخص کن تو ازدواج
مثلا اگه خرج و مخارج عروسی برات خط قرمزه حتما درست بررسیش کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tomcat
آخه گناه من این وسط چی بود خوب من رو همین جوری روز اول دیدن چرا دیگه این فیلم رو سرم در آوردن آخه مگه احساسات و غرور ندارم امروز برای اینکه دختره رو برگردونم و راضیش کنم هر چه میگفت حق رو به اون دادم و حتی ناحقاش و حسابی خودم رو به لجن کشاندم برای اینکه فقط برشگردونم
با سلام.چه ويژگيهاي منحصر به فردي در اين خانم ديدين كه اين قدر اصرار به ازدواج با ايشون داريد؟
قصد من مته به خشخاش گذاشتن نيست اما نارضايتي ايشون (و يا حتي خانواده اشون چون بعدها مسلما به ايشون هم سرايت خواهد كرد) از موقعيت شما ميتونه در آينده براتون مشكلات زيادي رو به بار بياره كه كمترينش مقايسه است.
به دور از احساس يك بار ديگه تمام ملاكهاتون بررسي كنيد و ببينيد كه انتخاب ايشون با اين شرايط تا چه حد احساسي و تا چه حد منطقيه.
موفق باشيد
والله دختره دختر خوبی بود و فکر میکنم به درد زندگی میخورد البته شایدم نه چون در این جریان پشت من نبود و مقابل من بود شایدم به خاطر اینکه باهیچ جنس مخالفی ارتباط نداشتم به خاطر همین خیلی خیلی بهش وابسته شدم و دوستش داشتم خودمم نمیدانم چرا اینقدر اصرار میکنم برای ازدواج با اون
بنظر من کارتون درست بوده و نباید پشیمون بشین . شاید خدا خواسته از پیامد های بعدی این ازدواج در امان بمونید و بهتون لطف کرده . این خانواده همونطور که نوشتین خیلی مادی هستن ! من خودم بعنوان یک دختر اگه پسری رو مناسب ببینم و ازش خوشم بیاد هرطور شده پدرمو راضی می کنم که کوتاه بیاد و معمولا پدرها هم وقتی می بینن دخترشون خوشش اومده روی حرفشون پا فشاری نمی کنن . بابا مگه قراره خدای نکرده توی ازدواج تجارت کنیم ؟ در مورد اینکه دختر خوبی بوده و بدرد زندگی می خورده هم نمی تونین اینطوری با اطمینان نظر بدین . توی یکماه که نمیشه کسی رو شناخت . از روی ظاهر هیچ کس هم نمی شه پی به باطنشون و قصد و غرضشون برد . در مورد احساساتی بودن هم باید حتما خودتون رو کنترل کنین و سعی کنین بدون دخیل کردن احساسات روی طرفتون شناخت پیدا کنین و ببینین بدردتون می خوره یا نه .
عجله نکنید و به خدا توکل کنین . انشالله کیس مناسبتون به موقع سر راهتون قرار خواهد گرفت
خیلی خیلی سخته که بشه فهمید که چرا این رفتار رو با من کردن یعنی اینقدر حرف مردم براشون مهم بوده
آخه کی دیده که با مادیات کسی رو امتحان کنن اگر امتحانه خوب دیگه چرا روش پافشاری میکنید میگید که باید بخرید وگرنه به سلامت
خوب از طرفی وجدانم از این ناراحته که چرا سفت جلشون ایستادم و یکمی نرمش نداشتم چرا بحث ناشی از این جریان و مشکلات رو با دختره میکردم که این منو عذاب و رنج میده اگر این رو یکمی رعایت میکردم هیچ وقت ناراحت نبودم
دختره روز آخر که قرار گذاشتیم میگه که فامیلها گفتن دخترتو دادی به یک کاسب بیسواد !!!!! یعنی هرچه فامیل ماهم میگن باید بهش عمل کنم و توجه کنم
اصلا نمیدانم اگر قصدش از قرار ملاقات آخر چه بود بعد از دو ماه آمده میگی چه اگر میخوای برگردی خوب باشه ولی اگر قصدت برگشت نیست آخه چرا احساسات مردم رو بازی میگیری مگر دادگاهه که میخوای بابات رو تبرئه کنی فقط میخواست من رو عذاب بده که حسابی موفق شد اونم وقتی که کم کم داشتم به این وضعیت عادت میکردم
سلام خدمت دوستان امشب داشتم توی نت میگشتم که دیدم بازم نامزد قبلیم بهم مسیج داد که شرحش این بود
هرچه بیشتر میگزره بیشتر ازت متنفر میشم
خیلی نامردی
خدارا شکر که مال تو نیستم
فقط خواستم بگم که خیلی نامردی خدا حافظ بعدش خارج شد از یاهو
من هم بهش اینها رو گفتم
ولي بدان که من نامردي نکردم
من رو مجبور کردي به اين جدايي
با حرفات با شروطت
با توهين به من
بابا یکمی خودت رو بزار جای من چرا یک طرفه میری قاضی
تو اگر همچین رفتاری رو باهات میکردن چه کار میکردی
ولي باز هم من حاظرم با تو باشم
چرا اينقدر من رو عذاب ميدي
حاظرم برگردم فقط يک کلمه بگو
حاظري برگردم؟
فقط تو را به هرکسي که دوستش داري به هرکسي که ميپرستي قسمت ميدم که اگر حاظري با من زندگي کني فقط يک کلمه مسيج بده من حاظرم بيام دنبالت هرچه قبلا بوده گذشته تو فقط تو بخواه اون وقت ببين نامردم يا نه ازت خواهش ميکنم
اگر هم واقعا فقط ميخواي ناراحتم کني با اين حرفها و فکر ميکني اين طور سبک تر ميشي باشه هرچه دل تنگت ميخواهد بگو
ولي تورا به هرکي دوست داري من رو بازي نده
hassan_من تو رو ميخوامت و به پات ميشينم تا آخر عمر فقط تو يک اشاره بده
: بعدش خانوم این رو بدان که این طور رفتن به محکمه اون هم یک طرفه کار صحیحی نیست یکمی کارهای خودتون رو هم نگاه کن
درسته من اشتباهاتی داشتم ولی این اشتباهات دنباله اشتباهات شما بوده
اگر به قول خودتان من نمیخواستین امتحان کنید مطمئن باش که العان من رو نامرد خطاب نمیکردی چون من سر قولم بودم ولی شما من رو درک نکردین و ب من فشار آوردین
و این رو بدونید که من هیچ وقت از شما متنفر نبوده و نیستم و خوب کسی دیگر رو مقصر این ماجرا میدانم موفق باشید
و این رو اضافه کنم که من شما رو دوستم داشتم ولی خوب شما من رو ننگ میدانستید به خاطر تحصیلات و کارم
آخه مگ من رو روز اول اینطور ندیدید مگه چند بار نگفتم اینهارو قبل از خواستگاری
در یک کلام باز هم من حرف های بالا رو تکرار میکنم حاظرم بگردم به شرطی که من رو بخوای
من نمیدانم که چطور شده که من از یک پسر خوب در عرض چند روز آدم منفوری شدم
حالا نمیدانم واقعا ایشان میخواد من رو واقعا عذاب بده و باهام بازی کنه و آتیشم رو بازم روشن نگه داره یا اینکه میخواد من برگردم
اگر میخواد برگردم خوب مثل آدم بگه مگه من اون رو 100 هزار بار بهش نگفتم به پاش نیوفتادم التماسش نکردم پس چرا اینطور مینویسه چرا اینقدر من رو عذاب میده چرا؟
منظورش از این کارها چیه منظورش از اینکه از من متنفره چیه آیا منظورش این نیست که من بازم برگردم آیا از رفتن خواستگاری من برای کسی دیگه باخبر شده و آمده چند تا بارم کنه و بره یا اینکه خبر نداشته و اینجوری میخواد من برگردم ولی چرا با این لحن
تورو خدا کمکم کنید از این وضعیت راحت بشم از شما خواهش میکنم راهنمایم کنید
هر وقت که من میخوام ایشون رو فراموش کنم بازم اینجوری ناراحتم میکنه و آتیشم میزنه
این بچه بازی ها چیه!
یه کم مرد باش! یه مقدار عاقلانه فک کن!
به نظره خودت رفتارش عادی هست یا نه!!!! آیا یه انسان عاقل این رفتارها رو نشون می ده؟
فک کن یه مقدار، ببین می تونی خونه و زندگیت و بچه هات رو دست کسی که این رفتارها رو نشون می ده بسپری؟
این قدر احساسی عمل نکن! آسمون سوراخ نشده و همین یه دختر افتاده باشه پائین!
مگه تو عروسک خیمه شب بازی هستی که وایسادی تا اون حرکتت بده!
خودت بشین فک کن، دو دو تا چاهار تا بکن، ببین اگه می خوایش، یه کلمه ازش می پرسی، مثبت بود که بسم ا..، منفی بود ،خلاص!!!!!!!! آی دیش رو هم اسپم می کنی که هر وقت احساساتش گل کرد و هیچ کی نبود، سراغ تو نیاد و تو رو بازی نده!
و سعی کن یه مقدار روی خودت کار کنی و در مقابل جنس مخالف محکم تر باشی و تا یه جنس مخالف می بینی، دست و پات نلرزه! اگه نه پس فردا که ازدواج کردی، یه زن ذلیل به تمام معنا می شی و به خاطره نقطه ضعفت، خانومت هر جور می خواد می چرخوندت!
موفق باشی.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
این بچه بازی ها چیه!
یه کم مرد باش! یه مقدار عاقلانه فک کن!
به نظره خودت رفتارش عادی هست یا نه!!!! آیا یه انسان عاقل این رفتارها رو نشون می ده؟
فک کن یه مقدار، ببین می تونی خونه و زندگیت و بچه هات رو دست کسی که این رفتارها رو نشون می ده بسپری؟
این قدر احساسی عمل نکن! آسمون سوراخ نشده و همین یه دختر افتاده باشه پائین!
مگه تو عروسک خیمه شب بازی هستی که وایسادی تا اون حرکتت بده!
خودت بشین فک کن، دو دو تا چاهار تا بکن، ببین اگه می خوایش، یه کلمه ازش می پرسی، مثبت بود که بسم ا..، منفی بود ،خلاص!!!!!!!! آی دیش رو هم اسپم می کنی که هر وقت احساساتش گل کرد و هیچ کی نبود، سراغ تو نیاد و تو رو بازی نده!
و سعی کن یه مقدار روی خودت کار کنی و در مقابل جنس مخالف محکم تر باشی و تا یه جنس مخالف می بینی، دست و پات نلرزه! اگه نه پس فردا که ازدواج کردی، یه زن ذلیل به تمام معنا می شی و به خاطره نقطه ضعفت، خانومت هر جور می خواد می چرخوندت!
موفق باشی.:72:
خیلی ممنون از راهنمایت والله من جنس مخالف میبینم دست و پام نمیلرز من فقط به خاطر این جواب این دختر خانم رو میدم اول اینکه من واقعا ایشون رو دوست داشتم بعد مشگل اصلی بنده هم همینه که ایشان جواب رو به من نمیده که من رو میخواد یا نه مورد بعدی هم اینه چون اسم من افتاده روی دختره احساس گناه میکنم وگرنه به خدا این طور که فکر میکنی من برای جنس مخالف ضعف نمیکنم
کاشکی مثل آدم بگه که از من چه میخواد
دوست من، تو تلاشت رو کردی، رفتی جلو و بش گفتی من حاضرم دوباره برگردم، پس دیگه نباید عذاب وجدان داشته باشی! اون خودش نگران این موضوع نیست، اون وقت تو داری حرص و جوش می خوری!
تو به فکره خودت باش!
احساسی رفتار نکن! ببین کسی که این رفتار ها رو داره، ارزش دوست داشتن داره یا نه!
ابن احساسات شما، دو روز دیگه فرو کش می کنه، شما می مونی و اخلاق و رفتار اون خانوم!
به نظر شما چرا این رفتار رو میکنه قصد از این کارا چیه